Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Με Jazzαμάρες για παιδιά κάθε ηλικίας

Με Jazzαμάρες για παιδιά κάθε ηλικίας
Η παιδική  σκηνή του Κρουστόφωνου παρουσιάζει στο θέατρο Κολοσσαίον το παιδικό μουσικό θέατρο Jazzαμάρες,  σε μουσική του Γκιγιώμ Σαρποτιέ και σκηνοθεσία Χρήστου Παπαδόπουλου.

Πρόκειται για μια  παράσταση μουσικού θεάτρου για παιδιά κάθε ηλικίας, που μας ταξιδεύει στον ανατρεπτικό κόσμο των παιδιών με οδηγό τη μουσική jazz  και καταλύτη την διαδραστική διαδικασία του Κρουστόφωνου με το κοινό.

Το έργο διαδραματίζεται μέσα σε ένα σχολείο αλλά πολύ περισσότερο … στο μυαλό του Μιχαλάκη! Ενα ταξίδι  στις σκανδαλιές και στα όνειρα της παιδικής ηλικίας.

Η ομάδα αποτελείται από 7 συντελεστές επί σκηνής - μουσικούς, μουσικοπαιδαγωγούς, τραγουδιστές και εμψυχωτές - που ανακαλύπτουν ξανά την παιδικότητά τους μέσα από την τέχνη, χωρίς να αναλώνονται σε τυποποιημένες νουθεσίες και διδακτισμούς. Μια απόδραση λοιπόν από την καθημερινότητα με χιουμοριστική διάθεση και  ζωντανή μουσική επί σκηνής.

Σχετικές ειδήσεις
Το στοίχημα, της Χρύσας Αποστολάτου στο θέατρο Radar
09.11.2016 17:26
Η Εταιρεία Μουσικού Θεάτρου ΕΙΚ’ΑΣΜΑ παρουσιάζει στο θέατρο Ραντάρ το θεατρικό έργο της Χρύσας Αποστολάτου «ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» κάθε Δευτέρα και Τρίτη από 28 Νοεμβρίου.
Ο Σανκάρα στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
07.11.2016 11:54
Ο διάσημος showman Σανκάρα, επιστρέφει στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου για να παρουσιάσει το καινούριο show του, "Απόδραση από τη λογική".
Γυναικών... συνύπαρξη τον χειμώνα που έρχεται στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο!
26.07.2016 13:00
Τρεις κυρίες με διαφορετικές καταβολές, αλλά παράλληλες κι αξιόλογες πορείες στο χώρο της μουσικής και του θεάτρου, Φωτεινή Βελεσιώτου, Αναστασία Μουτσάτσου και Μυρτώ Αλικάκη, τον χειμώνα που έρχεται θα βρεθούν μαζί στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου, σε μια παράσταση - έκπληξη που θα συζητηθεί. Την παράσταση σκηνοθετεί η Ελένη Γκασούκα, πάνω σε ιδέα και κείμενο της Αναστασίας Μουτσάτσου.
Pierrot Lunaire, του Arnold Schonberg στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση
18.03.2016 13:49
Το διασημότερο έργο του Άρνολντ Σένμπεργκ και ένα από τα πλέον εμβληματικά του μουσικού μοντερνισμού, ο Φεγγαρίσιος Πιερότος, γίνεται παράσταση μουσικού θεάτρου μέσα από τη σύμπραξη του dissonArt ensemble, του συνθέτη Δημήτρη Μαρωνίδη και του σκηνοθέτη Αλέξανδρου Ευκλείδη.
Νεκρός Ταξιδιώτης, του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη για 2η χρονιά στο Skrow
09.03.2016 16:02
Η Δέσποινα Κούρτη και ο Άρης Τρουπάκης συναντούν για δεύτερη φορά με τη βοήθεια του μουσικού Αλέξη Κωτσόπουλου, τον «Νεκρό Ταξιδιώτη», το αριστουργηματικό διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, από 23 Μαρτίου κάθε Τετάρτη & Πέμπτη στις 21:00 στo Skrow.