Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Πασχαλινό bazaar στο χώρο τέχνης 8 Δυτικά

Πασχαλινό bazaar στο χώρο τέχνης 8 Δυτικά

Το πασχαλινό bazaar στον χώρο τέχνης και πολιτισμού 8 ΔΥΤΙΚΑ θα πραγματοποιηθεί στις 4 και 5 Απριλίου 2015: 60 καλλιτέχνες-χειροτέχνες, παράλληλα καλλιτεχνικά δρώμενα και όπως πάντα απολαυστικός καφές και ποτό στον πιο εντυπωσιακό... κιλικίο -από με πέτρα, ξύλο και βιτρό- περιμένουν όλους όσοι αγαπούν τις ποιοτικές και ταυτόχρονα προσιτές αγορές αλλά και την καλλιτεχνική έμπνευση.

 

Λαμπάδες-μικρά έργα τέχνης που δημιουργήθηκαν από χέρια καλλιτεχνών και χειροτεχνών, πασχαλινά διακοσμητικά και δώρα αλλά και όπως πάντα η εξαιρετικά μεγάλη ποικιλία από εμπνευσμένα κοσμήματα, αξεσουάρ και ρούχα, βιβλία, καλλυντικά και φυσικά σαπούνια, σπιτικά εδέσματα και ηδίποτα και διάφορες ακόμη προσφορές και παράλληλα καλλιτεχνικά δρώμενα.

 

Θα τα βρείτε όλα, ένα Σαββατοκύριακο πριν από το Πάσχα, στις 4 και 5 Απριλίου και από το πρωί μέχρι το βράδυ, στον Χώρο Τέχνης και Πολιτισμού 8 ΔΥΤΙΚΑ. Στο γνωστό πια καλλιτεχνικό στέκι επί της Λεωφόρου Αθηνών -ακριβώς στο ύψος του ΤΕΙ- θα βρίσκονται πάνω από 60 καλλιτέχνες για να παρουσιάσουν και να προσφέρουν τις δημιουργίες τους, με μεράκι, ποιότητα και τις πλέον προσιτές τιμές - αρκεί να αναφερθεί ότι θα υπάρχουν χειροποίητες λαμπάδες και από 3 ευρώ.

 

Άλλο ένα διήμερο τέχνης και δημιουργίας λοιπόν, άλλο ένα Σαββατοκύριακο με πληθώρα προτάσεων για τους οικείους μας, το σπίτι αλλά και τον εαυτό μας. Άλλο ένα διήμερο ψυχαγωγίας αφού στον πολυχώρο 8 ΔΥΤΙΚΑ οι απολαυστικές αγορές συνδυάζονται με χαλάρωση στο εντυπωσιακό cafe ή στον κήπο αλλά και κρασί ή ποτό με παράλληλα μουσικά και χορευτικά events που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του bazaar.

 

Φυσικά, από το 8 ΔΥΤΙΚΑ που αγαπάει την ποιότητα και στη γεύση, δεν θα λείπει ο μπουφές με τα κρεατικά αλλά και τις νηστίσιμες λιχουδιές, που όπως πάντα τη δεύτερη μέρα των καθιερωμένων πια bazaar είναι όχι μόνο πιο πλούσιος, αλλά και δωρεάν για όλους.

Σχετικές ειδήσεις
Η Laurie Anderson στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
22.06.2016 10:43
Η ανατρεπτική, πρωτοπόρος και πολυτάλαντη Laurie Anderson, με την ιδιαίτερη καλλιτεχνική ματιά και την ενεργή συμβολή της στη σύγχρονη μουσική και την τέχνη της performance, έρχεται στην Αθήνα ως προσκεκλημένη Καλλιτεχνική Διευθύντρια του προγράμματος Metamorphosis: Το ΚΠΙΣΝ στον Κόσμο που θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) από τις 23 έως και τις 26 Ιουνίου.
Πασχαλινό Μπαζάρ στο Άσυλο Ανιάτων
20.04.2016 12:52
Σας περιμένουμε την Κυριακή 24 Απριλίου 2016 στις 11:00-17:00 στο Πασχαλινό Μπαζάρ του Άσυλου Ανιάτων σε εορταστική ατμόσφαιρα με καφέ και λιχουδιές.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με πασχαλινό bazaar στο Μετρό Συντάγματος!
19.04.2016 12:48
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας καλεί όλους, μικρούς και μεγάλους, στο Πασχαλινό bazaar του στο Μετρό Συντάγματος την Τετάρτη 20 & την Πέμπτη 21 Απριλίου 2016, από τις 08:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ!
Πασχαλινό Bazaar από την Μονάδας Κοινωνικής Επανένταξης ΟΚΑΝΑ
15.04.2016 13:16
Η Μονάδα Κοινωνικής Επανένταξης ΟΚΑΝΑ, θα πραγματοποιήσει πασχαλινό bazaar στις 21 και 22 Απριλίου 2016 στο χώρο της Μονάδας.
Straycare.gr: Πασχαλινό bazaar 2016 στο Ρομάντσο
04.04.2016 13:35
Η Straycare.gr - Αδέσποτη Φροντίδα στήνει ένα μεγάλο πασχαλινό bazaar αφιερωμένο στους μικρούς, αδέσποτους φίλους μας.