Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

Ο Headless Horseman live σε μυστική τοποθεσία

Ο Headless Horseman live σε μυστική τοποθεσία

Στις 14 Φεβρουαρίου 2015 η ομάδα Be Uncensored παρουσιάζει τον μυστηριώδη Headless Horseman από το Βερολίνο σε μια καταιγιστική βραδιά techno, σε μυστική τοποθεσία η οποία θα αποκαλυφθεί με sms μόνο στους κατόχους των περιορισμένων, προπωλημένων προσκλήσεων. Το line up συμπληρώνουν οι Damcase, BMSK και Caught In Fact, ενώ τα live visuals της βραδιάς αναλαμβάνει ο Minimalic Quantum. Για προσκλήσεις, απευθυνθείτε στο info@be-uncensored.com

 

Η Be Uncensored είναι η ομάδα που από το 2012 στη Θεσσαλονίκη υπογράφει DIY parties ηλεκτρονικής μουσικής με καλεσμένους καλλιτέχνες διεθνούς φήμης. Μέχρι στιγμής έχει διοργανώσει 20 παραγωγές με ό,τι πιο cutting edge απ΄ όλο το φάσμα της ηλεκτρονικής μουσικής. Αποτελείται από τους Kabelsalat (Ανδρέα Πάτση), Rhyleb (Γρηγόρης Κορδελλάς) και Hearthink (Απόστολος Στεφανής).

 

Headless Horseman - live (Headless Horseman | DE)

Damcase - live (Bunker,Granny Records | GR)

BMSK (Astron | GR)

Caught In Fact (GR)

Visuals: Minimalic Quantum  

Σχετικές ειδήσεις
LTJ Bukem - Back to the Underground σε μυστική τοποθεσία
14.09.2016 13:19
Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016, η δημιουργική ομάδα του Bios – Ρομάντσο σε συνεργασία με την Innersense Productions, διαμορφώνουν σε club ένα μυστικό χώρο και πηγαίνουν Back To The Undergound, σε μια συναυλιακού τύπου παραγωγή με custom made stage, ήχο, φως, εικόνα και υπηρεσίες bar.
Οι Pink Martini live στη Μονή Λαζαριστών
13.06.2016 11:47
Λίγο από τη μυστηριώδη Ανατολή, τη σημερινή Νεα Υόρκη, την Αβάνα του '30, το εξωτικό Saint Tropez αλλά και τη μακρινή Κίνα... Όλα αυτά μαζί συνθέτουν τους δημοφιλείς και «κοσμοπολίτες» Pink Martini, ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα της lounge σκηνής.
Οι Pink Martini live στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
06.06.2016 14:14
Λίγο από τη μυστηριώδη Ανατολή, τη σημερινή Νεα Υόρκη, την Αβάνα του '30, το εξωτικό Saint Tropez, αλλά και τη μακρινή Κίνα... Όλα αυτά μαζί συνθέτουν τους δημοφιλείς και «κοσμοπολίτες» Pink Martini, ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα της lounge σκηνής.
Οι String Demons έρχονται live στα Ιωάννινα!
23.02.2016 13:16
Μετά από τις εκρηκτικές συναυλίες τους στο Βερολίνο και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης οι String Demons φέρνουν το ''Συμφωνικό Πανηγύρι'' τους στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016.
Les Ombres de la Rue: Pavlina Styl Live στο Faust
14.12.2015 16:48
Στο ρομαντικό και αισθησιακό Παρίσι και στο αντιφατικό underground αλλά γεμάτο πολυτέλεια Βερολίνο, θα μας μεταφέρει για μια βραδιά στις 20 Δεκεμβρίου 2015 η Παυλίνα Στυλιανού, στο Faust.