Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017

Πλιάτσικο…στο κολέγιο!

Πλιάτσικο…στο κολέγιο!
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας τραγουδάει για το Ταμείο Υποτροφιών του Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού σε μια προσπάθεια να ενισχυθούν μαθητές που οι οικογένειες τους αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Ο Φίλιππος Πλιάτσικας συνεχίζοντας και φέτος την επιτυχημένη πορεία του, κλείνει την μεγαλύτερη περιοδεία που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια με μια συναυλία , την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008, στο Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού.
 
Η συναυλία διοργανώνεται από την Επιτροπή Γονέων για το Ταμείο Υποτροφιών του Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού, η οποία δραστηριοποιείται σε εθελοντική βάση με σκοπό την ενίσχυση του Προγράμματος Υποτροφιών του Κολλεγίου.
 
Το Ταμείο Υποτροφιών του Κολλεγίου ιδρύθηκε από τον Στέφανο και την Πηνελόπη Δέλτα και αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της παιδαγωγικής – κοινωνικής φιλοσοφίας του. Σκοπός του είναι να προσφέρει σε μαθητές, των οποίων οι οικογένειες αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, τη δυνατότητα να σπουδάζουν στο Σχολείο, ώστε -όπως τόνιζε ο Στέφανος Δέλτα- να μην είναι η μόρφωση που δίνει το Κολλέγιο ένα είδος προνομίου της ευπορούσης τάξεως. Το Πρόγραμμα Υποτροφιών παρέχει βοήθεια κάθε χρόνο σε περίπου 400 παιδιά.
 
Τα Replay, εκτιμούν και στηρίζουν έμπρακτα ενέργειες που γίνονται προς όφελος του κοινωνικού συνόλου, ιδίως όταν πρόκειται για την ενίσχυση της παιδείας. Γι\' αυτό αγκαλιάζουν αυτή τη συναυλία και γίνονται αποκλειστικοί Χορηγοί σε μια βραδιά αφιερωμένη στους νέους!
 
Σχετικές ειδήσεις
Παλιάτσοι, από την Όπερα της Βαλίτσας στο Θέατρο Κολλεγίου Αθηνών-Ψυχικού
05.05.2016 16:14
Το Θέατρο Κολλεγίου Αθηνών-Ψυχικού φιλοξενεί την Όπερα της Βαλίτσας με τό έργο του Ρουτζέρο Λεονκαβάλλο, Παλιάτσοι, για μία παράσταση την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016.
The Hillbilly Moon Explosion live @ Gagarin 205
17.02.2016 13:27
Στιλάτο, ευρωπαϊκό ροκενρόλ, rockabilly, psychobilly και μια frontwoman που δεν σε αφήνει να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της: οι Hillbilly Moon Explosion φέρνουν στο Gagarin την oldschool γοητεία τους το Σάββατο 2 Απριλίου 2016, συνοδευόμενοι από τους Ducky Boyz, το πιο ταιριαστό opening act.
Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων στη Τεχνόπολη
17.02.2016 12:19

Μελωδίες από σπουδαίες συνθέσεις του μουσικού ρομαντισμού θα πλημμυρίσουν την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στη συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας με έργα κορυφαίων συνθετών του καλλιτεχνικού κινήματος της Δυτικής Ευρώπης, που παρουσιάζει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου στις 8.30μ.μ.
Μουσική + Ποίηση: Η 4η βραδιά στο Τριανόν
25.01.2016 11:01
To δίκτυο δράσης Music Is, διοργανώνει για δεύτερη χρονιά τον κύκλο «Μουσική + Ποίηση» προωθώντας τη συνεργασία μεταξύ της σύγχρονης μουσικής και ποιητικής δημιουργίας.
Ο κουρέας της Σεβίλλης, του Τζοακίνο Ροσσίνι στο Θέατρο Ολύμπια
25.01.2016 10:36
Η επέτειος των 200 ετών από την πρώτη παρουσίαση του Κουρέα της Σεβίλλης, εορτάζεται παγκοσμίως το 2016 και η Εθνική Λυρική Σκηνή παρουσιάζει μια ανατρεπτική παραγωγή του αριστουργήματος του Ροσσίνι, σε μουσική διεύθυνση Μίλτου Λογιάδη - Κωνσταντίνου Δημηνάκη και σκηνοθεσία του Φραντσέσκο Μικέλι.