Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016

Οι Αριστο-φάνης

Οι Αριστο-φάνης
Το θέατρο Ελυζέ υποδέχεται στην σκηνή του την αισθηματική κωμωδία του Σταύρου Κεβόπουλου Οι Αριστοφάνης σε σκηνοθεσία Χάρη Γεωργιάδη.

O Αρίστος και ο Φάνης ( Αριστοφάνης) είναι σιαμαία αδέλφια. Το έργο πραγματεύεται την ζωή τους . Πόσο εύκολη μπορεί να είναι η καθημερινότητα τους; Τι συμβαίνει όταν ο ένας από τους δύο  ερωτεύεται; Πώς θα τα φέρουν βόλτα; Θα είναι ο έρωτας τελικά αυτό που θα τους διαχωρίσει; Ο διαχωρισμός αυτός θα αφορά μόνο στο κορμί ή θα επηρεάσει την ψυχή και την σχέση των δύο αδελφών;


Παίζουν : Χριστίνα Βαρζοπούλου , Νίκος Καραγιώργης ,Στέφανος Αθανασόπουλος , Γιάννης Συλιγνάκης , Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου και Άννα Ίρις

Σχετικές ειδήσεις
Η Ισπανική κωμωδία «Tres» του Juan Carlos Rubio στο Θέατρο Olvio
04.08.2016 14:35
Η Ισπανική κωμωδία «Tres» του Juan Carlos Rubio πρόκειται να παρουσιαστεί, σε σκηνοθεσία Γιάννη Λασπιά, από τα μέσα Νοεμβρίου, στο Θέατρο Olvio, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη.
Επιτρέποντες: Η κωμωδία του Μενάνδρου από το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων σε περιοδεία
30.06.2016 10:54
Το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων ετοιμάζεται και φέτος για την μεγάλη θερινή του περιοδεία και ανεβάζει ένα έργο ανάλαφρο, με πολλά κωμικά στοιχεία και παρεξηγήσεις: την κωμωδία του σπουδαίου αρχαίου ποιητή Μενάνδρου «Επιτρέποντες», σε μετάφραση Τάσου Ρούσσου, σκηνοθεσία Ρουμπίνης Μοσχοχωρίτη, μουσική Στάθη Δρογώση.
Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ, του Σταύρου Τσιώλη στο Μικρό Θέατρο Μονής Λαζαριστών
21.04.2016 17:05
Το έργο του Σταύρου Τσιώλη «Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ» θα παρουσιαστεί τον Μάιο, σε σκηνοθεσία Ταξιάρχη Χάνου, στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών.
Παραμόρφωση του Χάρη Γεωργιάδη στο Θέατρο Ειλισσός
26.01.2016 14:38
Το Θέατρο Ειλισσός φιλοξενεί το έργο του Χάρη Γεωργιάδη, με τίτλο Παραμόρφωση από την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016.
Η κωμωδία του αυτόχειρα, του Νικολάι Έρντμαν στο Βασιλικό Θέατρο
30.10.2015 13:54
Το Κρατικό Θεάτρο Βορείου Ελλάδος παρουσιάζει στο Βασιλικό Θέατρο από τις 6 Νοεμβρίου το έργο του Νικολάι Έρντμαν, Η κωμωδία του αυτόχειρα.