Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

SCAR (3D)

SCAR (3D)
Το τρισδιάστατο θρίλερ του Τζεντ Γουάιντρομπ με την Άντζελα Μπέτις ήρθε στους Ελληνικούς κινηματογράφους από την Filmtrade ..

Ετοιμαστείτε για μια πρωτόγνωρη εμπειρία τρόμου, μια ταινία γυρισμένη εξολοκλήρου με τις τελευταίες τεχνολογικές ανακαλύψεις στους τομείς της υψηλής ευκρίνειας (HD) και της προβολής τριών διαστάσεων (3D). Χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία Real D, το SCAR -3D θα προβάλλεται σε Υψηλής Ευκρίνειας live-action 3D. Η νέα αυτή πλατφόρμα προβάλλει την ταινία με τον πιο κοντινό στην πραγματικότητα τρόπο και για τους θεατές αποτελεί μια εκπληκτική οπτική εμπειρία

H ιστορία : Στη μικρή επαρχιακή πόλη Όβιντ του Κολοράντο, η ιστορία του Έρνι Μπίσοπ, του ιδιοκτήτη του γραφείου κηδειών της περιοχής, έχει αφήσει τα σημάδια της στην τοπική κοινωνία. Δεκαέξι χρόνια μετά, η υπόθεση που τρομοκράτησε τη μικρή πόλη εξακολουθεί να προκαλεί ρίγη. Ο Έρνι Μπίσοπ αιχμαλώτιζε έφηβους και τους κρατούσε στο υπόγειο του νεκροτομείου, δεμένους μέσα σε φέρετρα. Χαράκωνε, φόβιζε και τρομοκρατούσε τα ανύποπτα θύματά του και μετά τα ανάγκαζε να βλέπουν τα σημάδια στο σώμα τους μέσα από έναν μικρό καθρέφτη.

Ένα από τα θύματα του Μπίσοπ, η Τζοάν Μπάροους, κατάφερε να λυθεί και σκότωσε το βασανιστή της με μία σύριγγα ταρίχευσης, βάζοντας τέλος στο βασίλειο του τρόμου και έγινε ηρωίδα στα μάτια των συμπολιτών της. Μετά το τέλος της περιπέτειάς της, η Τζόαν εγκατέλειψε το Όβιντ. Στην αρχή της ταινίας τη βρίσκουμε να επιστρέφει για πρώτη φορά μετά από δεκαέξι χρόνια για να δει την ανιψιά της να στέφεται Βασίλισσα του Χορού των Αποφοίτων του σχολείου. Με την άφιξή της όμως παράξενοι φόνοι αρχίζουν να πραγματοποιούνται ξανά. Μετά από μία σειρά συμπτώσεων, η Τζοάν θεωρείται από τις αρχές η βασική ύποπτη και οδηγείται στη φυλακή...

Σχετικές ειδήσεις
Ο Συγγραφέας, του Γιαν Γκοζλάν
30.09.2016 15:48
Η Filmtrade παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 6 Οκτωβρίου 2016 την ταινία Ο Συγγραφέας (Un homme idéal), του Γιαν Γκοζλάν.
Ξημερώνει, του Mαρσέλ Καρνέ
12.08.2016 13:34
Η Filmtrade παρουσιάζει στους κινηματογράφους την ταινία ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ (Le Jour Se Lève) από τον πρωτοπόρο του φιλμ νουάρ MARCEL CARNÉ σε ψηφιακά αποκατεστημένες κόπιες, χωρίς περικοπές, στις 18 Αυγούστου 2016.
Γλυκιά Απόδραση, του Bruno Podalydès
24.05.2016 10:41
Η filmtrade παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 26 Μαΐου 2016 τη νέα κωμωδία του Bruno PODALYDÈS με τίτλο Γλυκιά απόδραση.
Η Κιβωτός των Ανθρώπων, του Αλεξάντρ Σοκούροφ
23.03.2016 14:54
Η filmtrade παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 31 Μαρτίου 2016 την ταινία του ΑΛΕΞΑΝΤΡ ΣΟΚΟΥΡΟΦ με τίτλο Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ (Francofonia).
Ελληνική πρεμιέρα της ταινίας «Δώρο των Θεών» στο Goethe-Institut Athen
29.02.2016 12:09
Το Goethe-Institut Athen προσκαλεί, την Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016, στην ελληνική πρεμιέρα της ταινίας «Δώρο των Θεών», γυρισμένη εν μέρει και στην Ελλάδα, με τους Katharina Marie Schubert και Αδάμ Μπουσδούκο στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.