Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Αναλογικό Πικάπ Δίσκων Βινυλίου PL-30: Συνδέστε, παίξτε, απολαύστε!

Αναλογικό Πικάπ Δίσκων Βινυλίου PL-30: Συνδέστε, παίξτε, απολαύστε!

Η Intersys A.E., αντιπρόσωπος της Pioneer στην Ελλάδα, παρουσιάζει το πικάπ δίσκων βινυλίου PL-30. Παρά την εκ φύσης εύκολη διαδικασία σύνδεσής του, το PL-30 είναι σχεδιασμένο εξ αρχής με έναν στόχο: την εξαγωγή όλης της πληροφορίας που περιέχουν τα αυλάκια των αναλογικών δίσκων, προσφέροντας εγγυημένα μια μοναδική μουσική εμπειρία.

 

Ο εύκολος τρόπος

Το νέο πικάπ είναι πλήρως αυτόματο, που σημαίνει ότι ο βραχίονας θα μεταβεί ακριβώς επάνω από τα πρώτα αυλάκια του δίσκου και κατόπιν θα κατέβει μαλακά για να ξεκινήσει η μουσική. Όλα αυτά με το πάτημα ενός μόνο πλήκτρου. Όταν τελειώσει ο δίσκος, ο βραχίονας θα επιστρέψει αυτόματα στη βάση του.

 

Ελαχιστοποίηση των κραδασμών

Ένα από τα βασικά στοιχεία που ξεχωρίζουν ένα πικάπ με μέτριο ήχο από ένα άλλο με καταπληκτικό ήχο, είναι η ικανότητα του πικάπ να εξαλείφει τους κραδασμούς. Οι κραδασμοί επηρεάζουν τα ευαίσθητα μηχανικά εξαρτήματα της βελόνας και του αντίβαρου και κατόπιν “μολύνουν” τα ηλεκτρονικά της κεφαλής, υποβαθμίζοντας το μουσικό σήμα.

Το PL-30 διαθέτει σασί δύο επιπέδων, με μεταλλικό έλασμα πάχους 4 χιλ. στην κάτω πλευρά. Και τα δύο αυτά στοιχεία προστατεύουν το πικάπ από τους ανεπιθύμητους κραδασμούς. Επιπλέον, το αλουμινένιο πλατό και ο αλουμινένιος χυτοπρεσσαριστός βραχίονας μπλοκάρουν τους εναπομένοντες κραδασμούς, έτσι ώστε το μουσικό σήμα να παραμένει ανεπηρέαστο. Ακόμη και το ελαστικό επίστρωμα πάχους 5 χιλ. που υπάρχει επάνω στο πλατό είναι σχεδιασμένο ώστε να σταματά τους κραδασμούς.

 

Προενισχυτής phono & παρεχόμενη κεφαλή

Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό του PL-30 είναι ο ενσωματωμένος προενισχυτής phono. Χρησιμοποιεί πυκνωτές υψηλής ποιότητας στη διαδρομή του σήματος, για την επίτευξη της καλύτερης δυνατής μουσικής απόδοσης. Αυτός ο προενισχυτής phono επιτρέπει τη σύνδεση του PL-30 απευθείας σε πρακτικά κάθε ενισχυτή, ραδιοενισχυτή AV ή σύστημα compact. Αυτό δεν είναι εφικτό όταν χρησιμοποιούνται συνηθισμένα πικάπ, επειδή απαιτείται η παρεμβολή ενός εξωτερικού προενισχυτή για την ενδυνάμωση και την αντιστάθμιση του σήματος. Ωστόσο, αν χρειαστεί, υπάρχει επίσης δυνατότητα παράκαμψης του ενσωματωμένου προενισχυτή phono του PL-30.

Το PL-30 είναι εξοπλισμένο με μια εναλλάξιμη κεφαλή Audio Technica MM (Moving Magnet), υψηλής ποιότητας. Η κεφαλή μπορεί να αλλαχθεί εύκολα οποιαδήποτε στιγμή.

 

Περισσότερες πληροφορίες: Επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.intersys.gr

Σχετικές ειδήσεις
Η Fischer γιορτάζει 10 χρόνια παρουσίας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
04.11.2016 15:43
10 χρόνια, αμέτρητες προβολές από όλο τον κόσμο, δεκάδες χιλιάδες ψήφοι, επίτιμοι προσκεκλημένοι, ένα μοναδικό κοινό από κάθε γωνιά του κόσμου και φυσικά η υψηλή ποιότητα και αισθητική της μπίρας Fischer που ολοκληρώνουν τη μοναδική εμπειρία του θεσμού!
Ocho party με τους Los Dos O Mas στο Gazarte
20.05.2016 15:22
H OCHO, η μοναδική Single Estate τεκίλα στον κόσμο γιορτάζει φέτος τα 8 της χρόνια ξεκινώντας με ένα ξεχωριστό event την Κυριακή 22 Μαΐου στο GAZARTE!
Ανοιξιάτικες προσφορές από τη Vodafone
26.04.2016 16:43
Η Vodafone, συνεχίζει τις ανοιξιάτικες εκπλήξεις με μοναδικές προσφορές σε 4G Smartphones από 78€ και 3G με δυνατότητα WiFi Tablets από 69,90€, ώστε όλοι να απολαμβάνουν μοναδική εμπειρία mobile internet, μέσα από το γρήγορο και αξιόπιστο 4G δίκτυό της.
Ένας πύργος από τραπουλόχαρτα πάνω σε πλυντήριο της LG έσπασε το ρεκόρ Guinness
11.04.2016 13:27
Η τεχνολογία Centum System™ της LG εξαλείφει σχεδόν όλους τους κραδασμούς και τους θορύβους!
8ο Xinis Education Festival
29.02.2016 11:52
Το XINIS EDUCATION FESTIVAL, το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη που αποτελεί μοναδική πρωτοπορία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, έρχεται φέτος να μας… προκαλέσει να ονειρευτούμε έναν κόσμο δωρεάν, ποιοτικής εκπαίδευσης.