Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Οι Fold The Nuts live στο KooKoo

Οι Fold The Nuts live στο KooKoo

Την Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015, το KOO-KOO bar υποδέχεται live τους Fold The Nuts.

4 μπάντες, 16 φίλοι , καλή μουσική παιγμένη μέτρια , μπόλικες μπύρες και χριστουγεννιάτικο πνεύμα. 'Ολα δηλαδή τα συστατικά για ένα καλό release party ( εκτός από sexy νοσοκόμες και τζάμπα αλκοόλ).

 

Οι Fold The Nuts παρουσιάζουν το πρώτο τους EP. Φλεγόμενα riffs από τα βάθη της κολάσεως, εναλλασόμενοι ρυθμοί που σπάνε ηθικούς φραγμούς, ύμνοι που μιλάνε στην ψυχή, μελωδίες που θεραπεύουν ανίατες νόσους και μαγικές συμβουλές απο χαρτορίχτρες.

 

Day Oof -ιστορικό skatepunk φαινόμενο, cult (στην καλύτερη περίπτωση) σκηνική παρουσία. Με νέα και παλιότερα anthems και υψηλές ταχύτητες θα είναι πιθανότατα ο λόγος του τραυματισμού σου.

 

The Decline - 4 φίλοι από 4 διαφορετικές μπάντες διασκευάζουν ένα κομμάτι 18 λεπτών. ( Αν δεν γνωρίζετε το κομμάτι παρακαλείσθε να μην παρευρεθείτε στο live)

 

Washing The Dog - new school punk rock με δυναμικά φωνητικά , γρήγορα riffs και διασκευές από κλασσικά new school κομμάτια που όλοι αγαπήσαμε.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Theodore live στο Eightball της Θεσσαλονίκης
03.01.2017 12:29
Στις 12 Ιανουαρίου ο Theodore θα βρεθεί στο Eightball στην Θεσσαλονίκη για ένα ξεχωριστό live με κομμάτια από τα δύο προσωπικά του άλμπουμ, το 7 και το It Is But It’s Not.
Ο Theodore live στο Six d.o.g.s
30.11.2016 16:42
Στις 10 Δεκεμβρίου ο Theodore θα βρεθεί στο six d.o.g.s στην Αθήνα για ένα ξεχωριστό live με κομμάτια από τα δύο προσωπικά του άλμπουμ, το 7 και το It Is But It’s Not.
Evripidis and his Tragedies live στο Βρυσάκι
07.09.2016 13:16
Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου ο Evripidis and his Tragedies επιστρέφει στο Βρυσάκι για να παρουσιάσει κομμάτια από όλη του την καριέρα, στην πιο απογυμνωμένη από στολίδια αλλά και πιο ουσιαστική βερσιόν τους, επικεντρώνοντας στον τελευταίο του δίσκο "Futile Games In Space And Time", αλλά παρουσιάζοντας και πολλά ακυκλοφόρητα κομμάτια από τον επερχόμενο ελληνικό του δίσκο.
Desert Monks live @ Kookoo
06.05.2016 14:17
Την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016 η σκηνή του Kookoo υποδέχεται τους Desert Monks για παρουσιάσουν υλικό από την επερχόμενη πρώτη τους δισκογραφική δουλειά. Μαζί τους θα βρίσκεται ο Orin Kilo με τη μπάντα του.
Οι Borderline Syndrome live στο Kookoo
28.04.2016 15:37
Οι BORDERLINE SYNDROME παρουσιάζουν ζωντανά τη 2η κυκλοφορία τους 'SYNAPSES' EP στο Kookoo Live Music Bar την Κυριακή 8 Μαΐου 2016, ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του σε φυσική και ψηφιακή μορφή.