Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

The Latin party is here!

The Latin party is here!
Λατρεύεται την λάτιν μουσική; Θέλετε να χορέψετε salsa αλλά δεν ξέρετε που; Το Palenque Club σας δίνει την λύση! 28 και 29 Νοεμβρίου ο Rodrigo Rodriguez live για δυο βραδιές με πολύ salsa και Reggaeton!

O Rodrigo κατάγεται από την Κολομβία και μένει μόνιμα εδώ και καιρό στην Ελβετία που είναι ένας από τους πυρήνες των μουσικών που συνεργάζονται με όλα τα μεγάλα ονόματα της λατιν οι οποίοι περνούν τον Ατλαντικό για να παίξουν και να τραγουδήσουν στην Ευρώπη Είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της ορχήστρας Mercadonegro όπου με βάση την Ελβετία έχει εξελιχθεί στην σημαντικότερη λάτιν μπάντα έξω από την Αμερικανική Ήπειρο .Οι Mercadonegro έχουν βγάλει δύο cd μέχρι τώρα όπου γνώρισαν μεγάλη επιτυχία στην Ευρώπη.

Ο Rodringo είναι percucionistas, τραγουδιστής, συνθέτης και ενορχηστρωτής. Πριν από ένα χρόνο κυκλοφόρησε στην Ευρώπη η καινούργια προσωπική του δουλειά σε ένα cd με τίτλο Rodrυ-Go και το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτού του δίσκου είναι ότι περιέχει και αρκετά κομμάτια Reggaeton που είναι η μουσική που έχει τελευταία κατακλείσει την Λατινική Αμερική και όχι μόνο. Ο ίδιος χαρακτηρίζει την δουλειά του με τον τίτλο Salsa-Fire-Reggaeton η οποία περιέχει και τα δύο είδη δηλ Salsa & Reggaeton.

Μαζί του θα είναι άλλοι πέντε μουσικοί μέλοι και αυτοί του συγκροτήματος των Mercadonegro με τους οποίους ο Rodrigo συνεργάστηκε για να βγάλει το cd Rodry-Go.

Σχετικές ειδήσεις
Martha Moreleón &
16.02.2017 11:29
H Martha Moreleón και οι "Latin Vibes" έρχονται στο Kremlino, την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017, για την απόλυτη λάτιν φιέστα της τελευταίας Κυριακής της Αποκριάς.
Διήμερο Carnival Party στο Gazarte!
09.02.2017 10:34
Τα καθιερωμένα μασκέ party του gazarte είναι και πάλι εδώ! Και φέτος μας προ(σ)καλεί να βγάλουμε στη φόρα αυτό που κρύβουμε μέσα μας...
Οι Polis μας προσκαλούν σε ένα Pop-Rock Party στο Faust
04.11.2016 13:41
Οι Polis και φέτος στο Faust μετά από τις άκρως επιτυχημένες περσινές εμφανίσεις τους, επιστρέφουν για να δείξουν άλλη μια φορά τι σημαίνει party μέσα από τη μουσική τους και την ενέργειά τους σε μια μοναδική εμφάνιση με ένα πρόγραμμα που θα προκαλέσει σωματική υπερκόπωση!
Full Moon Party με Timmy Regisford και Dino MFU στο Bolivar Beach Bar
16.06.2016 15:15
Ένα full moon party γεμάτο μουσική και φως έρχεται στο Bolivar Beach Bar τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016, με καλεσμένο έναν από τους μεγαλύτερους θρύλους της house, τον Αμερικάνο dj Timmy Regisford. Μαζί του ο superstar Dj Dino MFU.
Carnival Party στο Gazarte!
02.03.2016 15:37
Τα καθιερωμένα μασκέ party του GAZARTE είναι και πάλι εδώ. Για μία ακόμη φορά ο αγαπημένος χώρος της πόλης μας υποδέχεται για να περάσουμε δύο ξέφρενες νύχτες μέχρι το πρωί.