O Πανευρωπαϊκός όμιλος Gorenje με ηγετική θέση στην παραγωγή λευκών συσκευών, μπαίνει δυναμικά στην Ελληνική αγορά, αναθέτοντας την επίσημη διανομή των προϊόντων Gorenje στην Intersys.

 

Η Intersys A.E., αντιπρόσωπος των οίκων Canon, Océ, Pioneer, Haier, TomTom, Hisense, Telefunken, Duracell και NEC Display Solutions στην Ελληνική αγορά, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανάληψη της διανομής της κατασκευάστριας εταιρίας ηλεκτρικών συσκευών Gorejne για την Ελληνική αγορά, επεκτείνοντας το ευρύ χαρτοφυλάκιο της,  με ακόμη περισσότερες κατηγορίες προϊόντων.

Η Gorejne αποτελεί μία ηγετική  δύναμη στην Ευρώπη με δυνατότητα παραγωγής 4.000.000 λευκών συσκευών ετησίως, έχοντας παρουσία στο χώρο των κατασκευαστών πλέον των 60 χρόνων.  Απασχολεί πάνω από 10.000 εργαζόμενους και διαθέτει παρουσία σε 70 χώρες παγκοσμίως, εκ των οποίων οι 30 στην Ευρώπη. Επιπρόσθετα, η Gorenje  είναι μία εταιρία που επενδύει σε έρευνα και ανάπτυξη, προσφέροντας μοναδικές λύσεις και επιλογές στον καταναλωτή στο μαγείρεμα, τη ψύξη και την πλύση, ενώ  διαθέτει 3 εργοστάσια παραγωγής προϊόντων στην Ευρωπαϊκή Ένωση!

Οι προϊοντικές κατηγορίες της Gorenje περιλαμβάνουν ελεύθερες και εντοιχιζόμενες συσκευές μαγειρέματος (εμαγιέ, κεραμικές, γκαζιού, domino και επαγωγικές), απορροφητήρες, ψυγεία, καταψύκτες, ψυγειοκαταψύκτες, πλυντήρια ρούχων και ελεύθερα και εντοιχιζόμενα πλυντήρια πιάτων με μία πλήρη προϊοντική σειρά που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες και επιθυμίες  του σύγχρονου καταναλωτή.

«Επιλέξαμε την Gorenje αξιολογώντας ως καθόλου τυχαία την πρωταγωνιστική της θέση στην πιο ανταγωνιστική και ταυτόχρονα απαιτητική αγορά της Ευρώπης, μιας και είναι η πρώτη σε πωλήσεις κουζινών non-german-brand στη Γερμανία.


Με έμφαση στην ποιότητααισθητικήχαμηλή κατανάλωση, η Gorenje θέλουμε να αποτελέσει μια από τις κύριες επιλογές στην Ελλάδα, του καταναλωτή που  ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει σχέση ποιότητας/αξιοπιστίας/τιμής.


Τα προϊόντα θα διατίθενται από 1/5 στην Ελληνική αγορά μέσω επιλεγμένων Αλυσίδων και Καταστημάτων Ηλεκτρικών Συσκευών”, δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής Consumer Electronics & Home Appliances της Intersys, Κωνσταντίνος Χιώτης.

«Με συνέπεια και συνέχεια η Intersys επενδύει και αναπτύσσεται σε όλους τους τομείς δραστηριότητάς της, και προσελκύει το ενδιαφέρον μαρκών και συνεργασιών που αναζητούν σοβαρή και ασφαλή δραστηριοποίηση στην κλυδωνιζόμενη Ελληνική αγορά» δήλωσε η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Intersys, Ελένη Παπανδρέου.

Σχετικά με την Ιntersys A.E.

