Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

Δυο ανάσες live στο Passport Art

Δυο ανάσες live στο Passport Art

Το Passport Art φιλοξενεί το σχήμα Δύο ανάσες, δηλαδή την Αλίκη, τη Δέσποινα, τον Ντίνο και τη Δάφνη, για ένα live, την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014.


Αλήθεια, πόσα αντέχει μια σκηνή ...; Αντέχει τέσσερις ανθρώπους, δύο φωνές, δύο κιθάρες, ένα τσέλο , ένα καχόν και έναν κόσμο φτιαγμένο από τραγούδια...; 


 


Η Αλίκη, η Δέσποινα, ο Ντίνος και η Δάφνη θα προσπαθήσουν να κάνουν το μεγάλο πείραμα: να γεμίσουν ένα πρόγραμμα με την αγάπη, την τρέλα, τη νιότη και τη φαντασία τους και να πλάσουν έναν κόσμο που για τρεις ώρες θα κάνει στάση σε «Δυο ανάσες». Από τον Κραουνάκη και τον Ξαρχάκο μέχρι το Δεληβοριά και τη SIA, μια λίστα που πλέχτηκε με αφορμή το συναίσθημα και γέμισε από τραγούδια που ό, τι κι αν λένε, οι νότες τους συλλαβίζουν κρυφά τη λέξη αγάπη.


 

Την Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου μας περιμένουν στο Passport Art για να απαντήσουμε μαζί σε όλα τα ερωτήματα!Υγ: Άραγε, πώς ένας σταθμός τραίνου, μια κιθάρα και μια «Ασπιρίνη» μπορούν να φτιάξουν «Δύο ανάσες»...; 

Συντελεστές

Τραγούδι: Αλίκη Γιαννικοπούλου, Δέσποινα Ισταμπουλούογλου

Κιθάρα: Ντίνος Μπελιός, Δέσποινα Ισταμπουλούογλου

Τσέλο: Δέσποινα Ισταμπουλούογλου

Καχόν: Δάφνη Ανδρεάδη


Σχετικές ειδήσεις
Οι Onyx live στο Passport Κεραμεικός
17.05.2016 12:27
Οι Onyx επιστρέφουν στην Ελλάδα για ένα live στο Passport Κεραμεικός το Σάββατο, 11 Ιουνίου 2016.
Η Ζαχαρούλα Κληματσάκη επιστρέφει στο PassPort Art
24.03.2016 12:25
Η αγαπημένη μας ερμηνεύτρια Ζαχαρούλα Κληματσάκη επιστρέφει στο PassPort Art (Πειραιά), ύστερα από τρία πετυχημένα sold out Lives που πραγματοποιήθηκαν στο Ρότα Art Bar, στο PassPort Art (Πειραιά) και στο Ίλιον Cinema & Stage σ’ ένα αφιέρωμα στη Βίκυ Μοσχολιού.
Μια φωνή κι ένα πιάνο: Ο Γιώργος Καραδήμος live στο PassPort Art
27.11.2015 14:54
Ο Γιώργος Καραδήμος για πρώτη φορά σε ένα ακουστικό πρόγραμμα το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015 στο PassPort Art, μόνο με τη συνοδεία πιάνου!
Η Μαρίζα Ρίζου live στο νέο Passport στον Κεραμεικό
10.11.2015 17:11
Η Μαρίζα Ρίζου, λίγο πριν την κυκλοφορία της 2ης δισκογραφικής της δουλειάς από την Feelgood Records, ξεκινάει τις εμφανίσεις της για τον καινούριο χειμώνα … κάνοντας ποδαρικό στο νέο PassPort! Η αγαπημένη στο κοινό μουσική σκηνή του Πειραιά μετακομίζει φέτος στην Αθήνα, στο πρώην Σινέ Κεραμεικός, και μετονομάζεται σε PassPort Κεραμεικός!
Οι Πλέγμα live στο Passport Art
10.11.2015 10:04
Οι Πλέγμα παρουσιάζουν στο Passport Art, μια μουσική αφήγηση που θα μας πάει "ως την άκρη της κλωστής".