Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

One night in heaven

One night in heaven
Μία πρωτότυπη θεατρική ιδέα από την Έφη Μεράβογλου, έρχεται στη σκηνή του καλλιτεχνικού πολυχώρου Μυστικό. Προσοχή, πρόκειται για μία παραδεισένια κωμωδία…

Η Έφη Μεράβογλου έγραψε, σκηνοθέτησε και επιμελήθηκε μουσικά μια ιδέα που θέλει τον Θεό και τον παράδεισο να ταιριάζουν εξαιρετικά στα σημερινά δεδομένα, ανάμεσα στις σχέσεις των φύλων.

Πιο συγκεκριμένα, δημιούργησε ένα Θεό, ο οποίος με τη σειρά του έπλασε τον Αδάμ, την Εύα… και την Άβα.

Οι τρεις τους ζουν στον παράδεισο ξέγνοιαστοι και ευτυχισμένοι, ώσπου αρχίζουν οι πρώτοι τσακωμοί.

Αφού περνάει ο καιρός και η κατάσταση μέρα με τη μέρα χειροτερεύει ο Θεός τους ρίχνει στη σκληρή Νέα Υόρκη για να πάρουν το μάθημά τους! Εκεί φυσικά θα αντιμετωπίσουν πολλά και θα περάσουν μεγάλες φουρτούνες…

Κείμενο-σκηνοθεσία-μουσική επιμέλεια: Έφη Μεράβογλου, σκηνικά-κοστούμια: Δώρα Θωμοπούλου, χορογραφίες: Μελίνα Κοροβίλα, video art: Swreing days productions, υπεύθυνος παραγωγής-οργάνωσης και επικοινωνίας: Γιώργος Κάλτσας .

Ερμηνεύουν οι ηθοποιοί Γιώργος Κάλτσας, Δώρα Θωμοπούλου, Αλεξάνδρα Γώγου . Στο ρόλο του Θεού ο Δημήτρης Πετράτος. Συμμετέχουν στο video: Θανάσης Λαμπαδίτης, Χρήστος Γιακουμής, Μιράντα Κοροβίλα.

Στίχοι τραγουδιών: Μιράντα Κοροβίλα, Χρήστος Γιακουμής, Έφη Μεράβογλου. Αφίσα: Αγγελική Τσόλκα. Με την υποστήριξη του www.ithopoiosforum.gr

Σχετικές ειδήσεις
11.01.2017 13:01
Η νικήτρια παράσταση του Scratch Night του Bob Theater Festival 2016, «Το Πεπρωμένο Ονομάζεται Κλοτίλδη» του Τζοβάνι Γκουαρέσκι, παρουσιάζεται από τις 26 Ιανουαρίου στην ολοκληρωμένη για πρώτη φορά θεατρική εκδοχή της στο Βios για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.
Stand-up comedy night στο Πόλις
11.01.2017 10:03
Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου το «Πόλις» υποδέχεται τους Δημήτρη Χριστοφορίδη, Χρύσα Κατσαρίνη και Blink Mike σε μια ξεκαρδιστική βραδιά με ευφυές υπόβαθρο*!
Η Παρεξήγηση του Albert Camus στο Θέατρο Radar: Παράταση παραστάσεων
20.04.2016 14:45
Λόγω της μεγάλης προσέλευσης, η παράσταση του έργου "Η Παρεξήγηση" του Albert Camus, σε σκηνοθεσία Αναστασίας Παπαστάθη, παρατείνεται στο Θέατρο Radar και μετά το Πάσχα από τις 6 έως τις 29 Μαΐου και μόνο για 12 παραστάσεις.
Τι είναι αυτό που το λέμε Αγάπη;, της Αναστασίας Γκολέμα στο Θέατρο Φούρνος
22.02.2016 11:20
Η Θεατρική ομάδα ΣΕΛΑΝΑ παρουσιάζει στο Θέατρο Φούρνος το έργο της Αναστασίας Γκολέμα, Τι είναι αυτό που το λέμε Αγάπη;
Η τελευταία μαγνητοταινία του Κραπ, του Σάμουελ Μπέκετ στο Bios
22.02.2016 10:21
Το Bios φιλοξενεί το έργο του Σάμουελ Μπέκετ, Η τελευταία μαγνητοταινία του Κραπ, από την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016, σε σκηνοθεσία και ερμηνεία Αντώνη Αντωνόπουλου.