Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Χρηστικά αντικείμενα και άλλα...

Χρηστικά αντικείμενα και άλλα...
Το Σημείο Τέχνης σε συνεργασία με το 4ο Διαμέρισμα παρουσιάζουν μία ιδιαίτερη ομαδική εικαστική έκθεση, με τους καλλιτέχνες του Σημείου να δημιουργούν χρηστικά αντικείμενα για μας...

Ο πλήρης τίτλος της έκθεσης είναι Ερασιτέχνες εικαστικοί του Σημείου Τέχνης δημιουργούς για σας ...χρηστικά αντικείμενα και άλλα... γιατί η ζωή είναι τέχνη.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι καλλιτέχνες Γιούλη Βρανά, Πέγκυ Γραφάκου, Βαντίμ Σούκοβ, Όλγα Κορμαλή, Δημήτρης Ψωμοδότης, Στύλια Καπιτσιμάδη - Καπουάνο, Γκάμπριελ Βαλεντίν Γκράμα, Γιώργος Μάνος, Μιχάλης Μητρόπουλος , Μπάμπης Κουτίβας, Μαίρη Ανδρουτσοπούλου - Παρασύρη, Βασίλης Τσίνας, Λίλιαν Φιλίππου, Ζωή Μασούρα, Φωτεινή Χρυσικοπούλου και Στέλλα Μαντζουράνη - Σκαλτσάρη, με επιμέλεια της όλης διοργάνωσης από την Κατερίνα Σακαλάκ.

Παράλληλα με την έκθεση, από τις 14 έως τις 20 Νοεμβρίου, κάθε απόγευμα στις 18.00 θα πραγματοποιείται στον ίδιο χώρο παιδικός διαγωνισμός ζωγραφικής για παιδιά μέχρι και τη ΣΤ Δημοτικού, με θέμα την τηλεόραση , με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεόρασης, στις 21 Νοεμβρίου.

Σχετικές ειδήσεις
Η περίπτωση Καποδίστρια: oμαδική εικαστική έκθεση στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο
06.10.2016 12:16
Την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016 στις 20.00 εγκαινιάζεται στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο η ομαδική εικαστική έκθεση Η Περίπτωση Καποδίστρια σε επιμέλεια της Ίριδας Κρητικού. Η έκθεση αποτελεί ένα μικρό αφιέρωμα στον σπουδαίο Έλληνα πολιτικό Ιωάννη Καποδίστρια, όπου ζωγραφικά και γλυπτά έργα διακεκριμένων και ανερχόμενων Ελλήνων εικαστικών συνομιλούν με αντικείμενα του Κυβερνήτη από τις συλλογές του Μουσείου.
Το χάος των αναμνήσεων: Αφηγήσεις από τη συλλογή με τα κιτς αντικείμενα του Γιάννη Μπουτάρη
26.07.2016 10:43
Τα εγκαίνια της έκθεσης «Το χάος των αναμνήσεων. Αφηγήσεις από τη συλλογή με τα κιτς αντικείμενα του Γιάννη Μπουτάρη» έχουν προγραμματιστεί για την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016, στην αθηναϊκή γκαλερί a.antonopoulou.art.
Stuff+: Ομαδική έκθεση στην Γκαλερί της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης
10.05.2016 14:15
Η Ελληνοαμερικανική Ένωση και το Hellenic American College (HAEC) σε συνεργασία με το Hellenic American University (Manchester, NH, USA) παρουσιάζουν την ομαδική εικαστική έκθεση «Stuff+», που εγκαινιάζεται την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016.
do objects stay / μένουν τα αντικείμενα: Έκθεση του Απόστολου Ντελάκου στην CASK gallery
04.05.2016 12:59
Η CASK παρουσιάζει, από τις 6 Μαΐου 2016, την τρίτη ατομική έκθεση του Απόστολου Ντελάκου “do objects stay / μένουν τα αντικείμενα”, που δημιουργήθηκε για την γκαλερί, σε συνεργασία με τη συλλογή Ιωάννη Κυπαρισσούς.
Portrait Cabinet: ομαδική έκθεση στην Cheapart
24.03.2016 11:22
Η Cheapart εγκαινιάζει την Παρασκευή 1η Απριλίου 2016 την ομαδική έκθεση Portrait Cabinet, στην οποία 57 καλλιτέχνες δημιουργούν πάνω από 100 έργα σε έναν διάλογο με το πάντα επίκαιρο “πορτρέτο”.