Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Ο Γιώργος Μαργαρίτης και η Κωνσταντίνα στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Ο Γιώργος Μαργαρίτης και η Κωνσταντίνα στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Στην πιο δημιουργική τους φάση συναντιούνται ο Γιώργος Μαργαρίτης και η Κωνσταντίνα στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου, για λίγες εμφανίσεις.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης μόλις κυκλοφόρησε τον νέο του τριπλό δίσκο «Τα τραγούδια της Ομόνοιας» μέρος του οποίου θα παρουσιάσει στο ανοιξιάτικο πρόγραμμα «Τα Σάββατα του Μάη» στο Γυάλινο.

Η Κωνσταντίνα είναι έτοιμη να εκδώσει την ζωντανή ηχογράφηση από την πετυχημένη της καλοκαιρινή συναυλία στο Κατράκειο με τις συμμετοχές των Κώστα Χατζή, Βασίλη Καρρά, Γιάννη Πλούταρχου, κ.α.

Για πρώτη φορά οι δύο τραγουδιστές μαζί στο Γυάλινο θα παρουσιάσουν τις μεγάλες τους επιτυχίες αλλά και επιλογές από τα καλύτερα λαϊκά τραγούδια. Ένα πρόγραμμα που εναλλάσεται από την ανδρική ευθύτητα στην θηλυκή τρυφεράδα από τα πιό δυναμικά ζεϊμπέκικα  στις ωραιότερες ερωτικές μπαλάντες και τα δυό στοιχεία μαζί αρσενικό και θηλυκό σε ένα  αισιόδοξο ανοιξιάτικο χορό .

Στο πρόγραμμα συμμετέχει ο ταλαντούχος τραγουδιστής Κώστας Αγέρης που είναι δεξιοτέχνης στο βιολί και στην ποντιακή λύρα και έχει διακριθεί στο Voice. Μαζί τους η νεαρή αλλά πολλά υποσχόμενη Χριστιάνα Γαλιάτσου.

Την επιμέλεια του προγράμματος υπογράφει ο Άγγελος Σφακιανάκης, την ενορχήστρωση και την επιμέλεια της ορχήστρας ο Αντώνης Γούναρης.

Η ορχήστρα αποτελείται από τους:

Αντώνης Γούναρης, κιθάρες
Δημήτρης Λιόλιος, μπουζούκι
Γιώργος Τσουπάκης, τύμπανα
Μιχάλης Παπαδάκης, πιάνο πλήκτρα
Κώστας Πέτας, μπάσο
Γιώργος Γκαραβούνης, κρουστά

Τον ηχητικό σχεδιασμό έχει κάνει ο Γιάννης Κολεβέντης και τον φωτιστικό σχεδιασμό ο Αργύρης Καλοπίτας.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Πέτρος Μάλαμας στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage
28.12.2016 12:30
Ο Πέτρος Μάλαμας θα εμφανιστεί στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου, τις Πέμπτες 19 και 26 Ιανουαρίου 2017.
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας συναντά τον B. D. Foxmoor στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
09.11.2016 17:02
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο B. D. Foxmoor (Active Member) θα βρεθούν μαζί στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου, για να παρουσιάσουν τρεις μουσικές βραδιές με τίτλο Παραπόρτι.
Ο Γιώργος Μεράντζας με τέσσερις ταλαντούχους μουσικούς στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
07.10.2016 12:37
Ο Γιώργος Μεράντζας, από το Σάββατο 22 Οκτωβρίου καλεί στη σκηνή του Γυάλινου - Up Stage μια τετράδα πολυμουσικών- τραγουδιστών και σκαρώνουν ένα πρόγραμμα ευφάνταστο και ενωτικό που φιλοδοξεί να γεφυρώσει γενιές και να ψυχαγωγήσει τους λάτρεις του καλού τραγουδιού.
Χωρίς αφέντες: Παρουσίαση του δίσκου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
15.03.2016 14:58
Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου θα γίνει η πρώτη επίσημη παρουσίαση του δίσκου Χωρίς Αφέντες του Πόλυ Κυριάκου και της Σοφίας Νάτσιου στη κεντρική σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θέατρου.
Με μια προσευχή: Δημήτρης Βοζαΐτης and Band live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
01.03.2016 11:59
Ο νέος ερμηνευτής Δημήτρης Βοζαΐτης επιστρέφει την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 με τη νέα, τετραμελή μπάντα του και ανανεωμένο πρόγραμμα στη μουσική σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου - Upstage, με την μουσική παράσταση «Με μια προσευχή».