Δυναμική, Αξιόπιστη και Πολυδιάστατη: Αυτά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της Intersys σήμερα. Σπουδαίες συνεργασίες και σημαντικά επιτεύγματα σφραγίζουν μία ιστορία περισσοτέρων από 50 κερδοφόρων χρόνων στην Ελληνική αγορά τεχνολογίας. Μετά από 5 δεκαετίες συνεχών εξελίξεων και προσαρμογών ανάμεσα σε προϊοντικές σειρές και κανάλια διανομής, η Intersys σήμερα κατέχει ηγετική θέση στην Ελλάδα στους τομείς των Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών συσκευών καθώς και στις Εκτυπωτικές λύσεις για το γραφείο και την Επαγγελματική Εκτύπωση, ξεκινώντας νέες συνεργασίες και κάνοντας επενδύσεις που ξεχωρίζουν στο σημερινό περιβάλλον. Εξέχουσα θέση μεταξύ των νέων συνεργασιών είναι η είσοδος της Intersys στην αγορά των οικιακών συσκευών, διανέμοντας αποκλειστικά την πρώτη παγκοσμίως μάρκα στον τομέα τωνMDA, Haier, όπως επίσης και τις Hisense και Telefunken, με την καθεμιά τους να στοχεύει σε διακριτά και σημαντικά τμήματα της αγοράς.

Αντιπροσωπεύοντας μερικούς από τους κορυφαίους οίκους του κόσμου, όπως οι Canon, Océ, Pioneer, NEC, Haier, Hisense, Duracell, TomTom, Telefunken και η Intersys προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες  που στοχεύουν στην ικανοποίηση τόσο των επαγγελματικών όσο και των δημιουργικών φιλοδοξιών των σύγχρονων ανθρώπων. Διεκδικώντας πάντα τις κορυφαίες θέσεις σε μερίδια αγοράς αλλά και στην υποστήριξη μετά την πώληση και την εμπιστοσύνη των πελατών της, συγκρινόμενη όχι μόνο με τους τοπικούς ανταγωνιστές αλλά και με τους συναδέλφους άλλων Ευρωπαϊκών χωρών, για κάθε brand υπό την επίβλεψή της, η Intersys έχει καταφέρει να βάλει μία συσκευή σχεδόν σε κάθε Ελληνικό σπίτι ή Επιχείρηση.

H Intersys έχει κατακτήσει τον τίτλο και την πιστοποίηση «Strongest Companies in Greece» από την ICAP, ως μία από τις ισχυρότερες εταιρίες στην Ελλάδα, έτοιμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των καιρών, διερευνώντας πάντα ευκαιρίες για περαιτέρω επενδύσεις και ανάπτυξη.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.intersys.gr

Σχετικά με την Gorenje

Ο όμιλος Gorenje είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές οικιακών ηλεκτρικών συσκευών στην Ευρώπη με παρουσία 60 και πλέον ετών. Έχει κατακτήσει το 4% της ευρωπαϊκής αγοράς ενώ συγκαταλέγεται στους 8 μεγαλύτερους ευρωπαίους κατασκευαστές ηλεκτρικών συσκευών, με δυνατότητα ετήσιας παραγωγής 4 εκατ. συσκευών ενώ ο τζίρος της ανέρχεται στα 1,24 δις. Ευρώ. Ο όμιλος περιλαμβάνει 83 εταιρείες εκ των οποίων οι 59 βρίσκονται εκτός Σλοβενίας.

Εκτός από ηλεκτρικές συσκευές, η Gorenje παρέχει υπηρεσίες σε τομείς ενέργειας, οικολογίας και εμπορίου. Τα προϊόντα της έχουν παρουσία σε περισσότερες από 70 χώρες. Η μακρόχρονη παρουσία του ομίλου στην  παραγωγή ηλεκτρικών συσκευών τοποθετεί την Gorenje σε υψηλή θέση τεχνολογικής ανάπτυξης, μία εταιρεία που παράγει ανώτερες κατασκευαστικά οικιακές συσκευές αλλά με χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση.

Με 95% της ετήσιας παραγωγής της να κατευθύνεται σε εξαγωγές, η Gorenje αποτελεί μία σημαντική στο χώρο των ηλεκτρικών συσκευών ευρωπαϊκή εταιρεία.