Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Οι Lower Cut live στο Death Disco

Οι Lower Cut live στο Death Disco

Οι Lower Cut μετά την πολύ επιτυχημένη live παρουσίαση του άλμπουμ τους, εμφανίζονται ξανά ζωντανά, στο Death Disco αυτή τη φορά, το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014.

 

Το ντεμπούτο τους “Off My Head” που κυκλοφόρησε σε cd μόλις πριν ένα μήνα, έχει ήδη αγκαλιαστεί από το ραδιόφωνο με τραγούδια σαν τα “Child from Mars”, “(Some Random Summer) Rain” και “Colour Cube” να ξεχωρίζουν.

 

Η εμφάνιση στο Death Disco θα είναι η τελευταία συναυλία των Lower Cut για αυτόν τον χειμώνα. Θα ακολουθήσει μια μίνι διακοπή μέχρι την άνοιξη, καθώς ήδη ετοιμάζουν καινούργια πράγματα.

 

Στις 6 Δεκεμβρίου θα παίξουν το “Off My Head”, ορισμένα παλαιότερα τραγούδια τους αλλά και λίγα καινούργια τραγούδια που ακόμη βρίσκονται στο στάδιο προετοιμασίας, δίνοντας μας μια γεύση από την πιθανή κατεύθυνση τους στο κοντινό μέλλον.

 

Οι Lower Cut είναι ένα ενεργό συναυλιακά συγκρότημα που έχει εμφανιστεί σε πολλά από τα live stages της Αθήνας. Η μουσική τους κινείται στον ευρύτερο χώρο του alternative, με σαφείς προεκτάσεις στην dream rock/shoegaze/post σκηνή . Κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο “Off my Head” τον Οκτώβριο του 2014 στην εταιρεία Puzzlemusik.

 

Τους Lower Cut αποτελούν οι: Ειρήνη Αργύρη (φωνή), Βαγγέλης Σταυρουλάκης (κιθάρα), Αλέξανδρος Δαρμής (πλήκτρα, samples, programming), Γιάννης Ευθυμίου (μπάσο, πλήκτρα, programming) και Βασίλης Μπάλδος (ντραμς).

Σχετικές ειδήσεις
Οι Holy Monitor live στο Death Disco
03.02.2017 13:34
Οι Holy Monitor, μετά τις 2 πρώτες εμφανίσεις τους επί Αθηναϊκού εδάφους (με τους Warlocks στο An Club και συμμετέχοντας στο Plissken Festival) θα βρεθούν την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου στη σκηνή του Death Disco για να μας παρουσιάσουν το ομώνυμο ντεμπούτο άλμπουμ τους.
Ο Drew McDowall live στο Death Disco
16.08.2016 11:45
H 3 Shades of Black παρουσιάζει τον Drew McDowall για ένα live στο Death Disco, μαζί με τους Panos Alexiadis, Nikos Kyriaopoulos και Stratos Bichakis.
Οι Follakzoid live στο Death Disco
09.08.2016 15:41
Οι Χιλιανοί Follakzoid έρχονται στην Αθήνα για ένα live στο Death Disco τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016.
Live για την υποστήριξη των αστέγων στο Death Disco
22.03.2016 13:26
Η ιστοσελίδα Contagiousness.gr γιορτάζει στις 27 Μαρτίου 3 χρόνια δράσης και στήριξης σε όσους το έχουν ανάγκη και μαζί με τα Reflections οργανώνουν ένα φιλανθρωπικό live με σκοπό την ενίσχυση του «Προγράμματος Στήριξης Αστέγων» του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού “Κλίμακα” στο Death Disco.
Οι Empty Frame live στο Death Disco
17.03.2016 09:59
Οι Empty Frame συμπληρώνουν δέκα χρόνια συνεχούς παρουσίας στην underground μουσική σκηνή και γιορτάζουν την ξεχωριστή τους πορεία με ένα ακόμη εκρηκτικό live στο πάντα φιλόξενο Death Disco.