Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Magic De Spell και Γιάννης Παλαμίδας live σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα και Καρδίτσα

Magic De Spell και Γιάννης Παλαμίδας live σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα και Καρδίτσα

Μετά την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στο κατάμεστο "Kyttaro live" της Αθήνας, οι Magic de Spell και ο Γιάννης Παλαμίδας, συνεχίζουν μαζί, σε μια σειρά από συναυλίες ανά την Ελλάδα!

Πρώτη στάση τους, ήταν το 3ο Αντιφασιστικό Φεστιβάλ Παραστατικών Τεχνών, στο ελεύθερο αυτοδιαχειριζόμενο θέατρο "ΕΜΠΡΟΣ" στην Αθήνα, στις 25 Μαρτίου.

Τον ίδιο χώρο επέλεξαν πριν λίγο καιρό και για τα γυρίσματα του νέου τους video, με θέμα τη μελοποιημένη ποίηση αλλά και τη δημιουργία της δικής τους ομάδας παρέμβασης, με το γεμάτο συμβολισμούς όνομα "21st Century Darkness".

Επόμενη στάση, το "EIGHTBALL live stage" της Θεσσαλονίκης, για μια μοναδική συναυλία , την Πέμπτη 2 Απρίλη, με την υποστήριξη του ραδιοφωνικού σταθμού "93.4 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ".

Μια μέρα μετά, την Παρασκευή 3 Απρίλη, τους υποδέχεται η μουσική σκηνή "ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ" στα Τρίκαλα.

Τελευταίος σταθμός του mini tour, το Σάββατο 4 Απρίλη η Καρδίτσα και η μουσική σκηνή "ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ".

Στις συναυλίες τους αυτές, οι Magic de Spell και o Γιάννης Παλαμίδας θα παρουσιάσουν το πρόσφατο άλμπουμ τους με τίτλο "Πρόγονε πίθηκε, εσύ τι λες;", που κυκλοφόρησε στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές. Πολλές μουσικές σελίδες  και έντυπα το τοποθέτησαν ανάμεσα στα 10 σημαντικότερα άλμπουμ του 2014.

Δε θα λείψουν από το set και "τραγούδια μας του τρέχοντος, αλλά και του προηγούμενου αιώνα!", όπως οι ίδιοι με χιούμορ ονομάζουν εκείνα τα τραγούδια που σημάδεψαν την πορεία τους (Sarajevo, Εμένα οι φίλοι μου, Κυρ Παντελής, Τέρμα το διάλειμμα, Κοπερτί, Σαμποτάζ, Καταναλώστε, Άγχη πολυτελείας), καθώς και διασκευές αγαπημένων κομματιών από Clash, Kinks, Klaus Nomi, αλλά και Νικόλα Άσιμο, Παύλο Σιδηρόπουλο κλπ.

Οι ίδιοι λένε: "Ήρθε η ώρα να συναντηθούμε ξανά με τους φίλους των συγκροτημάτων και του rock'n'roll".

Το "21st Century Darkness project" είναι αυτό ακριβώς που παρουσιάζουν οι Magic de Spell και ο Γιάννης Παλαμίδας στη σκηνή και που πρόκειται να ταξιδέψει αργότερα φέτος και σε αρκετές άλλες πόλεις της Ελλάδας.

www.magicdespell.net


Φωτο: Χρήστος Διαμάντης

Σχετικές ειδήσεις
Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Μηλιώκας, Νίκος Ζιώγαλας και Γιάννης Γιοκαρίνης live στο Κύτταρο
13.10.2016 11:47
Κυρίες Κύριοι και ...μικρά παιδιά, η παρέα ξανασμίγει, ετοιμαστείτε... Και Λάκης Πάπαδόπουλος... και Γιάννης Γιοκαρίνης... και Νίκος Ζιώγαλας... και Γιάννης Μηλιώκας, όλοι μαζί, για τέσσερις μαγικές φθινοπωρινές βραδιές, στο Κύτταρο.
Ο Γιάννης Χαρούλης live στο Φράγμα Θέρμης
30.08.2016 14:28
Μετά το καλοκαιρινό, μουσικό, ταξίδι του σε όλη την Ελλάδα, ο Γιάννης Χαρούλης επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για μία μοναδική συναυλία στο Φράγμα της Θέρμης , τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου.
Ο Γιάννης Χαρούλης για τρεις συναυλίες στο Θέατρο Πέτρας
24.05.2016 16:19
Ο Γιάννης Χαρούλης θα δώσει για τρεις συνολικά συναυλίες στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη, στο πλαίσιο της φετινής καλοκαιρινής του περιοδείας.
Ο Γιάννης Χαρούλης για δύο συναυλίες στο Θέατρο Γης
23.05.2016 10:34
Ο Γιάννης Χαρούλης ξεκινά τη φετινή καλοκαιρινή του περιοδεία από τη Θεσσαλονίκη, με δύο συναυλίες την Τετάρτη 1 και την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016, στο Θέατρο Γης.
Απροσάρμοστοι, Magic De Spell και Μωρά στη Φωτιά live στο Κύτταρο!
13.04.2016 17:02
Οι Απροσάρμοστοι, οι Magic De Spell και τα Μωρά στη Φωτιά συναντιούνται στη σκηνή του Κυττάρου για ένα ιστορικό live!