Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

Πλιάτσικο…στο κολέγιο!

Πλιάτσικο…στο κολέγιο!
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας τραγουδάει για το Ταμείο Υποτροφιών του Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού σε μια προσπάθεια να ενισχυθούν μαθητές που οι οικογένειες τους αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Ο Φίλιππος Πλιάτσικας συνεχίζοντας και φέτος την επιτυχημένη πορεία του, κλείνει την μεγαλύτερη περιοδεία που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια με μια συναυλία , την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008, στο Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού.
 
Η συναυλία διοργανώνεται από την Επιτροπή Γονέων για το Ταμείο Υποτροφιών του Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού, η οποία δραστηριοποιείται σε εθελοντική βάση με σκοπό την ενίσχυση του Προγράμματος Υποτροφιών του Κολλεγίου.
 
Το Ταμείο Υποτροφιών του Κολλεγίου ιδρύθηκε από τον Στέφανο και την Πηνελόπη Δέλτα και αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της παιδαγωγικής – κοινωνικής φιλοσοφίας του. Σκοπός του είναι να προσφέρει σε μαθητές, των οποίων οι οικογένειες αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, τη δυνατότητα να σπουδάζουν στο Σχολείο, ώστε -όπως τόνιζε ο Στέφανος Δέλτα- να μην είναι η μόρφωση που δίνει το Κολλέγιο ένα είδος προνομίου της ευπορούσης τάξεως. Το Πρόγραμμα Υποτροφιών παρέχει βοήθεια κάθε χρόνο σε περίπου 400 παιδιά.
 
Τα Replay, εκτιμούν και στηρίζουν έμπρακτα ενέργειες που γίνονται προς όφελος του κοινωνικού συνόλου, ιδίως όταν πρόκειται για την ενίσχυση της παιδείας. Γι\' αυτό αγκαλιάζουν αυτή τη συναυλία και γίνονται αποκλειστικοί Χορηγοί σε μια βραδιά αφιερωμένη στους νέους!
 
Σχετικές ειδήσεις
Παλιάτσοι, από την Όπερα της Βαλίτσας στο Θέατρο Κολλεγίου Αθηνών-Ψυχικού
05.05.2016 16:14
Το Θέατρο Κολλεγίου Αθηνών-Ψυχικού φιλοξενεί την Όπερα της Βαλίτσας με τό έργο του Ρουτζέρο Λεονκαβάλλο, Παλιάτσοι, για μία παράσταση την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016.
Maria Callas Forever: Μουσικό αφιέρωμα στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
01.12.2015 10:00
Με αφορμή τον εορτασμό των 92 χρόνων από τη γέννηση της Μαρία Κάλλας, η πρόεδρος του Σωματείου «Ελληνικός Σύλλογος Μαρία Κάλλας», κυρία Λιάνα Σκουρλή, και το Διοικητικό Συμβούλιο έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν σε μουσική βραδιά την Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 20.30 μ.μ. στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη.
Ρεσιτάλ του Χριστόφορου Σταμπόγλη στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
12.11.2015 11:21
Το Subud Ελλάδος και το  Σπίτι της Κύπρου, διοργανώνουν ρεσιτάλ του βαθύφωνου Χριστόφορου Σταμπόγλη με την Άρυ Σουτέτζα Δαυίδ στο πιάνο, με έργα των J. B. Lully, G. Verdi, C. Porter και Μ. Χατζιδάκι, για την υποστήριξη του Ταμείου Υποτροφιών στη μνήμη του Μιχαήλ Νεοκλή Δαυίδ, την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015, στις 20:30, στο Θέατρο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.
The Speakeasies Swing Band live στο Floral
22.10.2015 16:51
Οι The Speakeasies Swing Band έρχονται στο Floral το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015.
The Sisters of Mercy live στο Gazi Music Hall
22.10.2015 16:28
Μετά τα δυσάρεστα νέα για την ασθένεια που έπληξε τον Andrew Eldritch και άλλα μέλη της μπάντας και του crew των Sisters Of Mercy, με συνέπεια την αναβολή των τριών τελευταίων συναυλιών της περιοδείας τους, μεταξύ των οποίων και εκείνη στην Αθήνα, σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη νέα ημερομηνία τέλεσης της συναυλίας και μάλιστα σε νέο μεγαλύτερο χώρο, αφού τα εισιτήρια για το club της Ιεράς Οδού είχαν σχεδόν εξαντληθεί.