Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Μέχρι o Έρωτας ...

Μέχρι o Έρωτας ...
Μια ψυχρή αστυνομική ιστορία μετατρέπεται στη σκηνή του Θεάτρου Αμιράλ σε θερμό παραμύθι ακραίου έρωτα. Η πασίγνωστη στα ποινικά χρονικά ιστορία των Λέοπολντ και Λομπ σε μιούζικαλ με σκηνοθετικές οδηγίες  Αθανασίας Καραγιαννοπούλου.

Το μιούζικαλ Thrill me, όπως είναι ο πρωτότυπος τίτλος του, ανέβηκε με μεγάλη επιτυχία στην Αμερική αλλά και σε πολλές άλλες χώρες (Αυστραλία, Ιαπωνία, Κορέα κ.ά.) Το 2006 και το 2008 προτάθηκε από δημοσιογράφους και κριτικούς της Νέας Υόρκης και του Λος Άντζελες ως το καλύτερο μιούζικαλ και η μουσική των τραγουδιών του ήταν υποψήφια για τα θεατρικά βραβεία ως η καλύτερη πρωτότυπη μουσική σύνθεση .

Το Μέχρι ο έρωτας... είναι η θεατρική απόδοση της θανατηφόρας σχέσης των δύο αγοριών- που έζησαν και εγκλημάτησαν τη δεκαετία του 1920. Δεν επικεντρώνει στην εγκληματική συμπεριφορά του ζευγαριού, αλλά στον έρωτα και στις καταστροφικές συνέπειες του. Για τον ισχυρότερο της σχέσης, το Ρίτσαρντ, το αναίτιο έγκλημα μοιάζει σαν παιχνίδι, ενώ για τον αδύναμο Νέηθαν , η συνεργία στο τέλειο έγκλημα είναι μια ακόμα απόδειξη της αγάπης και αφοσίωσής του. Το τέλος της άγριας περιπέτειας τους είναι αναπάντεχο και ανατρεπτικό.

Ένα έργο με σκοτεινό χιούμορ, καταπληκτική μουσική, τραγούδια που εξελίσσουν την δράση κι εντείνουν την αγωνία…


Παιζουν: Νίκος Νίκας ( Ρίτσαρντ)  Δημήτρης Μαριζάς ( Νέηθαν)

Στο πιάνο , ζωντανά επί σκηνής ( και διδασκαλία τραγουδιών) η Φωτεινή Μπονταϊτη

Σχετικές ειδήσεις
Το θρυλικό μιούζικαλ Evita στo Δημοτικό Θέατρο Πειραιά!
28.02.2017 16:27
Η πολυβραβευμένη rock opera των Tim Rice και Andrew Lloyd Webber “Εvita”, ένα από τα πιο αγαπημένα και θρυλικά μιούζικαλ, με σημαντική όσο και επιτυχημένη διεθνή διαδρομή, από την Τετάρτη 3 Μαΐου 2017, έρχεται για 20 μόνο παραστάσεις, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, με τη Νάντια Μπουλέ στον ομώνυμο ρόλο.
Ρέπλικα, μια ερωτική ιστορία της Στέλλας Μαρή για 2η σεζόν στο Studio Κυψέλης
10.10.2016 11:43
Η ερωτική ιστορία «Ρέπλικα» της Στέλλας Μαρή ξεκίνησε για 2η σεζόν, την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016, με τον Μανώλη Βαζαίο στο ρόλο του ερευνητή-κατασκευαστή ρομπότ και την Στέλλα Μαρή στο ρόλο της ρέπλικας, στο Studio Κυψέλης για περιορισμένες παραστάσεις μέχρι τον Δεκέμβριο.
Ο Έρωτας & το Ψέμα, από την Ψυχοκοινωνική Θεατρική Ομάδα του «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ ΑμεΑ»
08.07.2016 11:44
Η Ψυχοκοινωνική Θεατρική Ομάδα Ατόμων με Νοητική Αναπηρία «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ ΑμεΑ», σάς προσκαλεί την Κυριακή 10 Ιουλίου 2016 και ώρα 8:00μμ, στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» – Δημαρχείο Αργυρούπολης όπου θα παρουσιάσει την παράσταση «Ο Έρωτας & το Ψέμα».
Αδιέξοδος έρωτας, Oφηλία από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών
22.06.2016 16:31
Tο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά συμμετέχει στις συναντήσεις του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών, στους Δελφούς, με την θεατρική εγκατάσταση αδιέξοδος έρωτας, Oφηλία σε σκηνοθεσία Νίκου Διαμαντή, η οποία θα παρουσιαστεί σε τρείς διαφορετικούς χώρους, σε τρεις διαφορετικές στιγμές της ημέρας.

Follicle / Θύλαξ: Ένα οπτικοακουστικό παραμύθι στο Bios
06.05.2016 15:50
Το Bios παρουσιάζει από την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016 ένα οπτικοακουστικό παραμύθι με τίτλο Follicle / Θύλαξ.