Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

Οι Die Krupps πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Οι Die Krupps πρώτη φορά στην Ελλάδα!
Ένα όνομα-θρύλος που για σχεδόν τρεις δεκαετίες αποτελεί ορόσημο στην παγκόσμια μουσική σκηνή έρχεται για μια ξεχωριστή εμφάνιση στο An Club…

Από τους πρωτοπόρους της Electronic & Industrial σκηνής, πατέρες του EBM, εξέχοντες ήρωες της Rough Trade και οι πρώτοι που πέτυχαν να οδηγήσουν σε μια εξαιρετικά γοητευτική ανίερη ένωση το καρδιοχτύπι των synthesizers με την ωμή ενέργεια του Metal.


Έως και οι Metallica έχουν υποκλιθεί μπρος τους, οι Front 242 & Nitzer Ebb τους αναφέρουν στις επιρροές τους, οι περίφημοι Propaganda γεννήθηκαν από τα σπλάχνα τους, ο μυθικός Arthur Brown συνεργάστηκε μαζί τους προκειμένου να μεταμορφωθεί το κλασικό Fire, ενώ δίχως αυτούς όλα θα ήταν εκ διαμέτρου διαφορετικά στο έργο μεγάλων ονομάτων όπως οι Depeche Mode, οι Ministry ή ακόμα και οι Rammstein...


Πασίγνωστοι για τις συγκλονιστικές ζωντανές εμφανίσεις που πραγματοποιούν, με παρόντα τα ιδρυτικά μέλη, τον αυθεντικό ηγέτη-τραγουδιστή και με νέο άλμπουμ στις αποσκευές τους, οι Die Krupps (το όνομά τους καυτηριάζει τη Ναζί θηριωδία) έρχονται για 1η φορά στην Ελλάδα για μία και μοναδική συναυλία , που αν μη τι άλλο θα σημαδέψει ανεξίτηλα τους παρευρισκόμενους..

 

Σχετικές ειδήσεις
Οι Ιάπωνες Boris για πρώτη φορά στην Ελλάδα
31.08.2016 17:22
Οι Ιάπωνες Boris, ένα από τα κορυφαία συγκροτήματα του experimental / κιθαριστικού ήχου παγκοσμίως, έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στο Fuzz Live Music Club!
Η LP για πρώτη φορά στην Ελλάδα!
05.07.2016 15:41
Το Gazarte παρουσιάζει στην Τεχνόπολη για πρώτη φορά στην Ελλάδα το φαινόμενο LP!
The Budos Band live @ Gagarin 205
09.05.2016 14:55
Την Τρίτη 19 Ιουλίου 2016, οι Budos Band έρχονται στο Gagarin 205. Η σπουδαιότερη funk-soul κολεκτίβα και μια εμβληματική μπάντα βιρτουόζων μουσικών, έρχονται, επιτέλους, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για ένα live που αναμενόταν καιρό!
Οι Jakob για πρώτη φορά στην Ελλάδα
30.12.2015 11:25
Η Barcode Music παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τους εκ Νέας Ζηλανδίας ορμώμενους post rockers Jakob στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής τους περιοδείας που θα λάβει χώρα τον Απρίλιο και Μάιο του 2016.
Will Vinson Quartet live @ Gazarte
08.12.2015 14:32
Η εμφάνιση του Will Vinson Quartet, στο Gazarte, την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015, αποτελεί μοναδική ευκαιρία για να δούμε και να ακούσουμε ζωντανά κάποιους από τους πρωτοπόρους και σπουδαιότερους μουσικούς του είδους.