Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

Ο Μανώλης Φάμελλος για δυο live στο Σταυρό του Νότου

Ο Μανώλης Φάμελλος για δυο live στο Σταυρό του Νότου

Για τρίτη στην σειρά χρονιά ο Μανώλης Φάμελλος υπό τους ήχους των εγχόρδων και την ευλογία των οιωνών επιστρέφει στον Σταυρό του Νότου. 

Αυτή τη φορά η κομητική του τροχιά, φέρνει στην Κεντρική Σκηνή τα τραγούδια του νέου του δίσκου «Γύρω Απ’τον Ήλιο» που μόλις κυκλοφόρησε από την ΜΙΝΟΣ-ΕΜΙ-UNIVERSAL.


Εκτός από το «ουδέν μονιμότερον του προσωρινού» σχήματος που τον συνοδεύει, «Παρ’ Ολίγον Κουαρτέτο», στην σκηνή μαζί με τον Μανώλη θα βρεθεί η Νalyssa Green - που κοσμεί τραγουδιστικά τον καινούργιο δίσκο - ερμηνεύοντας και προσωπικά της τραγούδια.  

Η έτερη συμμετοχή στον νέο δίσκο Νατάσσα Μποφίλιου με το «Ένα Φιλί Από Δυόσμο» θα δώσει το παρόν τραγουδώντας για πρώτη φορά ζωντανά ακριβώς αυτό το τραγούδι!Το «Παρ’ Ολίγον Κουαρτέτο» αποτελούν:


Μιχάλης Βρέττας – βιολί

Άρης Ζέρβας – τσέλο

Μιχάλης Πορφύρης – τσέλο
Θάνος Μιχαηλίδης – τύμπανα

Φιλική συμμετοχή: Γιάννης Σκούταρης – πιάνο


Σχετικές ειδήσεις
Ο Μανώλης Φάμελλος και ο Στάθης Δρογώσης στον Κήπο του Μεγάρου
14.06.2016 14:37
Ο Μανώλης Φάμελλος και ο Στάθης Δρογώσης, τραγουδοποιοί-φίλοι και …ιστορικοί σύμμαχοι από τον περασμένο αιώνα, δίνουν ραντεβού τη Πέμπτη 7 Ιουλίου στον Κήπο του Μεγάρου και μας προσκαλούν στη δική τους γιορτή της μουσικής.
Ο Πάνος Μουζουράκης επιστρέφει στο Σταυρό του Νότου
22.03.2016 13:32
Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι εμφανίσεις του, το Δεκέμβριο στο Σταυρό του Νότου club, ο πολυτάλαντος Πάνος Μουζουράκης επιστρέφει στον «τόπο του εγκλήματος» τις Παρασκευές 1, 8, 15 και 22 Απριλίου.
Ο Μανώλης Φάμελλος και ο Στάθης Δρογώσης live στο Σταυρό του Νότου
16.02.2016 14:42
Μόλις 15 χρόνια πέρασαν από το κοινό ντεμπούτο τους στην σκηνή του Club του Σταυρού του Νότου, και ο Μανώλης και ο Στάθης, τραγουδοποιοί-φίλοι και ιστορικοί σύμμαχοι από τον περασμένο αιώνα μοιράζονται ξανά το ίδιο πάλκο!
Η Γιάννα Βασιλείου με special guests στο Σταυρό του Νότου
02.02.2016 16:26
Η νέα ταλαντούχα τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια Γιάννα Βασιλείου, επιστρέφει στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus για δύο ακόμη μοναδικά live.
Ο Σωκράτης Μάλαμας επιστρέφει στο Σταυρό του Νότου
30.12.2015 12:27
Για τον Σωκράτη Μάλαμα, το ετήσιο ραντεβού στο Σταυρό του Νότου, είναι όχι απλά μια παράδοση αλλά μια αναγκαιότητα.