Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

Πλιάτσικο…στο κολέγιο!

Πλιάτσικο…στο κολέγιο!
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας τραγουδάει για το Ταμείο Υποτροφιών του Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού σε μια προσπάθεια να ενισχυθούν μαθητές που οι οικογένειες τους αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Ο Φίλιππος Πλιάτσικας συνεχίζοντας και φέτος την επιτυχημένη πορεία του, κλείνει την μεγαλύτερη περιοδεία που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια με μια συναυλία , την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008, στο Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού.
 
Η συναυλία διοργανώνεται από την Επιτροπή Γονέων για το Ταμείο Υποτροφιών του Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού, η οποία δραστηριοποιείται σε εθελοντική βάση με σκοπό την ενίσχυση του Προγράμματος Υποτροφιών του Κολλεγίου.
 
Το Ταμείο Υποτροφιών του Κολλεγίου ιδρύθηκε από τον Στέφανο και την Πηνελόπη Δέλτα και αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της παιδαγωγικής – κοινωνικής φιλοσοφίας του. Σκοπός του είναι να προσφέρει σε μαθητές, των οποίων οι οικογένειες αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, τη δυνατότητα να σπουδάζουν στο Σχολείο, ώστε -όπως τόνιζε ο Στέφανος Δέλτα- να μην είναι η μόρφωση που δίνει το Κολλέγιο ένα είδος προνομίου της ευπορούσης τάξεως. Το Πρόγραμμα Υποτροφιών παρέχει βοήθεια κάθε χρόνο σε περίπου 400 παιδιά.
 
Τα Replay, εκτιμούν και στηρίζουν έμπρακτα ενέργειες που γίνονται προς όφελος του κοινωνικού συνόλου, ιδίως όταν πρόκειται για την ενίσχυση της παιδείας. Γι\' αυτό αγκαλιάζουν αυτή τη συναυλία και γίνονται αποκλειστικοί Χορηγοί σε μια βραδιά αφιερωμένη στους νέους!
 
Σχετικές ειδήσεις
Παλιάτσοι, από την Όπερα της Βαλίτσας στο Θέατρο Κολλεγίου Αθηνών-Ψυχικού
05.05.2016 16:14
Το Θέατρο Κολλεγίου Αθηνών-Ψυχικού φιλοξενεί την Όπερα της Βαλίτσας με τό έργο του Ρουτζέρο Λεονκαβάλλο, Παλιάτσοι, για μία παράσταση την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016.
Η Δήμητρα Γαλάνη με το Chronos για πρώτη φορά στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
29.12.2015 14:05
Chronos. Στις 9 Ιανουαρίου θα απολαύσουμε για πρώτη φορά στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης τη συνάντηση της Δήμητρας Γαλάνη με ένα κουαρτέτο εξαιρετικών Ελλήνων μουσικών με κεντρικό άξονα τραγούδια που έχουν γράψει οι μεγάλοι μας δημιουργοί, ποιητές και συνθέτες.
Τετραήμερο Party για τα 13α γενέθλια του La Soiree De Votanique
09.12.2015 16:07
Από Πέμπτη 10 μέχρι Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 γιορτάζουμε με Τετραήμερο Party τα 13 χρόνια του La Soiree De Votanique!
Η όπερα δωματίου «Μήδεια» από το μουσικό σύνολο Guillotinas στο Θέατρο Πόρτα
07.12.2015 10:49
H Μήδεια από το μουσικό σύνολο Guillotinas είναι μια σύγχρονη όπερα δωματίου του Άγγελου Τριανταφύλλου και παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο Θέατρο Πόρτα την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015, στα πλαίσια του κύκλου μουσικών παραστάσεων Τρίτες Παράλληλες.
American & Brazilian songbooks: Yiorgos Psihoyios & Andre Maia στον Ιανό
07.12.2015 10:40
Ο μοναδικός σολίστας αυτοσχεδιαστής Γιώργος Ψυχογιός θα βρεθεί επί σκηνής, μαζί με τον εντυπωσιακό Πορτογάλο ερμηνευτή Andre Maia, που ζει τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, στον αγαπημένο χώρο του Ιανού, την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015.