Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016

Loudon Wainwright III - Recovery

Loudon Wainwright III - Recovery
Ο Loudon Wainwright III -μία από τις πιο ιδιαίτερες, αξιοσέβαστες και αντισυμβατικές φωνές, που έχει να επιδείξει η Αμερική-, παρουσιάζει ένα δίσκο remake σε κομμάτια του ’20, δίνοντας μία νέα διάσταση και φρέσκο αέρα.

Μετά από περίπου σαράντα χρόνια μουσικής πορείας ο Loudon Wainwright III, έχοντας αποκτήσει μία μεγάλη φήμη στους μυημένους του είδους, με πολλούς φανατικούς, ενώ πρόσφατα απέκτησε και τα νέα, ψαγμένα ακροατήρια μέσω… των ταλαντούχων παιδιών του Rufus και Martha.

Ο καυστικός τραγουδοποιός , στο νέο του δίσκο, πραγματοποιεί ένα πραγματικό Recovery, μέσα από τα καλύτερα κομμάτια από τα συγκλονιστικά \'20ς του.

Με παραγωγό τον Joe Henry και μια μικτή ομάδα βετεράνων (Greg Leisz, Patrick Warren, David Piltch, Jay Bellerose), που ξέρει τη δουλειά, τα άγνωστα αριστουργήματα από τα τέσσερα πρώτα άλμπουμ του, όπως τα School Days, The Man Who Couldn\'t Cry και Motel Blues αποκτούν διαχρονική διάσταση, με ανάγλυφη πλέον όλη την υπαρξιακή αγωνία, την ακεραιότητα και το σαρκασμό των πρωτογενών original.

Σχετικές ειδήσεις
Evripidis and his Tragedies live στο Βρυσάκι
07.09.2016 13:16
Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου ο Evripidis and his Tragedies επιστρέφει στο Βρυσάκι για να παρουσιάσει κομμάτια από όλη του την καριέρα, στην πιο απογυμνωμένη από στολίδια αλλά και πιο ουσιαστική βερσιόν τους, επικεντρώνοντας στον τελευταίο του δίσκο "Futile Games In Space And Time", αλλά παρουσιάζοντας και πολλά ακυκλοφόρητα κομμάτια από τον επερχόμενο ελληνικό του δίσκο.
Bistrots Du Monde: Δύο ιδιαίτερες μουσικές βραδιές στον Ειλισσό
19.04.2016 15:45
Δύο ιδιαίτερες βραδιές έρχονται την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Απριλίου 2016, με σύμπραξη όλων των συντελεστών της τριλογίας BISTROTS DU MONDE που πέρασαν ήδη πολλές φορές φέτος από τον Ειλισσό και πάντα με μεγάλη επιτυχία!
Χάρης Λαμπράκης Quartet live στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων
08.02.2016 13:46
To Χάρης Λαμπράκης Quartet παρουσιάζει στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων καινούρια κομμάτια, αλλά και παλιότερα από τη δεκαετή πορεία του.
Ο Σαράντης και ο Βασίλης Σαλέας σε περιοδεία στην Αμερική
30.11.2015 14:36
Περιοδεία στις εστίες του Ελληνισμού στην Αμερική πραγματοποιούν φέτος για δυο μήνες, το Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο ο Σαράντης και ο Βασίλης Σαλέας.
Yiorgos Fakanas Group live στο Faust
09.11.2015 11:11
To Yiorgos Fakanas Group παρουσιάζει στο Faust κομμάτια από το σύνολο δισκογραφίας του Γιώργου Φακανά.