Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Τα "Ελευσίνια μυστήρια" σαν στον... οίκο τους: Στον εκδοτικό "Όστρια"

Τα

Προαναγγέλλουμε τα Χριστούγεννα και σας προσκαλούμε την Tρίτη  23 Δεκεμβρίου 2014, στον εκδοτικό οίκο "Όστρια" , για να παρουσιαστεί το συγγραφικό έργο της Φωτεινής Κακόγιαννου σε δυο τόμους: Ελευσίνια μυστήρια –Πορεία προς τη μύηση – Τελετουργικό. Παρουσίαση σε βίντεο με σκοπό την πνευματική μας μετάβαση σε αυτήν την εποχή και την αναβίωση των μυστήριων.

Στη συνέχεια θα μιλήσει ο κύριος Παπαποστόλου Πέτρος οποίος είναι Διδάκτωρ φιλοσοφίας του ΕΚΠΑ παρουσιάζοντας τη συγγραφέα με μια μικρή Εισαγωγή στο βιογραφικό και το έργο της .

Κατόπιν η Φωτεινη Κακόγιαννου θα μας αναπτύξει τα στάδια μύησης των ελευσίνιων μυστήριων σε σχέση με την ψυχολογία και την συμπαντική θεραπεία.


Επιπλέον θα τρέξουν και άλλα δρώμενα έκπληξη! 


Προσφέρεται δωρεάν κρασί και συνοδευτικά κρασιού.

Σχετικές ειδήσεις
01.02.2017 13:45
Ο Δημήτρης Στεφανάκης και ο Χρήστος Τουμανίδης συνομιλούν για την "Αντιγόνη" του Σοφοκλή με αφορμή την πρόσφατη κυκλοφορία της από τις εκδόσεις Έναστρον, σε μετάφραση του Δημήτρη Στεφανάκη.
Παρουσίαση του βιβλίου
12.12.2016 10:06
Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 θα παρουσιαστεί στο βιβλιοπωλείο στην οδό Μαυρομιχάλη 84 & Καλλιδρομίου, η νέα συλλογή διηγημάτων "9 ώρες στα Εξάρχεια" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λέμβος.
Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της Σοφίας Τσίπα
14.07.2016 12:08
Οι εκδόσεις Momentum παρουσιάζουν την ποιητική συλλογή της Σοφίας Τσίπα, "ΧΑΣΜΩΔΙΑ" τη Δευτέρα 27 Ιουνίου στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, αίθουσα "Κωνσταντίνος Π. Καβάφης".
 Άσπρο πουκάμισο και Κόκκινα παπούτσια - Δημήτρης Κωνσταντάρας
17.05.2016 10:56
Το νέο βιβλίο του Δημήτρη Κωνσταντάρα ονομάζεται " Άσπρο πουκάμισο και Κόκκινα παπούτσια" και εκδίδεται από τον Εκδοτικό Οίκο Εντύποις.
Ως την άκρη της κλωστής - Παντελής Κυραμαργιός
05.04.2016 09:26
Το διήγημα "Ως την άκρη της κλωστής" του Παντελή Κυραμαργιού το οποίο περιέχει και το πρώτο ολοκληρωμένο album της καλλιτεχνικής κολεκτίβας Πλέγμα κυκλοφορεί στις 4 Απριλίου από την Panik Platinum Records και τον εκδοτικό οίκο Έναστρον.