Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

Οι nine inch nails βγήκαν απ΄ το στούντιο

Οι nine inch nails βγήκαν απ΄ το στούντιο
Το νέο άλμπουμ αποκλειστικά δουλεμένο στο laptop του Τrent Reznor θα μας απασχολήσει γιατί «μιλάει» για όλα αυτά τα πράγματα που ήδη μας απασχολούν.

Το νέο άλμπουμ αποκλειστικά δουλεμένο στο laptop του Τrent Reznor θα μας απασχολήσει γιατί μιλάει για όλα αυτά τα πράγματα που ήδη μας απασχολούν.

Το έκτο κατά σειρά άλμπουμ τους είναι μια περίφημη δισκογραφική δουλειά. Πρόκειται για ένα ντελίριο μουσικής γνώσης και ωριμότητας του leader και στιχουργού τους Τrent Reznor, ο οποίος φρόντισε να μας δώσει ένα βαρύ, σκληρό, εξόχως κατεργασμένο βιομηχανικό διαμάντι (industrial), που ακούει στο όνομα Year Zero.

Ένας δίσκος 16 τραγουδιών το ένα καλύτερο από το άλλο, απ΄ τα οποία ξεχωρίζουν περισσότερο το Capital G, το The Great Destroyer και το Zero Sum. Δουλεμένα στο έπακρον από το laptop του ιδίου, με κύρια θεματική, την ζωή στον πλανήτη μας, μετά από 15 χρόνια, όπου θα εξακολουθεί να κυριαρχεί η απληστία, η εξαχρείωση της πολιτικής, του πνεύματος, μα και η εσχατιά του οικοσυστήματος….

Νομίζω ότι δεν χρειάζεται πολλά ακούσματα το Year Zero για να το αγαπήσετε, αρκεί να είστε μυημένοι στον πλούσιο, αλλά ενίοτε σκοτεινό κόσμο, των nin.

Σχετικές ειδήσεις
You Want It Darker, το νέο άλμπουμ του Leonard Cohen
09.09.2016 13:30
O Leonard Cohen στα 82 του χρόνια κυκλοφορεί ένα άλμπουμ με νέα τραγούδια. Το άλμπουμ έχει τον τίτλο “You Want It Darker” και θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.
 Έτοιμοι Ένα: Άλμπουμ των The Boy από την Inner Ear
18.08.2016 11:38
Το “Έτοιμοι Ένα” είναι το νέο Αλμπουμ των The Boy και κυκλοφορεί σε βινύλιο+cd και digital album από την Inner Ear.
Νέο άλμπουμ από τους Warpaint
11.08.2016 10:50
Οι Warpaint θα κυκλοφορήσουν το τρίτο studio άλμπουμ τους με τίτλο “Heads Up” από την Rough Trade στις 23 Σεπτεμβρίου 2016.
Επτά τραγούδια βγήκαν βόλτα μες τη νύχτα: Ο Νίκος Ανδρουλάκης στον Ιανό
28.04.2016 14:51
Δύο ξεχωριστές μουσικές βραδιές θα μας χαρίσει ο Νίκος Ανδρουλάκης στον ΙΑΝΟ, στις 21 και 28 Μαΐου 2016.
Σκούρα τα Πράγματα: Ο Τάσος Σκούρας live με νέο δίσκο στο Σταυρό του Νότου
03.02.2016 12:22
Ο Τάσος Σκούρας παρουσιάζει την καινούρια του δισκογραφική δουλεία "Σκούρα τα πράγματα" στο Σταυρό του Νότου στις 9 Φεβρουαρίου 2016.