Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

Οι Radio Moscow live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Οι Radio Moscow live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Οι Radio Moscow έρχονται για δυο live στη Θεσσαλονίκη στο Eightball και στην Αθήνα στο An Club στις 24 και 25 Φεβρουαρίου 2015 αντίστοιχα.

 

Σαν μυστική χημική ένωση, οι εσωτερικοί δεσμοί του παραδοσιακού rock power trio κρύβουν τεράστιες δυνάμεις έτοιμες να απελευθερωθούν. Η παραδοσιακή, εκρηκτική rock&roll συνταγή γίνεται στα επιδέξια χέρια των Radio Moscow σχέδιο δράσης, σαμποτάροντας τη σύγχρονη μουσική πραγματικότητα με μια καταιγιστική πανδαισία vintage rock'n'roll δυναμιτών – μια μοναδική μουσική εμπειρία που θα έχουμε την ευκαιρία να ξαναζήσουμε στις 24 και 25 Φεβρουαρίου.

 

Eightball: Opening acts: Instant Boner + TBA

An Club: Opening act: The Cave Children

 

Οι Radio Moscow γεννήθηκαν σε ένα υπόγειο της Iowa μέσα από το jam τριών καλών φίλων. Το γρέζι και τα βιρτουόζικα licks της κιθάρας αγκάλιασαν τις δεξιοτεχνικές μπασσογραμμές και, στο ρυθμό των σαρωτικών ντραμς, μπήκαν σε έναν ξεσηκωτικό blues/garage rock χορό. Το ευτυχές αυτό πάντρεμα θα γεννήσει το πνευματικό απόγονο των μεγαλύτερων power trio της rock ιστορίας - κουβαλώντας περήφανα τα γονίδια των Blue Cheer, Cream, Jimi Hendrix Experience, Grand Funk.

 

Το σπάνιο κιθαριστικό και συνθετικό ταλέντο του Parker Griggs θα αντιληφθεί ο αυστηρά εκλεκτικός Dan Auerbach (Black Keys). Μαζί του θα ηχογραφήσουν και θα κυκλοφορήσουν το καταπληκτικό ομώνυμο ντεμπούτο τους - ένα δίσκο που τους χάρισε ενθουσιώδη αναγνώριση από τους απανταχού vintage psychedelic rock θιασώτες. Τρεις δίσκους μετά, με το φετινό “Magical Dirt” (την πρώτη full-legth ηχογράφησή τους ως full trio) να κρατάει άσβεστη τη θυελλώδη rock'n'roll μέθοδό τους και με αμέτρητες εμφανίσεις σε Ευρώπη και Αμερική, οι μοναδικοί Radio Moscow επιστρέφουν σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα για δύο ακόμη αποκαλυπτικές εμφανίσεις αγνής, νοσταλγικής, vintage psych/blues rock έκρηξης.

Σχετικές ειδήσεις
Το φαινόμενο LP live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!
04.08.2016 13:40
Το απόλυτο μουσικό viral LP έρχεται live το Σεπτέμβριο 2016 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!
Οι Annihilator live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
18.05.2016 14:27
Παρασκευή 28 Οκτωβρίου στο Piraeus 117 Academy (Αθήνα) και Σάββατο 29 Οκτωβρίου στο Principal Club Theater (Θεσσαλονίκη) οι Annihilator επιστρέφουν στην Ελλάδα για δύο μοναδικά shows ώστε να αποδείξουν επί σκηνής πως η heavy metal μουσική παραμένει ζωντανή όσο ο Jeff Waters και η αρμάδα του περιοδεύουν ανά τον κόσμο.
Οι ΕΚΜΕΚ live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
22.02.2016 12:31
Οι ΕΚΜΕΚ, ένα από τα δυναμικότερα νέα ελληνικά συγκροτήματα, επιστρέφουν την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016 στο club του Σταυρού του Νότου στην Αθήνα και το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016 στην Μαύρη Τρύπα στην Θεσσαλονίκη.
Οι Electric Litany live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
15.01.2016 10:10
Με δύο live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τον Φεβρουάριο, ανανεώνουν οι Electric Litany την επαφή τους με το ελληνικό κοινό.
Οι God Is An Astronaut live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
24.12.2015 15:51
Οι God Is An Astronaut, μία από τις κορυφαίες instrumental μπάντες του πλανήτη τα τελευταία χρόνια, επιστρέφουν στη χώρα μας! Οι Ιρλανδοί post-rockers θα πραγματοποιήσουν δύο μεγάλες συναυλίες στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα!