Δώσε χαρά στα παιδιά, σε μια ξεχωριστή γιορτή που ετοιμάζουν οι Atenistas σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Φέρε το δώρο σου και οι Atenistas και το Μέγαρο θα το δώσουν σε παιδιά που φιλοξενούνται σε ιδρύματα ή στηρίζονται από φορείς της Αθήνας.

Γι’ αυτά τα παιδιά, το Μέγαρο, ανταποκρινόμενο στην πρωτοβουλία των Atenistas, προσφέρει δωρεάν και αποκλειστικά την παιδική μουσικοθεατρική παράσταση «Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες», στις 10 Ιανουαρίου 2015.

Πώς μπορείς να συμμετάσχεις;

Απλό! Αγοράζεις ένα δώρο και το αφήνεις σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στα φουαγιέ του Μεγάρου τις ώρες λειτουργίας των ταμείων και τις μέρες των παραστάσεων (περνάς και το αφήνεις) από τις 10 μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου.

Γράφεις την ευχή σου στις ειδικές καρτούλες, ώστε το δώρο σου να γίνει πιο προσωπικό. Τα δώρα συλλέγονται από το Μέγαρο και τους Atenistas και θα προσφερθούν από τους ηθοποιούς της παράστασης στα παιδιά που θα την παρακολουθήσουν!

* Τα δώρα πρέπει να είναι καινούργια (όχι μεταχειρισμένα), μέσα σε εορταστική σακούλα, χωρίς περιτύλιγμα, και κατάλληλα για παιδιά 5-15 ετών.

* Θα αναρτηθεί αναλυτικός κατάλογος των Ιδρυμάτων που θα συμμετάσχουν στη δράση. Τα επιπλέον δώρα θα διατεθούν σε άλλους φορείς και ιδρύματα.