Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

Oι Donnacello και η Τατιάνα Μανωλίδου live στο Half Note

Oι Donnacello και η Τατιάνα Μανωλίδου live στο Half Note

Το Half Note φιλοξενεί για μία συναυλία τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2015 τους Donnacello και την Τατιάνα Μανωλίδου.

Donnacello - «4 τσέλλα ως 4 φώνες», και η Τατιάνα Μανωλίδου στο τραγούδι, ξεκινούν ένα πλουραλιστικό ταξίδι έχοντας ως αφετηρία γνωστά μουσικά θέματα και τραγούδια από τον κινηματογράφο (H. MANCHINI), τη jazz (D. ELLINGTON), αγγίζοντας παράλληλα το tango (A.PIAZZOLLA) καθώς και πολλά αγαπημένα ελληνικά και ξένα τραγούδια από τη ροκ (SCORPIONS) και την έντεχνη σκηνή (Μ.ΠΛΕΣΣΑ, Μ.ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ), με κέλτικες και ανατολίτικες πινελιές...

Οι Donnacello δημιουργήθηκαν το 2009 και έχουν εμφανιστεί στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, σε μουσικές σκηνές όπως Μουσείο Μπενάκη , Concerto Cafe, στο 4ο Διεθνές Φεστιβάλ "Art for more" στη Θύρα Τέχνης στο Ψυρρή, Αίγλη Ζαππείου,Γκαλερί Δημιουργών και άλλες.

Donnacello: Μαρίνα Κισλίτσινα, Αριάδνη Πόλκα, Αναστασία Δεληγιαννάκη, Γιούλη Σούλα.

Στα κρουστά συμμετέχει o Aλέξανδρος Χρηστίδης.

Η Τατιάνα Μανωλίδου με σπουδές στο πιάνο και το τραγούδι, έχει δώσει πολλές συναυλίες στη Ελλάδα(Μενάνδρεια 2013 και άλλα) και την Κύπρο, έχει εκδώσει 3 προσωπικά άλμπουμ,(το πιο πρόσφατο, ’’Τatiana’s NIOVI’’ κυκλοφορεί από την αγγλική δισκογραφική εταιρεία RAVENHEART music) ενώ έχει γράψει μουσική για αρκετά θεατρικά έργα.Πρόσφατα κυκλοφόρησε στην Ολλανδία το διπλό άλμπουμ Cleopatra,The Crown of Isis από τους Kayak, όπου συμμετείχε η Τατιάνα Μανωλίδου. Διδάσκει σύγχρονο τραγούδι στο Ωδείο Πυθαγόρειο.

Σχετικές ειδήσεις
Nikolas Anadolis Trio live στο Half Note
13.10.2016 16:16
Ο Νικόλας Αναδολής, ένας από τους κορυφαίους τζαζ πιανίστες της νεότερης γενιάς με απήχηση σε Ευρώπη και Αμερική, έρχεται με το τρίο του στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Τραγούδια μιας ζωής από τον Γιάννη Σπανό στο Half Note
01.03.2016 12:59
Ο Γιάννης Σπανός θα εμφανιστεί στο Half Note για δύο συναυλίες γεμάτες με Τραγούδια μιας ζωής, την Τετάρτη 16 και Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016.
Τάνγκο για τρεις στη Galerie Δημιουργών
28.01.2016 13:30
Στη νέα μουσική παράσταση «Τάνγκο για τρεις» που θα παρουσιαστεί στις 30 Ιανουαρίου 2016 στη Galerie Δημιουργών, η συνθέτρια Τατιάνα Μανωλίδου (φωνή-πιάνο) και ο συνθέτης Μηνάς Μπόγρης (κιθάρα-φωνή), συνδυάζουν τις διαφορετικές μουσικές τους διαδρομές και παρουσιάζουν νέα τραγούδια τους, σε στίχους Θανάση Σάλτα και Μιχάλη Μπρούζου.
Μουσικά φεγγάρια με τον Γιώργο Κατσαρό στο Half Note
18.11.2015 17:09
Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η εμφάνισή του στη λίμνη Βουλιαγμένης, ο εξαιρετικός σαξοφωνίστας Γιώργος Κατσαρός, έρχεται στο Half Note.
Οι Electrocutango με τους Raquel Greenberg και Ramiro Izurieta στο Half Note
02.11.2015 15:14
Οι Electrocutango έρχονται στο Half Note από τις 6 έως τις 9 Νοεμβρίου 2015 για να μας παρασύρουν σε ιδιαίτερα μουσικά μονοπάτια!