Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Small is Smart

Small is Smart
Την Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου, στο Πολιτιστικό Συγκρότημα Artower Agora ,50 διεθνείς καλλιτέχνες συνεργάζονται γύρω από την ιδέα της δημιουργίας πρωτότυπων εικαστικών έργων τέχνης με περιορισμό μεν στο μέγεθος όχι όμως στην φαντασία και την έμπνευση!

Πρόκειται για μια  ομαδική έκθεση γλυπτικής, ζωγραφικής, φωτογραφίας, χαρακτικής και εγκαταστάσεων μικρών έργων με τίτλο Small is Smart. Έξυπνες ιδέες σε μικρά έργα γιατί Small is Smart και all is art. Πρόκειται για  πληθώρα διαφορετικών έργων από νέους καλλιτέχνες αλλά και από παλαιότερους. Φρέσκιες ιδέες και μια αντιπροσωπευτική εικόνα των τάσεων της σύγχρονης τέχνης που υπόσχονται να  κερδίσουν το κοινό προτείνοντας λύσεις με άρωμα εικαστικό για το Χριστουγεννιάτικο δώρο.


Η έκθεση θα κατανεμηθεί στις αίθουσες του Artower Agora ως εξής:

A.A.A. Avantgart gallery (2ος όροφος) : Ζωγραφική- Εγκαταστάσεις
Clio (4ος όροφος) : Ομαδική έκθεση ζωγραφικής –φωτογραφίας.
Artower Laboratory (7ος όροφος) : Ζωγραφική – Γλυπτική
Artower Hall (8ος όροφος) : Ζωγραφική-Γλυπτική, Νέοι Καλλιτέχνες
Artower Roof(9ος όροφος) : Ζωγραφική-Γλυπτική, Νέοι Καλλιτέχνες

Σχετικές ειδήσεις
Εικαστική έκθεση του Σ.Κ.Ε.Τ.Κ.Ε. στο Πολιτιστικό Κέντρο
08.02.2017 10:18
Έως και τις 15 Φεβρουαρίου ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Κεντρικής Ελλάδας - Σ.Κ.Ε.Τ.Κ.Ε. ταξιδεύει 82 καλλιτέχνες του στην πρωτεύουσα Αθήνα.
Τάσεις: Ζωγραφική έκθεση στο Contemporary Space Athens
09.11.2016 13:27
Η ομάδα «Ανεξάρτητοι Εικαστικοί Καλλιτέχνες» παρουσιάζει την ζωγραφική έκθεσή της με τίτλο «Τάσεις» στο Contemporary Space Athens, στην Πλάκα.
Sobin Park and the Lucky Dragon: έκθεση της Sobin Park στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
30.05.2016 12:23
Η Διεύθυνση Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και η smART communications παρουσιάζουν την έκθεση της Κορεάτισσας εικαστικού Sobin Park με τίτλο «Sobin Park and the Lucky Dragon», σε επιμέλεια της Δρ. Θάλειας Βραχοπούλου, Καθηγήτριας Εικαστικών Τεχνών στο John Jay College της Νέας Υόρκης.
Η θάλασσα, γέφυρα πολιτισμού μεταξύ των λαών: Έκθεση 33 Αιγυπτιωτών Εικαστικών Καλλιτεχνών
19.05.2016 11:16
Η έκθεση ζωγραφικής 33 Αιγυπτιωτών Εικαστικών Καλλιτεχνών με θέμα «Η θάλασσα, γέφυρα πολιτισμού μεταξύ των λαών» θα εγκαινιαστεί τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2016 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Π. Φαλήρου.
Στο δρόμο για την αλήθεια: Ομαδική έκθεση του ΣΚΕΤΒΕ στην Govedarou Art Gallery
31.03.2016 12:29
Ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Βόρειας Ελλάδας (Σ.Κ.Ε.Τ.Β.Ε.) εκθέτει έργα ζωγραφικής και γλυπτικής από συνολικά 53 συμμετέχοντες καλλιτέχνες από τη Δευτέρα 4 Απριλίου 2016 στη GOVEDAROU ART GALLERY στη Θεσσαλονίκη.