Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Η Άννα Μορφίδου... στα μονοπάτια του έρωτα στο Σταυρό του Νότου

Η Άννα Μορφίδου... στα μονοπάτια του έρωτα στο Σταυρό του Νότου

Όπως οι ερωτευμένοι συναντιούνται στους ατελείωτους δρόμους της πολύοβης πόλης αναζητώντας μια αγκαλιά, ένα φιλί, μια ανάσα στο τραγούδι της ζωής ... έτσι λοιπόν, η Άννα Μορφίδου, η ερμηνεύτρια με την αισθαντική φωνή όπως την αποκαλούν, μας οδηγεί "Στα μονοπάτια του Έρωτα".


Μονοπάτια που με τη δική της λάμψη και αφετηρία ένα μοναδικό ηχητικό ντοκουμέντο δεξιοτεχνίας,την πρώτη της δισκογραφική δουλειά με την υπογραφή και επιμέλεια του Μίμη Πλέσσα, το CD "Στου φεγγαριού την άλλη όψη".
 

Μας προσκαλεί για μία μοναδική εμφάνιση στα πιο όμορφα μουσικά μονοπάτια από το ελληνικό,το ξένο μουσικό ρεπερτόριο αλλά και σε πρώτες εκτελέσεις.


Ένα πρόγραμμα που εξασφαλίζει με απόλυτη επιτυχία τον ρομαντισμό και τη μαγεία κάτω απο έναν παγκόσμιο μουσικό έναστρο ουρανό!


Πιάνο-Ενορχηστρώσεις: Κώστας Αναδιώτης
Τσέλο: Φαίη Νικολοπούλου

Σχετικές ειδήσεις
Ο Oρφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη στο Σταυρό του Νότου Plus
09.11.2016 10:02
Παλιοί γνώριμοι, που έχουν μοιραστεί ξανά με επιτυχία τη σκηνή στο παρελθόν, ο Ορφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη συναντιούνται φέτος ξανά, στο Σταυρό του Νότου Plus.
Η Σοφία Παπάζογλου live στο Σταυρό του Νότου
08.03.2016 11:33
Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια Σοφία Παπάζογλου, με τη γλυκιά και αισθαντική φωνή, παρουσιάζει για δύο μοναδικές βραδιές στο Σταυρό του Νότου +(Plus) ένα πρόγραμμα που βασίζεται στην τελευταία της δουλειάς με τίτλο «Ο χτύπος της καρδιάς μου», με την επιμέλεια της Λίνας Νικολακοπούλου.
Πανος Παπαϊωάννου, Χρυσόστομος Καραντωνίου, Μάγδα Βαρούχα στο Σταυρό του Νότου
04.03.2016 13:24
Η παρέα του Πάνου Παπαϊωάννου και του Χρυσόστομου Καραντωνίου μεγαλώνει με μια γυναικεία παρουσία, την Μάγδα Βαρούχα. Οι τρεις τους μας περιμένουν με μια αγκαλιά τραγούδια, στο Σταυρό του Νότου (club), τις Πέμπτες 10 & 17 Μαρτίου.
Η Γιάννα Βασιλείου με special guests στο Σταυρό του Νότου
02.02.2016 16:26
Η νέα ταλαντούχα τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια Γιάννα Βασιλείου, επιστρέφει στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus για δύο ακόμη μοναδικά live.
Νότης Μαυρουδής, Νένα Βενετσάνου και Αναστασία Μουτσάτσου στο Σταυρό του Νότου
01.02.2016 12:37
Ο Νότης Μαυρουδής, η Νένα Βενετσάνου και η Αναστασία Μουτσάτσου συναντιούνται στη σκηνή του Σταυρού του Νότου, για μία βραδιά, την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου, στην οποία θα τους συνοδεύσει ο Γιώργος Τοσικιάν.