Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Τα καλικατζαράκια της Πολύχρωμης Σπείρας αναστατώνουν το Allou! Fun Park

Τα καλικατζαράκια της Πολύχρωμης Σπείρας αναστατώνουν το Allou! Fun Park

Οι πιο αγαπημένοι ήρωες των Χριστουγέννων, ο Άγιος Βασίλης και τα καλικατζαράκια, είναι οι πρωταγωνιστές στο θεατρικό χιουμοριστικό δρώμενο της Πολύχρωμης Σπείρας, στο Kidom Allou! Fun Park, στις 25 & 26 Δεκεμβρίου 2014, στις 17:30-18:30. Οι Χριστουγεννιάτικοι ήρωες, που ενσαρκώνουν δύο ηθοποιοί από την ομάδα της Πολύχρωμης Σπείρας, «ξετυλίγουν το νήμα» του πιο όμορφου Χριστουγεννιάτικου παραμυθιού με κέφι, γέλιο και πολύ φαντασία. Τα παιδιά, με την ενεργή συμμετοχή τους, βάζουν τη δική τους μοναδική πινελιά στην θεατρική πλοκή.

 

«Δύο καλικάτζαροι, άτακτοι και ζωηροί, μπαίνουν στο εργαστήρι του Άγιου Βασίλη, την ώρα που αυτός και τα ξωτικά του κοιμούνται και του παίρνουν τον σάκο με τα δώρα.

Πριν προλάβουν να φύγουν με τον σάκο τους επισκέπτεται το Πνεύμα των Χριστουγέννων…

Θα καταφέρει να τους αλλάξει την γνώμη ή θα μείνουν τα παιδιά χωρίς δώρα φέτος;;;»

 

Εσείς παιδιά τι λέτε; Ελάτε να σώσετε τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά του που έχουν κυριολεκτικά τρελαθεί…

Σας περιμένουμε!!!

 

Πολύχρωμη Σπείρα

Η Πολύχρωμη Σπείρα αποτελείται από μια ομάδα έμπειρων παιδαγωγών, εμψυχωτών και εξειδικευμένων συνεργατών, που διαθέτουν φαντασία, χιούμορ, γνώση και αγάπη για το παιδί.

Μέσα από τη δημιουργική απασχόληση, τα ξεχωριστά διαδραστικά δρώμενα, τα εκπαιδευτικά προγράμματα και τα πρωτότυπα ψυχαγωγικά θεάματα, συνδυάζουμε τη ψυχαγωγία με τη δημιουργία και τη μάθηση.

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε εξ’ ολοκλήρου: Παιδικά Πάρτι, μικρές και μεγάλες Εκδηλώσεις για εταιρείες, σχολεία, δήμους, συλλόγους, Εκπαιδευτικά Προγράμματα, Δημιουργική Απασχόληση.

Η φιλοσοφία μας: Ονειρεύομαι – Δημιουργώ – Προάγω – Μαθαίνω - Εξελίσσομαι

Αυτή είναι η Πολύχρωμη Σπείρα... που εμπνεύστηκε το όνομά της από τη σπείρα, σύμβολο που το συναντάμε παντού στη φύση. Μία χαρούμενη και δημιουργική ομάδα, η οποία τα τελευταία 8 χρόνια πραγματοποιεί εκδηλώσεις κάθε είδους, κάθε μεγέθους, σε κάθε χώρο, με κάθε αφορμή και με επίκεντρο πάντα το ΠΑΙΔΙ!

Σχετικές ειδήσεις
Τα παιδιά ζουν τη μαγεία των Χριστουγέννων στην Αθήνα!
14.12.2016 17:31
Φέτος τις γιορτές, οι μικροί μας φίλοι θα ζήσουν τη δική τους χριστουγεννιάτικη ιστορία στην πόλη με μία σειρά εκδηλώσεων που διοργανώνουν ο Δήμος Αθηναίων και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, στις οποίες καλούν τα παιδιά να γίνουν πρωταγωνιστές στο δικό τους χριστουγεννιάτικο παραμύθι.
Τι θα έκανα αν ήμουν Αϊ-Βασίλης -Τατιάνα Ζωγράφου
07.11.2016 10:26
Από τις εκδόσεις Καλέντης κυκλοφορεί το παιδικό βιβλίο, Τι θα έκανα αν ήμουν Αϊ-Βασίλης της Τατιάνας Ζωγράφου σε εικονογράφηση Μάριας Μπαχά.
Μπομπ Σφουγγαράκης, Πάτρικ και Ντόρα η μικρή Εξερευνήτρια για δύο ημέρες στο Athens Holiday Park!
09.09.2016 12:57
Ο Μπομπ Σφουγγαράκης, ο Πάτρικ και η Ντόρα η μικρή Εξερευνήτρια, έρχονται στο Athens Holiday Park στα Αηδονάκια για 1 Σαββατοκύριακο, πριν ανοίξουν τα σχολεία,, κατευθείαν από το βυθό του Μπικίνι!
«Επί Σκηνής»: Θεατρικό Παιχνίδι για παιδιά, στο Θέατρο Αριστοτέλειον!
08.09.2016 11:48
«Παιδιά! Ελάτε να σηκώσουμε όλοι μαζί την αυλαία της φαντασίας!» Για 3η χρονιά, τα παιδιά θα γίνουν πρωταγωνιστές ενός κόσμου παιχνιδιού, έκφρασης και δημιουργίας, στο Θεατρικό Εργαστήρι «Επί Σκηνής», του Θεάτρου Αριστοτέλειον!
Athens Holiday Park: Η Χώρα των Πειρατών στα Αηδονάκια!
01.06.2016 10:33
Το Athens Holiday Park, το πιο δροσερό και κεφάτο summer –in-the-city θεματικό event, επιστρέφει και φέτος... "δριμύτερο", στο αγαπημένο Λούνα Παρκ Τα Αηδονάκια, στο Μαρούσι!