Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Συναυλία αλληλεγγύης με γνωστούς καλλιτέχνες από τον Δήμο Αλίμου

Συναυλία αλληλεγγύης με γνωστούς καλλιτέχνες από τον Δήμο Αλίμου

Την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015 ο δήμος Αλίμου διοργανώνει συναυλία αλληλεγγύης για το κοινωνικό παντοπωλείο-φαρμακείο του δήμου . H συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Αλίμου, στο Άνω Καλαμάκι στις 18:00 η ώρα.


Σπουδαίοι καλλιτέχνες θα λάβουν μέρος, με σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων, φαρμάκων, απορρυπαντικών, ειδών προσωπικής υγιεινής κ.α. για το κοινωνικό παντοπωλείο-φαρμακείο του δήμου μας. Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Δημήτρης Πουλικάκος, ο Διονύσης Τσακνής, ο Γιάννης Μηλιώκας, ο Περικλής Λορίδας, η Τάνια Κικίδη, ο Γιάννης Νικολάου (λαθρεπιβάτες), ο Mc Yinca, οι Δ.Ο.Γ.Μ.Α, οι Κρυστάλλινες Σκιές, οι The Wigs, και οι Ε.Σ.ΕΛ.Ο.Ν. θα ενώσουν τις φωνές τους σε μια συναυλία αγάπης, για καλό σκοπό.


Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, με την συνεισφορά όλων σε τρόφιμα μακράς διαρκείας, φάρμακα, απορρυπαντικά, είδη προσωπικής υγιεινής κ.α. Οι ημέρες είναι δύσκολες για πολλούς συνανθρώπους μας, το μόνο όπλο μας είναι το τραγούδι και η αλληλεγγύη .


Μια ιδέα του Περικλή Λορίδα (τραγουδοποιός) με την πρωτοβουλία και την βοήθεια  για την υλοποίηση της ιδέας αυτής από τον Αντρέα Κονδύλη (Δήμαρχο Αλίμου).

Σχετικές ειδήσεις
Μια συναυλία για την Κέρκυρα... με τον Σταμάτη Σπανουδάκη
28.07.2016 14:59
Στο Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας μπροστά από το ναό του Αγίου Γεωργίου, την Κυριακή 7 Αυγούστου 2016, ώρα 9:00 μμ, ο Σταμάτης Σπανουδάκης θα εμφανιστεί για μία μοναδική μεγάλη συναυλία με τίτλο «Μια συναυλία για την Κέρκυρα».
Ο Κώστας Μακεδόνας για μία μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Πέτρας
21.06.2016 11:49
Την Τρίτη 19 Ιουλίου ο Κώστας Μακεδόνας θα δώσει μία μοναδική συναυλία στο Θέατρο Πέτρας έχοντας καλεσμένους του, αγαπημένους φίλους και εξαιρετικούς καλλιτέχνες.
Μια μέγαλη συναυλία αλληλεγγύης με τον Σταύρο Ξαρχάκο στο Καλλιμάρμαρο
27.04.2016 12:46
Οι μεγάλες φωνές της Ελλάδας ενώνονται με τα ωραιότερα τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων, την Πέμπτη στις 16 Ιουνίου στο Καλλιμάρμαρο.
Συναυλία αλληλεγγύης από τα Αντισώματα στο Θησείο
18.04.2016 12:39
Για να μην περάσει το ουρλιαχτό της απόγνωσης απαρατήρητο και για να μην γίνει η απώλεια συνήθεια μας. Για να βγάζουμε γλώσσα στο φόβο, στη ξενοφοβία, στο κακό, δημιουργώντας αυθόρμητες, ακαθοδήγητες εστίες ελευθερίας και επικοινωνίας στο δρόμο. Για αυτά ακριβώς γεννήθηκαν τα “Αντισώματα”, με την πρωτοβουλία μιας παρέας μουσικών.
Πατρίδες που έγιναν φωτιά: Ένα τραγούδι για τους πρόσφυγες και μία συναυλία στο Μέγαρο
18.03.2016 15:34
O Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και το International Foundation for Greece (IFG) διοργανώνουν, τη Δευτέρα 28 Μαρτίου στις 20.30 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης, μία μοναδική συναυλία για τη στήριξη των προσφύγων που φθάνουν καθημερινά στη χώρα μας, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στο Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) για την κάλυψη των αναγκών της προσωρινής διαμονής τους.