Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Ο Headless Horseman live σε μυστική τοποθεσία

Ο Headless Horseman live σε μυστική τοποθεσία

Στις 14 Φεβρουαρίου 2015 η ομάδα Be Uncensored παρουσιάζει τον μυστηριώδη Headless Horseman από το Βερολίνο σε μια καταιγιστική βραδιά techno, σε μυστική τοποθεσία η οποία θα αποκαλυφθεί με sms μόνο στους κατόχους των περιορισμένων, προπωλημένων προσκλήσεων. Το line up συμπληρώνουν οι Damcase, BMSK και Caught In Fact, ενώ τα live visuals της βραδιάς αναλαμβάνει ο Minimalic Quantum. Για προσκλήσεις, απευθυνθείτε στο info@be-uncensored.com

 

Η Be Uncensored είναι η ομάδα που από το 2012 στη Θεσσαλονίκη υπογράφει DIY parties ηλεκτρονικής μουσικής με καλεσμένους καλλιτέχνες διεθνούς φήμης. Μέχρι στιγμής έχει διοργανώσει 20 παραγωγές με ό,τι πιο cutting edge απ΄ όλο το φάσμα της ηλεκτρονικής μουσικής. Αποτελείται από τους Kabelsalat (Ανδρέα Πάτση), Rhyleb (Γρηγόρης Κορδελλάς) και Hearthink (Απόστολος Στεφανής).

 

Headless Horseman - live (Headless Horseman | DE)

Damcase - live (Bunker,Granny Records | GR)

BMSK (Astron | GR)

Caught In Fact (GR)

Visuals: Minimalic Quantum  

Σχετικές ειδήσεις
O Trentemoller επιστρέφει στην Ελλάδα για δύο μοναδικά shows!
17.01.2017 15:39
Ο Δανός πρίγκηπας της ηλεκτρονικής (και όχι μόνο) μουσικής θα εμφανιστεί με την full live band του, την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017 στην Αθήνα (Ιερά Οδός) και το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 στη Θεσσαλονίκη (Principal).
Οι KVB live στο Fuzz Live Music Club
16.12.2016 13:46
Οι KVB επιστρέφουν στην Αθήνα! Το ντουέτο του Klaus Von Barrel (Nicholas Wood) και της Kat Day που, με έδρα πλέον το Βερολίνο, κατέχει ήδη μία εκλεκτή θέση στην καρδιά των φίλων τόσο της shoegaze / dark wave σκηνής όσο και εκείνων της psych-rock, θα βρίσκεται το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στο Fuzz Live Music Club για ένα οπτικοακουστικό show που θα συνδυάσει ονειρικές κιθάρες, μινιμαλιστικές synth μελωδίες, υπνωτικά drum machine beats, φωνητικά πνιγμένα στο reverb και μαγευτικά projections.
LTJ Bukem - Back to the Underground σε μυστική τοποθεσία
14.09.2016 13:19
Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016, η δημιουργική ομάδα του Bios – Ρομάντσο σε συνεργασία με την Innersense Productions, διαμορφώνουν σε club ένα μυστικό χώρο και πηγαίνουν Back To The Undergound, σε μια συναυλιακού τύπου παραγωγή με custom made stage, ήχο, φως, εικόνα και υπηρεσίες bar.
Οι Pink Martini live στη Μονή Λαζαριστών
13.06.2016 11:47
Λίγο από τη μυστηριώδη Ανατολή, τη σημερινή Νεα Υόρκη, την Αβάνα του '30, το εξωτικό Saint Tropez αλλά και τη μακρινή Κίνα... Όλα αυτά μαζί συνθέτουν τους δημοφιλείς και «κοσμοπολίτες» Pink Martini, ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα της lounge σκηνής.
Οι Pink Martini live στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
06.06.2016 14:14
Λίγο από τη μυστηριώδη Ανατολή, τη σημερινή Νεα Υόρκη, την Αβάνα του '30, το εξωτικό Saint Tropez, αλλά και τη μακρινή Κίνα... Όλα αυτά μαζί συνθέτουν τους δημοφιλείς και «κοσμοπολίτες» Pink Martini, ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα της lounge σκηνής.