Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Ο Περικλής Χειλάς ζωντανά στον Σταυρό του Νότου Plus

Ο Περικλής Χειλάς ζωντανά στον Σταυρό του Νότου Plus

Την Τετάρτη 6 Μαΐου 2015 ο Περικλής Χειλάς, σε μία από τις σπάνιες ζωντανές εμφανίσεις του, παρουσιάζει στο Σταυρό του Νότου Plus τα τραγούδια από τους δύο προσωπικούς του δίσκους καθώς και νέο, ακυκλοφόρητο υλικό.

 

Τον συνοδεύει στην ερμηνεία η Μαριαστέλλα Τζανουδάκη. Μαζί του οι εξαιρετικοί μουσικοί Τάκης Φαραζής (keyboards) και Τάσος Μισυρλής (τσέλο). Guest ο Στέφανος Λογοθέτης

 

Παρ’ ότι «αταίριαστος» ο Περικλής Χειλάς συνταιριάζει δύο προκλητικές, γοητευτικές, αρνήσεις. Χωρίς ποτέ να χάνει το στόχο της αμεσότητας και της ευαισθησίας δεν προδίδει τις απαιτήσεις για μια υψηλή αισθητική ποιότητα . Ηλεκτρονικοί και φυσικοί ήχοι εναλλάσσονται και διαχέονται αβίαστα.

 

Με την σύμπραξη των δεξιοτεχνών συνεργατών του επιτυγχάνει το–υπό ενός είδους άτυπο διωγμό – αυτονόητο: Αληθινή συγκίνηση

 

Συμμετέχουν:

ΜΑΡΙΑΣΤΕΛΛΑ ΤΖΑΝΟΥΔΑΚΗ – Τραγούδι

ΤΑΚΗΣ ΦΑΡΑΖΗΣ – Keyboards

ΤΑΣΟΣ ΜΙΣΥΡΛΗΣ – Τσέλο

Guest: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ

 

Ο Περικλής Χειλάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Παγκράτι. Ήδη από την περίοδο της εφηβείας του γράφει ποιήματα – σε ηλικία 20 ετών εκδίδει την πρώτη ποιητική συλλογή του – ενώ παράλληλα συνθέτει τα πρώτα του τραγούδια που πολύ αργότερα, το 2001, θα συμπεριληφθούν στο πρώτο  προσωπικό του CD με τίτλο «Αταίριαστος», ένα cd που απέσπασε εξαιρετικές κριτικές. Λίγο αργότερα κυκλοφόρησε και το δεύτερο cdτου με τίτλο «Ερωτιδέας».

 

Συνεργάζεται με αξιόλογους μουσικούς, όπως τους Τάσο Καρακατσάνη, Αντώνη Τουρκογιώργη, Μιχάλη Γρηγορίου, Δημήτρη Μπουζάνη και συγχρόνως παρουσιάζει τα τραγούδια του σε μικρούς χώρους προσελκύοντας κάθε φορά ένα σημαντικό αριθμό πιστών φίλων. Και συνεχίζει....

Σχετικές ειδήσεις
Αφιέρωμα στον Νικόλα Άσιμο στο Σταυρό του Νότου
25.01.2017 14:25
“Στο Φαλιμέντο Του Κόσμου”, μια παράσταση βασισμένη σε κείμενα μουσικές και τραγούδια του Νικόλα Άσιμου, από την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου για 4 Πέμπτες στο Σταυρό του Νότου Club.
Η Σαββέρια Μαργιολά live στο Σταυρό του Νότου
05.12.2016 14:42
Η Σαββέρια Μαργιολά συνεχίζει τις ζωντανές της εμφανίσεις μετά την πρόσφατη κυκλοφορία του τρίτου της προσωπικού album με τίτλο «Ερωτογραφία», την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στον Σταυρό του Νότου Club.
Ο Περικλής Κανάρης συναντά το Μάνο Ελευθερίου στο Θέατρο Παλλάς
25.10.2016 12:43
Στην πρώτη του εμφάνιση στη γενέτειρά του, την Αθήνα, ο συνθέτης Περικλής Κανάρης παρουσιάζει τον «Αόρατο», μια μοναδική σύμπραξη με τον κορυφαίο ποιητή και στιχουργό Μάνο Ελευθερίου, στο Θέατρο Παλλάς την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016.
O Γιώργος Αετόπουλος ζωντανά στο Σταυρό του Νότου Plus
29.03.2016 12:09
Την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 στις 8.30μ.μ., o Γιώργος Αετόπουλος παρουσιάζει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και τραγούδια άλλων Ελλήνων δημιουργών στο Σταυρό του Νότου Plus.
Ο Πάνος Μουζουράκης επιστρέφει στο Σταυρό του Νότου
22.03.2016 13:32
Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι εμφανίσεις του, το Δεκέμβριο στο Σταυρό του Νότου club, ο πολυτάλαντος Πάνος Μουζουράκης επιστρέφει στον «τόπο του εγκλήματος» τις Παρασκευές 1, 8, 15 και 22 Απριλίου.