Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Με Jazzαμάρες για παιδιά κάθε ηλικίας

Με Jazzαμάρες για παιδιά κάθε ηλικίας
Η παιδική  σκηνή του Κρουστόφωνου παρουσιάζει στο θέατρο Κολοσσαίον το παιδικό μουσικό θέατρο Jazzαμάρες,  σε μουσική του Γκιγιώμ Σαρποτιέ και σκηνοθεσία Χρήστου Παπαδόπουλου.

Πρόκειται για μια  παράσταση μουσικού θεάτρου για παιδιά κάθε ηλικίας, που μας ταξιδεύει στον ανατρεπτικό κόσμο των παιδιών με οδηγό τη μουσική jazz  και καταλύτη την διαδραστική διαδικασία του Κρουστόφωνου με το κοινό.

Το έργο διαδραματίζεται μέσα σε ένα σχολείο αλλά πολύ περισσότερο … στο μυαλό του Μιχαλάκη! Ενα ταξίδι  στις σκανδαλιές και στα όνειρα της παιδικής ηλικίας.

Η ομάδα αποτελείται από 7 συντελεστές επί σκηνής - μουσικούς, μουσικοπαιδαγωγούς, τραγουδιστές και εμψυχωτές - που ανακαλύπτουν ξανά την παιδικότητά τους μέσα από την τέχνη, χωρίς να αναλώνονται σε τυποποιημένες νουθεσίες και διδακτισμούς. Μια απόδραση λοιπόν από την καθημερινότητα με χιουμοριστική διάθεση και  ζωντανή μουσική επί σκηνής.

Σχετικές ειδήσεις
Αθήνα, Γραμμή 1, σε σκηνοθεσία Σοφίας Βγενοπούλου στη Στέγη
30.01.2017 17:18
Αθήνα, Γραμμή 1: Ένα ξεχωριστό μιούζικαλ για θεατές κάθε ηλικίας, που καταπιάνεται με τη ζωή των νέων σε μια μεγάλη, χαοτική και, συγχρόνως, σαγηνευτική πόλη παρουσιάζεται στη Μικρή Σκηνή της Στέγης.
Βικτώρ ή τα παιδιά στην εξουσία, του Ροζέ Βιτράκ στο Θέατρο Τέχνης
19.01.2017 13:46
Το έργο ορόσημο του σουρρεαλιστικού κινήματος «Βικτώρ ή τα παιδιά στην εξουσία» (Ροζέ Βιτράκ-1928) που πρωτοπαρουσιάστηκε στην Ελλάδα από τον Κάρολο Κουν κατά την περίοδο 1973-74, ανεβαίνει και πάλι στο Θέατρο Τέχνης και πρώτη φορά παγκοσμίως με τη μορφή μουσικού έργου.
Δεν υπάρχει κράτος, μαντάμ!, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
03.01.2017 10:20
Ο Παντελής Αμπαζής και ο Γεράσιμος Γεννατάς λένε Δεν υπάρχει κράτος, μαντάμ!, στη Βανέσσα Αδαμοπούλου από τη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου!
Η Ωραία Ελένη, του Ζακ Όφενμπαχ στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
20.12.2016 10:46
H Αθηναία «Ωραία Ελένη», η ξεκαρδιστική οπερέτα - έκπληξη που κέρδισε κοινό και κριτικούς, επιστρέφει, για τρίτη συνεχή χρονιά, σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Αδάμ και μουσική διεύθυνση Χρύσας Γρένδα. Από την Κυριακή 15 Ιανουαρίου και κάθε Κυριακή, στις 21.00, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.
Ο Σανκάρα στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
07.11.2016 11:54
Ο διάσημος showman Σανκάρα, επιστρέφει στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου για να παρουσιάσει το καινούριο show του, "Απόδραση από τη λογική".