Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Be A Part Of History...

Be A Part Of History...
Η Universal Music γιορτάζει την 50η επέτειο της μεγαλύτερης δισκογραφικής εταιρίας της Αμερικής της Motown και σε συνεργασία με το Kosmos Radio 93.6 προσκαλεί το κοινό να ψηφίσει τα αγαπημένα του τραγούδια της θρυλικής εταιρείας.

Η ψηφοφορία πραγματοποιείται ήδη στο http://www.kosmos936.gr/ και θα διαρκέσει μέχρι τέλη Οκτωβρίου. Από την ψηφοφορία που θα πραγματοποιηθεί θα κυκλοφορήσει μία μοναδική συλλογή της Motown στις αρχές Δεκεμβρίου, που θα αποτελείται από τα κορυφαία 50 τραγούδια σύμφωνα με την γνώμη του ελληνικού κοινού.

Ο ήχος της Motown έγινε παγκόσμιος στα ’60s, και αυτός ο ήχος αντηχεί μέχρι σήμερα. Με περισσότερα από 180 No.1 τραγούδια, οι επιτυχίες της Motown εξακολουθούν να εμφανίζονται σε διαφημίσεις, τηλεοπτικές σειρές και ταινίες, και παραμένουν μια τεράστια επιρροή για τους σημερινούς μεγαλύτερους ποπ και R&B αστέρες.

Αλλά η Motown αντιπροσωπεύει ακόμα περισσότερα από τη μουσική και μόνο. Είναι ο αντικατοπτρισμός της σκληρής δουλειάς αφοσιωμένων ατόμων που ξεπερνούν απίστευτα εμπόδια για να επιτευχθεί τεράστια επιτυχία.

Ο Berry Gordy Jr, ένας νεαρός Αφρο-αμερικανός άνδρας, ίδρυσε τη Motown Records με ένα δάνειο 800 δολαρίων από την οικογένεια του. Με την αποφασιστικότητα και τη στήριξη της οικογένειας των καλλιτεχνών της Motown, ο Gordy σφυρηλάτησε νέα εδάφη για τις μειονότητες και έκανε τον ήχο της Motown ένα παγκόσμιο φαινόμενο λατρεμένο από εκατομμύρια κόσμο.

Σχετικές ειδήσεις
Η Γιάννα Βασιλείου και ο Αδάμ Τσαρούχης στη μουσική σκηνή Σφίγγα
18.10.2016 11:33
Η Γιάννα Βασιλείου και ο Αδάμ Τσαρούχης έρχονται τις Πέμπτες 3 και 10 Νοεμβρίου στο καινούριο στέκι της Αθήνας, τη μουσική σκηνή Σφίγγα. Παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια από τις προσωπικές τους δουλειές όσο και τραγούδια από το ελληνικό ρεπερτόριο. Τραγούδια που έχουν αγαπηθεί και έχουν αντέξει στον χρόνο.
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στη Νησιώτισσα του Νέου Πύργου Ευβοίας
12.08.2016 17:24
Την Παρασκευή 19 Αυγούστου στις 21:30 στην Παραλία της Νησιώτισσας του Νέου Πύργου, υπό το φως της μεγαλύτερης και ωραιότερης πανσέληνου του χρόνου, θα ταξιδέψουμε μουσικά με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη. Ο αγαπημένος τραγουδοποιός έρχεται για πρώτη φορά στο Νέο Πύργο για μία μοναδική συναυλία, που θα μας μείνει αξέχαστη.
Ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Μίλτος Πασχαλίδης τραγουδούν για την Άκτ-ειν στο Βεάκειο Θέατρο
09.06.2016 11:37
Σε πείσμα των καιρών, ο Θάνος και ο Μίλτος θα ξορκίσουν το κακό, ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα με τραγούδια κοινού αισθήματος. Τραγούδια αγαπημένα που 3 γενιές περπάτησαν μαζί τους, καθιστώντας τα μ' αυτό τον τρόπο διαχρονικά.
50 χρόνια τραγούδια: ο Νότης Μαυρουδής στο Ηρώδειο
03.06.2016 11:21
Στις 23 Ιουνίου, το Ηρώδειο θα πλημμυρίσει με αγαπημένες μελωδίες και τραγούδια του Νότη Μαυρουδή με αφορμή μια συναυλιακή γιορτή για τα 50 χρόνια του στην ελληνική δισκογραφία.
Φύλαξα τ΄ όνειρο: διπλό cd με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη από την MINOS-EMI
29.03.2016 12:07
Κυκλοφορεί από την ΜΙΝΟS-ΕΜΙ ένα διπλό cd με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, τραγούδια που κατέχουν θέση ελληνικού ύμνου αφού ταξίδεψαν και γνώρισαν την μουσική μας σε όλο τον κόσμο, αλλά και τραγούδια λιγότερα γνωστά που πάντα όμως εμπεριέχουν την ιδιοφυή προσέγγιση του δημιουργού τους.