Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

The Replete Brothers Band live στον πολυχώρο τέχνης Αθηναΐς

The Replete Brothers Band live στον πολυχώρο τέχνης Αθηναΐς

Οι Replete Brothers, το διακεκριμένο αθηναϊκό συγκρότημα της Country μουσικής, ζωντανά την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014 στη Μουσική Θεατρική Σκηνή της Αθηναΐδας.

 

Τα αδέλφια Αντώνης και Δημήτρης Παπαβομβολάκης, δισκογραφικοί παραγωγοί, ενορχηστρωτές και τραγουδοποιοί για περισσότερα από 20 χρόνια, έχοντας στις αποσκευές τους δύο υποψηφιότητες για το αμερικανικό βραβείο Global Artist Award του Country Music Association, δύο δισκογραφικές δουλειές με σημαντικές ραδιοφωνικές επιτυχίες , καθώς και έναν πολυετή κύκλο ζωντανών εμφανίσεων στην Ελλάδα και το Nashville των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, θα βρεθούν μετά από πολύ καιρό και πάλι για μία μοναδική παράσταση μπροστά στο αθηναϊκό κοινό.

 

Αφορμή για τη νέα τους παρουσίαση, αποτελεί η δημιουργία του νέου τους δισκογραφικού υλικού - ακυκλοφόρητου ακόμα - σε ένα βαθύ, βιωματικό ύφος με Country/Folk χαρακτήρα. Τα κυριότερα δείγματα αυτού του νέου κύκλου τραγουδιών, οι Replete Brothers θα μας παρουσιάσουν για πρώτη φορά ζωντανά, καθώς και την πρόσφατη ραδιοφωνική τους διασκευή στο “All Alone Am I/Μη Tον Ρωτάς Τον Ουρανό” του Μάνου Χατζιδάκι, που ηχογραφήθηκε με την αφορμή της επετείου των 20 ετών από το θάνατο του μεγάλου έλληνα δημιουργού και που θεωρείται από πολλούς σαν μία από τις σημαντικότερες επανεκτελέσεις του κορυφαίου αυτού τραγουδιού. Στο πρόγραμμα ακόμη συγκαταλέγονται τραγούδια από όλο το φάσμα της γνήσιας αμερικανικής μουσικής και τους μεγάλους της τροβαδούρους, από τον Johnny Cash, τον Bob Dylan και τον Willie Nelson ως τους ερμηνευτές και τα συγκροτήματα των νέων τάσεων της Country/Folk μουσικής.

 

Μαζί τους επί σκηνής, θα βρεθεί στο πιάνο ο επί σειρά ετών συνεργάτης τους Ανδρέας Σαραντίδης, καθώς και τρεις ακόμα σημαντικοί μουσικοί από τους οποίους συνοδεύονται για πρώτη φορά, ο Δημήτρης Παπαλάμπρου (κιθάρες, φωνητικά), η Ρόλη Γιαμοπούλου (τύμπανα, φωνητικά) και ο Αλέξανδρος Δεληβασίλης (ηλεκτρικό μπάσο).

Σχετικές ειδήσεις
Ο Alex Mentis στον Πολυχώρο Αθηναΐς
09.11.2016 16:19
Ο Alex Mentis έρχεται για μια και μοναδική παράσταση στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου και παρουσιάζει τη δισκογραφική του δουλειά The Big Picture.
Country Music Showdown @ Ρυθμός Stage
12.05.2016 12:33
Οι Greekcowboys and Country Girls, θα πραγματοποιήσουν το Σάββατο 14 Μαΐου 2016, στη γνωστή μουσική σκηνή Ρυθμός Stage το πάρτι τους “Country Music Showdown”.
Country music “meets” The Blues στον Ειλισσό
28.04.2016 12:13
Country music “meets” The Blues. Μια μουσική παράσταση όπου συναντιούνται δύο είδη μουσικής του Αμερικάνικου Νότου, έρχεται στον Ειλισσό στις 6 Μαΐου 2016.
The Dead Brothers & Thee Holy Strangers live στο Gagarin 205
31.12.2015 14:15
Έναν χρόνο μετά το θαυμάσιο live τους στην Αθήνα, οι Dead Brothers επιστρέφουν, αυτή τη φορά στο Gagarin στις 20 Φεβρουαρίου 2016, για να κερδίσουν μερικές ακόμα ψυχές.
Ηρώ & Θοδωρής Βουτσικάκης ζωντανά στον Πολυχώρο Αθηναΐς
17.12.2015 12:11
Η αγαπητή στον κόσμο Ηρώ συναντά το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015 στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς, τον ταλαντούχο Θοδωρή Βουτσικάκη, σε τραγούδια του καταξιωμένου συνθέτη Δημήτρη Μαραμή.