Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Οι Barbara’s Straight Son live με παρουσίαση άλμπουμ στο Ρομάντσο

Οι Barbara’s Straight Son live με παρουσίαση άλμπουμ στο Ρομάντσο

Την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014 οι Barbara's Straight Son θα παίξουν live στο Ρομάντσο για να γιορτάσουν την επίσημη κυκλοφορία του A Memoir of Kilgore Trout, που θα διατίθεται δωρεάν στο κοινό μέσα από το site του γκρουπ από τις 4 Δεκεμβρίου. Η βραδιά θα ανοίξει με live του Lowtronik και θα κλείσει ο Dimitris Papadatos με DJ set.

 

Barbara's Straight Son

Οι Barbara's Straight Son (Νίκος Χαλντούπης και Φώτης Βελέντζας) ξεκίνησαν το 2004 ως ένα noise/breakcore ντουέτο. Το 2008 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο Randomness is not easy to achieve, ενώ το 2009 προστέθηκαν ο Λουκάς Γιαννακίτσας (bass) και ο Αλέξης Σταυρόπουλος (drums). Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, το κουαρτέτο πλέον πειραματίζεται πάνω στο νέο του ήχο. Ο δεύτερος δίσκος των Barbara's Straight Son, A Memoir of Kilgore Trout είναι επηρεασμένος από την περίπλοκη γραφή του συγγραφέα Kurt Vonnegut (1922 – 2007) και την θεματολογία των μυθιστορημάτων του. Από τις αρχαίες θρησκείες μέχρι τα ταξίδια στο χρόνο, από τη σάτιρα στην επιστημονική φαντασία, από το drum 'n bass στο electro-punk και όλα τα ενδιάμεσα, τα νέα κομμάτια των Barbara’s Straight Son συνδυάζουν το παρελθόν της μπάντας, το παρόν και το μέλλον.

 

Lowtronik

Ο Lowtronik κινείται στο παρασκήνιο της indie σκηνής σχεδόν μια δεκαετία τώρα, δοκιμάζοντας τα όρια μεταξύ διαφορετικών ειδών μέσα από συνεργασίες με τη Yodashe, τον Nokalypse, τον DJ Marble, την Τζένη Καπάδαη, τον Γιώργο Καλούδη, αλλά και γράφοντας μουσική για ταινίες μεγάλου και μικρού μήκους. Το 2013 κυκλοφόρησε το πρώτο του δίσκο με τίτλο Cuts, Edits, Versions, ενώ σύντομα θα έχει έτοιμο και ένα νέο EP.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Afrodyssey Orchestra live στο Ρομάντσο
05.12.2016 14:39
Το Ρομάντσο φιλοξενεί τους Afrodyssey Orchestra την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στις 21.30.
Ο Theodore live στο Six d.o.g.s
30.11.2016 16:42
Στις 10 Δεκεμβρίου ο Theodore θα βρεθεί στο six d.o.g.s στην Αθήνα για ένα ξεχωριστό live με κομμάτια από τα δύο προσωπικά του άλμπουμ, το 7 και το It Is But It’s Not.
Οι A Hawk and A Hacksaw live στο Ρομάντσο
07.06.2016 11:48
Στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής τους περιοδείας, οι Αμερικάνοι A Hawk and A Hacksaw επισκέπτονται την ταράτσα του Ρομάντσο για ένα μοναδικό live με θέα το αστικό τοπίο της Αθήνας.
Keep Shelly in Athens live στο Ρομάντσο
22.04.2016 12:14
Οι Keep Shelly in Athens μετά την πιο πρόσφατη περιοδεία τους στην Αμερική, επιστρέφουν στην Αθήνα για ένα μοναδικό live στο Ρομάντσο.
ATH KIDS & MCMXC live στο Ρομάντσο
20.04.2016 15:28
Ο Kareem Kalokoh και ο Joseph των ATH KIDS συναντούν τους MCMXC την Παρασκευή 6 Μαΐου 2016 στο Ρομάντσο με σκοπό να παρουσιάσουν ένα live και ένα DJ set, τα οποία θα μας δείξουν τη φρέσκια μουσική πλευρά της πόλης.