Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Πλιάτσικο…στο κολέγιο!

Πλιάτσικο…στο κολέγιο!
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας τραγουδάει για το Ταμείο Υποτροφιών του Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού σε μια προσπάθεια να ενισχυθούν μαθητές που οι οικογένειες τους αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Ο Φίλιππος Πλιάτσικας συνεχίζοντας και φέτος την επιτυχημένη πορεία του, κλείνει την μεγαλύτερη περιοδεία που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια με μια συναυλία , την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008, στο Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού.
 
Η συναυλία διοργανώνεται από την Επιτροπή Γονέων για το Ταμείο Υποτροφιών του Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού, η οποία δραστηριοποιείται σε εθελοντική βάση με σκοπό την ενίσχυση του Προγράμματος Υποτροφιών του Κολλεγίου.
 
Το Ταμείο Υποτροφιών του Κολλεγίου ιδρύθηκε από τον Στέφανο και την Πηνελόπη Δέλτα και αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της παιδαγωγικής – κοινωνικής φιλοσοφίας του. Σκοπός του είναι να προσφέρει σε μαθητές, των οποίων οι οικογένειες αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, τη δυνατότητα να σπουδάζουν στο Σχολείο, ώστε -όπως τόνιζε ο Στέφανος Δέλτα- να μην είναι η μόρφωση που δίνει το Κολλέγιο ένα είδος προνομίου της ευπορούσης τάξεως. Το Πρόγραμμα Υποτροφιών παρέχει βοήθεια κάθε χρόνο σε περίπου 400 παιδιά.
 
Τα Replay, εκτιμούν και στηρίζουν έμπρακτα ενέργειες που γίνονται προς όφελος του κοινωνικού συνόλου, ιδίως όταν πρόκειται για την ενίσχυση της παιδείας. Γι\' αυτό αγκαλιάζουν αυτή τη συναυλία και γίνονται αποκλειστικοί Χορηγοί σε μια βραδιά αφιερωμένη στους νέους!
 
Σχετικές ειδήσεις
Παλιάτσοι, από την Όπερα της Βαλίτσας στο Θέατρο Κολλεγίου Αθηνών-Ψυχικού
05.05.2016 16:14
Το Θέατρο Κολλεγίου Αθηνών-Ψυχικού φιλοξενεί την Όπερα της Βαλίτσας με τό έργο του Ρουτζέρο Λεονκαβάλλο, Παλιάτσοι, για μία παράσταση την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016.
Έργα Ροσσίνι, Κουρπίνσκι, Μπερλιόζ & Σαμπριέ με την ΚΟΘ στην αίθουσα τελετών ΑΠΘ
16.03.2016 12:02
Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης παρουσιάζει την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016 στην Αίθουσα τελετών ΑΠΘ, ένα πολύχρωμο πρόγραμμα με έργα από την πλούσια γαλλική και ιταλική μουσική παράδοση.
Οι ΕΚΜΕΚ live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
22.02.2016 12:31
Οι ΕΚΜΕΚ, ένα από τα δυναμικότερα νέα ελληνικά συγκροτήματα, επιστρέφουν την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016 στο club του Σταυρού του Νότου στην Αθήνα και το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016 στην Μαύρη Τρύπα στην Θεσσαλονίκη.
Toubanaki & the Buzz Bastardz live στο Faust
22.02.2016 12:21
Η Αγγελική Τουμπανάκη και οι The Buzz Bastardz θα εμφανιστούν για ένα live στο Faust, την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016.
Οι Wedding Singers live στο Roof Stage του Gazarte
22.02.2016 11:39
Μετά από τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις τους στη σκηνή του Roof Stage του GAZARTE, οι Wedding Singers ξαναχτυπούν και επιστρέφουν την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016 για να μας παρασύρουν σε ένα ξέφρενο party γεμάτο ρυθμό.