Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Ρεσιτάλ με το Duo Musica Del Cuore στη Μουσική Βιβλιοθήκη

Ρεσιτάλ με το Duo Musica Del Cuore στη Μουσική Βιβλιοθήκη

Armonie Verdiane & Melodie del Mediterraneo θα ακουστούν από το duo Musica del Cuore, αποτελούμενο από τη σοπράνο Antonella Verdiane και τον πιανίστα Neville Jason Fahy, στη συναυλία που θα δώσουν τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2015 στη Μουσική Βιβλιοθήκη.

Το σχήμα Musica del Cuore ιδρύθηκε το 2012. Έκτοτε, έχουν κάνει πολλές εμφανίσεις σε Ελλάδα (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Athenaum, Δημαρχείο Σαρωνικού, κάστρο Χλεμούτσι στα πλαίσια του πρώτου φεστιβάλ Κυλλήνης-Ανδραβίδας, Τήνο, Σαρωνίδα κ.τ.λ.) και Ιταλία ('Teatro del settecento','Circolo lirico' και 'Circolo Ufficiale' στη Μπολόνια).

Το πρώτο μέρος της συναυλίας αποτελείται αποκλειστικά από φωνητικά και πιανιστικά έργα του G. Verdi και το δεύτερο μέρος είναι ένα μουσικό ταξίδι στις χώρες της Ευρωπαϊκής Μεσογείου.

Σχετικές ειδήσεις
Musica Ricercata, ρεσιτάλ πιάνου του Γιάννη Γιαννόπουλου στο Beton 7
22.12.2016 10:04
Ο διεθνώς καταξιωμένος πιανίστας Γιάννης Γιαννόπουλος θα δώσει την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016 στο Beton7 ένα ρεσιτάλ πιάνου με το οποίο αφηγείται μουσικά την περιήγηση μεταξύ κολάσεως και παραδείσου.
Νότες και λέξεις για μικρούς και μεγάλους στη Μουσική Βιβλιοθήκη
16.06.2016 15:42
Την Τρίτη 21 Ιουνίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής, η Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών υποδέχεται μικρούς και μεγάλους σε μια μουσικοχορευτική εκδήλωση-δρώμενο που θα εξελίσσεται στους χώρους της,
Εκδήλωση για τη Γιορτή της Μουσικής 2016 στη Μουσική Βιβλιοθήκη
26.05.2016 11:45
Η Μουσική Βιβλιοθήκη μας προσκαλεί σε μια εκδήλωση με αφορμή την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, με τίτλο Νότες και λέξεις, για μικρούς και μεγάλους.
Sette Donne Dell' Opera: Ρεσιτάλ όπερας στη Μουσική Βιβλιοθήκη
13.05.2016 12:37
Στην Αίθουσα Διδασκαλίας της Μεγάλης Μουσικής Βιβλιοθήκης «ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών θα πραγματοποιηθεί ρεσιτάλ όπερας από τη σοπράνο Χριστίνα Τσιμπρή και τον πιανίστα Γιάννη Τσανακαλιώτη.
Liederabend: Ποίηση σε μουσική με τέσσερα πληκτροφόρα εποχής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
06.04.2016 14:14
Η Φανή Αντωνέλου, μια από τις ανερχόμενες ελληνίδες σοπράνο που διαπρέπουν στο εξωτερικό, και ο πιανίστας και τσεμπαλίστας Γεράσιμος Χοϊδάς, ένας σολίστ εξειδικευμένος στις ιστορικά τεκμηριωμένες ερμηνείες, παρουσιάζουν την Τετάρτη 13 Απριλίου στις 8:30 το βράδυ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το ρεσιτάλ «Liederabend – Ποίηση σε μουσική» με τραγούδια και έργα για τσέμπαλο, πιανοφόρτε και πιάνο από την εποχή του Μπαρόκ έως τον Ρομαντισμό.