Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Ο Sillyboy live στο six d.o.g.s

Ο Sillyboy live στο six d.o.g.s

Sillyboy, ο Έλληνας crooner με τα 3 προσωπικά άλμπουμ, γιορτάζει την παγκόσμια κυκλοφορία του Stalker Lp από την Klik Records και διανομή Wordandsound με ένα μοναδικό live την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014 στο gig space του six d.o.g.s. Στα γνώριμα μονοπάτια της retro pop αισθητικής  εκπλήσσει με ένα φουτουριστικό άγγιγμα αυτή τη φορά. Συμπαγής παραγωγή, γεμάτη με κιθαριστικά riff, πιασιάρικες μελωδίες καλυμμένες με καθηλωτικά μπάσα, απίστευτες ηλεκτρονικές ατμόσφαιρες συνθέτουν την εικόνα του Sillyboy για τη σύγχρονη pop. Μνήμες ανθρώπων που περνάνε, όνειρα βραδιών που θα έρθουν. It’s all about sex and a place to pretend. Μια retro pop ματιά στη σύγχρονη ζωή. . Μουσική με σκοπό και νόημα από έναν άνθρωπο του μυστηρίου, του πάθους, ένα υπέροχο μυαλό. Μουσική με νόημα από ένα πραγματικό καλλιτέχνη. Μαζί του ο RπR των Keep Shelly In Athens και ο Lee Burton.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Theodore live στο Eightball της Θεσσαλονίκης
03.01.2017 12:29
Στις 12 Ιανουαρίου ο Theodore θα βρεθεί στο Eightball στην Θεσσαλονίκη για ένα ξεχωριστό live με κομμάτια από τα δύο προσωπικά του άλμπουμ, το 7 και το It Is But It’s Not.
Ο Theodore live στο Six d.o.g.s
30.11.2016 16:42
Στις 10 Δεκεμβρίου ο Theodore θα βρεθεί στο six d.o.g.s στην Αθήνα για ένα ξεχωριστό live με κομμάτια από τα δύο προσωπικά του άλμπουμ, το 7 και το It Is But It’s Not.
Theodore - Are We There Yet: Χειμερινές live εμφανίσεις
18.11.2016 17:10
O Theodore συνεχίζει την περιοδεία του αυτόν τον χειμώνα με συναυλίες εντός και εκτός Ελλάδας, παρουσιάζοντας κομμάτ ια από τα δύο προσωπικά του άλμπουμ, το 7 και το It Is But It’s Not.
15.11.2016 12:39
A&M/Interscope Records ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του Sting, 57th & 9th, το πρώτο του rock/pop project για περισσότερο από μία δεκαετία.
14.11.2016 11:04
Οι The xx ανακοίνωσαν σήμερα τις λεπτομέρειες για την κυκλοφορία της πολυαναμενόμενης τρίτης δισκογραφικής τους δουλειάς. Το άλμπουμ ονομάζεται “I See You”, περιέχει δέκα νέα τραγούδια και θα κυκλοφορήσει στις 13 Ιανουαρίου από την Young Turks και την Feelgood Records.