Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Ναταλία Κωτσάνη - Αλίκη Ζωγράφου ζωντανά Στου Στράτου

Ναταλία Κωτσάνη - Αλίκη Ζωγράφου ζωντανά Στου Στράτου

Η Ναταλία Κωτσάνη και η Αλίκη Ζωγράφου έρχονται την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015 ζωντανά στο μουσικό καφενείο «Στου Στράτου».

 

Έτσι απλά, για να τραγουδήσουμε παρέα με τους φίλους μας και να ταξιδέψουμε με αγαπημένα ελληνικά και ethnic τραγούδια, που μας συντρoφεύουν όλα αυτά τα χρόνια, βαθιά μεσ’ την ψυχή μας…

 

…με τις μελωδίες που σιγο-ψιθυρίσαμε του Μάνου Χατζιδάκι, του Γιώργου Ζωγράφου, της Αρλέτας, του Λάκη Παππά, του Μίκη Θεοδωράκη, της Μαρίας Δημητριάδη, του Μάνου Λοΐζου, του Νότη Μαυρουδή, του Θάνου Μικρούτσικου, της Μαρίζας Κωχ, του Διονύση Σαββόπουλου, του Λουδοβίκου των Ανωγείων, των Χαΐνηδων, της Ελένης Καραΐνδρου, του Χρήστου Λεοντή…

 

Μία φωνή , δύο φωνές, a cappella… μία φωνή, μία φυσαρμόνικα… δύο φωνές, μία φυσαρμόνικα… μία φωνή, ένα ακορντεόν… δύο φωνές, δύο ακορντεόν… και μια κιθάρα… σε όλους τους δυνατούς συνδυασμούς!

 

Aκουστική, unplugged, συνεύρεση δύο μεγάλων μουσικών οικογενειών… η λυρική, μελωδική, έντεχνη ελληνική μουσική με τη ρυθμική, παραδοσιακή μεσογειακή μουσική…

 

Μαζί, με τις δύο νέες ερμηνεύτριες και τα ακορντεόν τους, την Αλίκη Ζωγράφου και τη Ναταλία Κωτσάνη, ο Μανόλης Μπαρδάνης με φυσαρμόνικα και απαγγελία και ο Κώστας Παπακωστόπουλος με κιθάρα και τραγούδι.

Σχετικές ειδήσεις
Η Σοφία Παπάζογλου ζωντανά στο θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη
09.09.2016 13:09
Η Σοφία Παπάζογλου με την ιδιαίτερη και αισθαντική φωνή της, μας παρουσιάζει την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016 στο θέατρο "Αλίκη Βουγιουκλάκη" στα Βριλήσσια ένα πρόγραμμα που βασίζεται στο τελευταίο της άλμπουμ με τίτλο «Ο χτύπος της καρδιάς μου».
Nina Lotsari & Opera Chaotique live στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου
29.06.2016 12:26
Η Νίνα Λοτσάρη και οι Opera Chaotique θα βρίσκονται στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016 με την παράσταση “Cabaret Chaotique”.
Τα Υπόγεια Ρεύματα unplugged στου Στράτου
16.02.2016 12:39
Τα Υπόγεια Ρεύματα για τρεις Πέμπτες στο art café Στου Στράτου με το ακουστικό τους σετ!
Αγάπα με αν τολμάς… στο καφενείο «στου Στράτου»
09.02.2016 14:39
Την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016, ημέρα των απανταχού ερωτευμένων, τραγουδάμε τον Έρωτα, στο καφενείο «στου Στράτου», στην Κυψέλη.
Μουσικές ιστορίες με Φως: Ο Νικόλας Λειβαδίτης στο καφέ «Στου Στράτου»
01.02.2016 12:25
Μία μουσική παράσταση με αγαπημένες διασκευές από την ελληνική μουσική σκηνή, αλλά και την προσωπική δισκογραφία του Νικόλα Λειβαδίτη(nL) και της Μαρίας Καλούδη, έρχεται στο καφέ «Στου Στράτου» τις Πέμπτες 4, 18 Φεβρουαρίου και 3 Μαρτίου 2016.