Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

Οι VaniLa swing live στο Barin Russian Restaurant

Οι VaniLa swing live στο Barin Russian Restaurant

Οι VaniLa swing ανανεωμένοι και ακόμη πιο δυνατοί, επιστρέφουν και υπόσχονται ένα άκρως χορευτικό live με πολύ κέφι και όρεξη το Σάββατο στις 14 Μαρτίου στο Barin Russian Restaurant.


Οι VaniLa swing δημιουργήθηκαν το 2011 στην Αθήνα και ύστερα από πολλές μουσικές αναζητήσεις, κατέληξαν στην σημερινή τους μορφή . Αυτό που θ' ακούσει κάποιος απ' τους VaniLa swing είναι μια μίξη από rock n roll ,rockabilly του '50 και λίγο swing του 40, εμπλουτισμένα από τον σημερινό ήχο διατηρώντας ταυτόχρονα την vintage αισθητική. Όπως και διασκευές σημερινών καλλιτεχνών στο δικός τους ιδιαίτερο ύφος, από την Nina Simoen μέχρι τους Metallica κ από τον Moby μέχρι τους Aerosmith και τους White Stripes.


Tι σχέση μπορεί να έχει ο Elvis , o Chuck Berry και η Wanda Jackson με τους παραπάνω...;


Θα το μάθετε στο live των Vanila Swing το Σάββατο στις 14 Μαρτίου στο Barin Russian Restaurant! 

Οι Vanila Swing είναι οι:


Λήδα Αγγελάκη (Φωνή)

Παναγιώτης Παπαπορφυρίου (Κιθάρα)

Κώστας Γιαννίρης (Μπάσο)

Tony Stone (Τύμπανα)

Διοργάνωση & Επικοινωνία: ActionΕστι


https://www.facebook.com/vanilaswing?fref=ts

Σχετικές ειδήσεις
The Electric Swing Circus live στο Half Note
26.10.2016 16:20
Non-stop χορευτικό mood swing και ιδιαίτερη electro και jazz γοητεία χαρακτηρίζουν τη μουσική των The Electric Swing Circus, του εκρηκτικού Βρετανικού συγκροτήματος που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα να μας απογειώσει!
Συναυλία στο πλαίσιο του Pearls of the Russian and Tatar music στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
26.09.2016 16:38
Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, η Ένωση Ρώσων Συνθετών και η Ένωση Τατάρων Συνθετών παρουσιάζουν αριστουργήματα της Ρωσικής και Ταταρικής μουσικής, στο πλαίσιο του έτους Ελλάδα-Ρωσία 2016 και του διεθνούς προγράμματος “Pearls of the Russian and Tatar music”, που σκοπό έχει να ακουστεί το έργο των Τατάρων δημιουργών σε όλο τον κόσμο.
Οι Vanilla Swing live στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2016
01.07.2016 11:45
Το Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2016 παρουσίαζει στη μικρή σκηνή live stage @ the bar τους Vanila Swing την Παρασκευή 15 Ιουλίου και ώρα 21:00 στη Λεωφ. Κηφισίας 219 στο Αμαλίειο.
Οι Vanila Swing live στο Maamaya
10.03.2016 14:50
Το Maamaya υποδέχεται τους Vanila Swing το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016 σε ένα άκρως δυναμικό live γεμάτο χορευτική διάθεση!
Οι Vanilla Swing live στο Gazarte
04.02.2016 16:47
Οι VaniLa Swing, ανεβαίνουν στο Roof Stage του GAZARTE με... άγριες διαθέσεις και μας υπόσχονται μια βραδιά με άκρως χορευτική διάθεση σε ένα δυναμικό live, με τραγούδια δικά τους αλλά και με επιτυχίες διασκευασμένες μόνο όπως αυτοί ξέρουν, σε ρυθμούς Rock n Roll, rockabilly του ’50 και swing του ’40 με αναφορές στο χθες και στο σήμερα.