Οι No Sequence σε πείσμα των καιρών, συνεχίζουν να χαρίζουν απλόχερα μουσικά ταξίδια, υποσχόμενοι ατμοσφαιρικές διαδρομές σε μονοπάτια ανεξερεύνητα.

Κρατώντας τα μουσικά κλειδιά με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, την Παρασκευή 8 Μαΐου 2015, θα επιστρέψουν στο αγαπημένο τους στέκι για ένα ακουστικό Live, αυτή τη φορά. Έχοντας στις αποσκευές τους τις καλύτερες μουσικές,σας περιμένουν για μια αξέχαστη μουσική βραδιά γεμάτη ροκ alternative ήχους.

No Sequence είναι ένα εξαμελές Alternative rock group από την Αθήνα, το οποίο δημιουργήθηκε το Σεπτέμβρη του 09. Από την αρχική σύνθεση του γκρουπ, συνεχίζουν να είναι μαζί ακόμα ο Στέλιος Τραπεζάρης (Μπάσο) και ο Γιάννης Κουμαριανός (φωνητικά) που μαζί με τους Βασίλη Γραβάνη (Τύμπανα), Κωνσταντίνο Ζώτα (κιθάρα), Νικο Παπαγιάννη (Κιθάρα) και Στέφανο Κωνσταντινόπουλο (πλήκτρα) αποτελούν την τωρινή σύνθεση.

Οι No Sequence έχοντας πραγματοποιήσει αρκετές live εμφανίσεις σε πολλά stages της Αθήνας (Mέγαρο Μουσικής, Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, ΑN Club, Kookoo) και της περιφέρειας, στα μέσα του 2012 ξεκίνησαν τις ηχογραφήσεις για την παραγωγή του 1ου Album τους. Το album έχει τίτλο ‘’Levitation’’ και κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2013 μέσω της δισκογραφικής εταιρείας Μ.L.K (Music links Knowledge) .Το ομώνυμο τραγούδι και το Inside Me έχουν ήδη ξεχωρίσει και εξελιχθεί σε ραδιοφωνικά hit, σε ραδιόφωνα όπως ο Red fm 96.3 και Rock fm 96,9, με δυνατό air play. Επίσης το συγκρότημα αναδείχθηκε νικητής στον διαγωνισμό του Jumping Fish της COSMOTE για το δεύτερο τρίμηνο του 2015.