Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Δυο ανάσες live στο Passport Art

Δυο ανάσες live στο Passport Art

Το Passport Art φιλοξενεί το σχήμα Δύο ανάσες, δηλαδή την Αλίκη, τη Δέσποινα, τον Ντίνο και τη Δάφνη, για ένα live, την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014.


Αλήθεια, πόσα αντέχει μια σκηνή ...; Αντέχει τέσσερις ανθρώπους, δύο φωνές, δύο κιθάρες, ένα τσέλο , ένα καχόν και έναν κόσμο φτιαγμένο από τραγούδια...; 


 


Η Αλίκη, η Δέσποινα, ο Ντίνος και η Δάφνη θα προσπαθήσουν να κάνουν το μεγάλο πείραμα: να γεμίσουν ένα πρόγραμμα με την αγάπη, την τρέλα, τη νιότη και τη φαντασία τους και να πλάσουν έναν κόσμο που για τρεις ώρες θα κάνει στάση σε «Δυο ανάσες». Από τον Κραουνάκη και τον Ξαρχάκο μέχρι το Δεληβοριά και τη SIA, μια λίστα που πλέχτηκε με αφορμή το συναίσθημα και γέμισε από τραγούδια που ό, τι κι αν λένε, οι νότες τους συλλαβίζουν κρυφά τη λέξη αγάπη.


 

Την Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου μας περιμένουν στο Passport Art για να απαντήσουμε μαζί σε όλα τα ερωτήματα!Υγ: Άραγε, πώς ένας σταθμός τραίνου, μια κιθάρα και μια «Ασπιρίνη» μπορούν να φτιάξουν «Δύο ανάσες»...; 

Συντελεστές

Τραγούδι: Αλίκη Γιαννικοπούλου, Δέσποινα Ισταμπουλούογλου

Κιθάρα: Ντίνος Μπελιός, Δέσποινα Ισταμπουλούογλου

Τσέλο: Δέσποινα Ισταμπουλούογλου

Καχόν: Δάφνη Ανδρεάδη


Σχετικές ειδήσεις
Οι Wedding Singers live στο Passport Κεραμεικός
12.10.2016 15:13
Οι Wedding Singers, η διαγαλαξιακή cover band, τα live της οποίας είναι κάθε φορά μια έκρηξη αγάπης, χορού και αστερόσκονης με φόντο και βάση τα '90s, παρουσιάζουν ένα μοναδικό επετειακό show, για πρώτη φορά στη σκηνή του PassPort Κεραμεικός (Upstairs)!
Οι Onyx live στο Passport Κεραμεικός
17.05.2016 12:27
Οι Onyx επιστρέφουν στην Ελλάδα για ένα live στο Passport Κεραμεικός το Σάββατο, 11 Ιουνίου 2016.
Ο Γιάννης Ταυλάς live στο Passport Art
22.04.2016 13:31
Το αδέσποτο (Γιάννης Ταυλάς) κατεβαίνει Πειραιά και πιο συγκεκριμένα στην σκηνή του Passport Art.
Ο Παναγιώτης Τσαφαράς live στο Passport Art
06.04.2016 14:08
Ο Παναγιώτης Τσαφαράς θα εμφανιστεί την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016 για ένα live στο Passport Art.
Η Ζαχαρούλα Κληματσάκη επιστρέφει στο PassPort Art
24.03.2016 12:25
Η αγαπημένη μας ερμηνεύτρια Ζαχαρούλα Κληματσάκη επιστρέφει στο PassPort Art (Πειραιά), ύστερα από τρία πετυχημένα sold out Lives που πραγματοποιήθηκαν στο Ρότα Art Bar, στο PassPort Art (Πειραιά) και στο Ίλιον Cinema & Stage σ’ ένα αφιέρωμα στη Βίκυ Μοσχολιού.