Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Ρεμπέτικο σουαρέ στο PassPort Art

Ρεμπέτικο σουαρέ στο PassPort Art

Το PassPort Art μας προσκαλεί την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015 σε ένα ρεμπέτικο σουαρέ.


Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: Πέντε φίλοι & μουσικοί ενώνουν δυνάμεις και φωνές και επιλέγουν τα πιο αγαπημένα τους τραγούδια, σε μια παράσταση γεμάτη μελωδία.


ΤΟ ΣΧΗΜΑ: Ο Λευτέρης Βαϊόπουλος (θα τραγουδήσει και θα παίξει με κιθάρα δανεική), η Μαρία Βασιλοπούλου (θα τα λαλήσει), ο Μιχάλης Δάρμας (εκείνο το τεράστιο όργανο με τις χαμηλές συχνότητες), ο Γιάννης Δάφνος (να κουβαλήσεις το πιάνο σου, το μπαγλαμά και το μικρόφωνό σου) κι ο Αλκαίος Σουγιούλ (φέρε μπουζούκι, μικρόφωνο και χορδές καλού κακού).


ΣΤΟΧΟΣ: Τραγουδάμε, χορεύουμε, ξεφαντώνουμε, με αφορμή παλιά αγαπημένα ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια.

Σχετικές ειδήσεις
Ρεμπέτικο μυστήριο, του Κώστα Φέρη στο Ηρώδειο
24.08.2016 14:50
Το Ίδρυμα "Το Σπίτι του Ηθοποιού" παρουσιάζει στο Ηρώδειο την παράσταση του Κώστα Φέρρη, «Ρεμπέτικο Μυστήριο».
Ο Ηλίας Μαρούδας live στο Passport Art
21.04.2016 16:08
Ο Ηλίας Μαρούδας, ένα μήνα μετά την υπέροχη βραδιά του Μαρτίου, επιστρέφει στην σκηνή του PassPort ART, με την μουσική παράσταση "ΣΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟ ΒΥΘΟ", με τραγούδια και συνθέτες που στιγμάτισαν την ελληνική μουσική στο πέρασμα των χρόνων.
Ρεμπέτικο Σουαρέ στο PassPort Art
12.04.2016 14:50
Πέρασε και μια ολόκληρη 2η σεζόν με την αγαπημένη παρέα του PassPort ART και σιγά-σιγά πλησιάζουμε στο τέλος της βραδιάς.
Το Ραδιόφωνο στα βραχέα: ρεμπέτικα στο Passports Κεραμεικός
08.02.2016 17:09
Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στο Passport Κεραμεικός Upstairs, το διαδικτυακό ραδιόφωνο www.toradiofono.gr γυρίζει το κουμπί του και θυμάται τραγούδια αγαπημένα, τραγούδια που μετρούν χρόνια, τραγούδια που πολλές φορές έχουν φτάσει στο στόμα μας για να τα τραγουδήσουμε, τραγούδια ρεμπέτικα και τραγούδια λαϊκά.
Η Βάσια Δανιά live στο PassPort Art
08.02.2016 13:17
H Βάσια Δανιά επιστρέφει στη σκηνή του PassPort ART στις 12 Φεβρουαρίου 2016 και παρουσιάζει το πρώτο της τραγούδι «Ένας μύθος μια φορά» σε μουσική Χρίστου Θεοδώρου και στίχους Μιχάλη Γελασάκη.