Ο Ιανός φιλοξενεί τον Ανδρέα Καρακότα, την Τατιάνα Ζωγράφου και τον Θόδωρο Κοτεπάνο, στη συναυλία «Ερωτική άσκηση για τρεις», όπου θα ακουστούν τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι.

Η ερμηνεία των τραγουδιών του Μάνου Χατζιδάκι είναι ψηλά στις προτεραιότητές τους. Τρεις μουσικοί που έχουν τις καλλιτεχνικές τους ρίζες στο λυκόφως της φυσικής παρουσίας του μεγάλου Έλληνα ανθίζουν και καρποφορούν εδώ και χρόνια καλλιεργώντας την πολύτιμη κληρονομιά του.

Ο Ανδρέας Καρακότας έχει για εφόδιο την εμπιστοσύνη και τη διδαχή του δημιουργού για την ερμηνεία του όψιμου κύκλου του “Τα τραγούδια της αμαρτίας”.

Η Τατιάνα Ζωγράφου, ταλαντούχα δημιουργός η ίδια, αφιερώνει την ερμηνευτική της τέχνη αποκλειστικά στα “δύσκολα” τραγούδια του συνθέτη με το μίγμα πιστότητας και φρεσκάδας που αυτά απαιτούν.

Ο Θόδωρος Κοτεπάνος αξιοποιεί αδιάκοπα το ιδιότυπο χρίσμα που κέρδισε με την επταετή συνεργασία του με το Μάνο Χατζιδάκι ως πιανίστας, βοηθός και ενορχηστρωτής του.

Ακολουθώντας το μοντέλο των συναυλιών που ο ίδιος ο συνθέτης προτιμούσε παρουσιάζονται εκτενείς συλλογές τραγουδιών, οι λεγόμενοι “κύκλοι” που απαρτίζουν ο καθένας ένα ξεχωριστό ενιαίο έργο. Οι κύκλοι της συναυλίας είναι εδώ οι εξής: Τα Παράλογα, Χωρίον ο πόθος,Σκοτεινή μητέρα, Για την Ελένη, Τα τραγούδια της αμαρτίας, Οι Μπαλάντες της οδού Αθηνάς.