Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Stand by me: έκθεση φωτογραφίας για φιλανθρωπικό σκοπό στο Ρομάντσο

Stand by me: έκθεση φωτογραφίας για φιλανθρωπικό σκοπό στο Ρομάντσο

Το urban life magazine Didee μας προσκαλεί την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου στην έκθεση φωτογραφίας Stand by me στο Ρομάντσο.


Πενήντα πρόσωπα της πόλης φωτογραφήθηκαν με τους αγαπημένους τους για καλό σκοπό: Στάθηκαν δίπλα σε αυτόν που αγαπούν για να βοηθήσουν κάποιον που το έχει ανάγκη. Τα πορτραίτα που προέκυψαν θα πωλούνται σε δύο μοναδικά αντίτυπα την βραδιά της έκθεσης και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στον μη κυβερνητικό οργανισμό Κλίμακα για την στήριξη των αστέγων.


Συμμετέχουν οι φωτογράφοι: Ιωσήφ Αλεξιάδης, Πάνος Γεωργίου και Ιωάννα Χατζηανδρέου.


Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν live gigs από τους Smacking Lips, Cruel Anagrams και Suicide Bond, ενώ το event θα στηρίξουν με DJ sets η Miss Linenwood και ο Tareq.


Line up:


20:00 Miss Linenwood (DJ set)

21:00 Smacking Lips (Live)

21:30 Cruel Anagrams (Live)

22:00 Suicide Bond (Live)

22:30 Tareq (DJ set)


*Κάθε πορτραίτο πωλείται στην συμβολική τιμή των 10 €


Επιμέλεια φωτογράφισης: Ιωάννα Χατζηανδρέου

Διοργάνωση: didee.gr

Σε συνεργασία με τον Μη Κυβερνητικό Οργανισμό Κλίμακα


 

Didee | urban life magazine

Αφιερωμένο στην αστική αισθητική και στην ζωή της πόλης σήμερα, το Didee επιδιώκει μέσα από πρωτότυπες και «φρέσκες» ιδέες  να φωτίσει όλες τις πτυχές της urban κουλτούρας και να μυήσει το αναγνωστικό κοινό σε έναν εναλλακτικό τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης της αστικής καθημερινότητας.

Μέσα από τις μόνιμες στήλες του, συγκεντρώνει ένα πλούσιο περιεχόμενο, μεταβαλλόμενο ανάλογα με τις τάσεις και τις εναλλαγές του urban στοιχείου, γύρω από το οποίο κινείται πιστά: Everyday heroes της πόλης, τέχνες, events, μουσική , style guide, νέες αφίξεις, αξιόλογες πρωτοβουλίες και οτιδήποτε συμβαίνει τώρα γύρω μας.

Σχετικές ειδήσεις
In The Moment: Ομαδική έκθεση φωτογραφίας στο Booze Cooperativa
19.09.2016 12:04
Την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016 στις 20:00, το Booze Cooperativa σας προσκαλεί στα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο 'In the moment''.
Ετήσια έκθεση της Ομάδας Φωτογραφίας Δήμου Καλλιθέας
27.06.2016 15:12
H Ομάδα Φωτογραφίας Δήμου Καλλιθέας κλείνει φέτος 25 χρόνια και σας προσκαλεί την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016 στα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας με βασικό θέμα τον "Τόπο", μέρος της τριλογίας "Χρόνος- Τόπος- Λόγος".
Creative Photography: έκθεση φωτογραφίας από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στο Ρομάντσο
06.06.2016 12:51
Για μια ακόμα χρονιά, οι νέοι ταλαντούχοι καλλιτέχνες του τομέα Φωτογραφίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, αναμένεται να κερδίσουν τις εντυπώσεις  στην έκθεση φωτογραφίας, που διοργανώνεται προς τιμήν τους στο Πολιτιστικό Κέντρο ”Romantso”.
Project W: Έκθεση φωτογραφίας της Gm Touliatou στην Art 10 Gallery
06.06.2016 11:52
Η ART 10 GALLERY σας προσκαλεί στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας της Gm Touliatou με τίτλο “Project W“, την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016, και ώρα 20:00-22:30.
Παιδί και Κόσμος: έκθεση φωτογραφίας στο Ρομάντσο
30.03.2016 10:10
H firefly, μια ομάδα δράσης που έχει ως στόχο την κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη, διοργανώνει την έκθεση φωτογραφίας «Παιδί και Κόσμος», στηρίζοντας έμπρακτα εκείνους που βρίσκονται δίπλα στους πρόσφυγες.