Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017

Οι Mr. Highway Band live στο Passport Art

Οι Mr. Highway Band live στο Passport Art

Οι Mr. Highway Band θα εμφανιστούν για ένα ακουστικό live στο Passport Art την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014.


Οι Mr. Highway Band είναι ένα συγκρότημα με έδρα την Αθήνα που παρά το νεαρό της ηλικίας του, καθώς δεν έχουν συμπληρώσει ακόμη τα τρία χρόνια ζωής , έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την ως τώρα πορεία του, τις αρκετές διακρίσεις και τη συνεχή δουλειά του: Τα παραπάνω σηματοδοτούν οι διακρίσεις τους σε διαγωνισμούς (Bon Jovi Opening Act Contest, Hard Rock Rising 2012), η διοργάνωση κάθε χρόνο του δικού τους φεστιβάλ (Music Highway Festival), οι συνεργασίες και εμφανίσεις με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες , και η κυκλοφορία του ντεμπούτου δίσκου τους «Is that myself» (2012), ο οποίος εξαντλήθηκε σε 1 χρόνο, κυρίως μέσω των ζωντανών εμφανίσεων της μπάντας.


Σημαντικότατη υπήρξε η πολύ πετυχημένη συνεργασία τους για 1 χρονιά με τον Χρήστο Θηβαίο, με τον οποίο περιόδευσαν σε όλη σχεδόν την Ελλάδα και την Κύπρο. Κινούμενοι στον ευρύτερο χώρο του rock και με τη μοναδική ικανότητά τους να ενσωματώνουν δημιουργικά τις ποικίλες επιρροές τους (blues, country, Americana κ.α.) οι Mr. Highway Band έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν το δικό τους πρωτότυπο και αναγνωρίσιμο ύφος. Δυνατό σημείο της μπάντας οι ζωντανές εμφανίσεις της, οι οποίες χαρακτηρίζονται από την ένταση και το δυναμισμό τους και την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που δημιουργείται ανάμεσα στο συγκρότημα και το κοινό του. Τον Ιανουάριο του 2014 κυκλοφόρησε ο δεύτερος δίσκος του γκρουπ με τίτλο «Story of my life».


Λίγους μήνες μετά, τον Απρίλιο του 2014, κυκλοφόρησε διπλός live δίσκος από τις εμφανίσεις τους με τον Χρήστο Θηβαίο από την Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία.
Όπως αναφέραμε και προηγουμένως, οι Mr.  Highway Band διοργανώνουν κάθε χρόνο και παρουσιάζουν το δικό τους μουσικό φεστιβάλ, με τίτλο MUSIC HIGHWAY FESTIVAL, στο Κύτταρο, μετρώντας ως τώρα 3 διοργανώσεις.

Στο PassPort Art θα τους απολαύσουμε σε ένα ιδιαίτερο ακουστικό σετ!

 

Οι Mr. Highway Band είναι οι: Γιάννης Αφένδρας (Mr.Highway), Γρηγόρης Ψαλτάκος, Θύμιος Σπηλιωτόπουλος, Διονύσης Τσιούνης και Κώστας Καλπάκης.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Wedding Singers live στο Passport Κεραμεικός
12.10.2016 15:13
Οι Wedding Singers, η διαγαλαξιακή cover band, τα live της οποίας είναι κάθε φορά μια έκρηξη αγάπης, χορού και αστερόσκονης με φόντο και βάση τα '90s, παρουσιάζουν ένα μοναδικό επετειακό show, για πρώτη φορά στη σκηνή του PassPort Κεραμεικός (Upstairs)!
Οι Onyx live στο Passport Κεραμεικός
17.05.2016 12:27
Οι Onyx επιστρέφουν στην Ελλάδα για ένα live στο Passport Κεραμεικός το Σάββατο, 11 Ιουνίου 2016.
The Budos Band live @ Gagarin 205
09.05.2016 14:55
Την Τρίτη 19 Ιουλίου 2016, οι Budos Band έρχονται στο Gagarin 205. Η σπουδαιότερη funk-soul κολεκτίβα και μια εμβληματική μπάντα βιρτουόζων μουσικών, έρχονται, επιτέλους, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για ένα live που αναμενόταν καιρό!
Οι D.K. & The Band live στο Faust
19.04.2016 12:26
Την Δευτέρα 25 Απριλίου 2016, οι D.K. & The Band θα εμφανιστούν live στο Faust.
Οι D.K. & The Band live στο Faust
15.02.2016 14:31
Οι D.K. & The Band επιστρέφουν για ένα live στο Faust, τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016.