Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Ο Μανώλης Φάμελλος για δυο live στο Σταυρό του Νότου

Ο Μανώλης Φάμελλος για δυο live στο Σταυρό του Νότου

Για τρίτη στην σειρά χρονιά ο Μανώλης Φάμελλος υπό τους ήχους των εγχόρδων και την ευλογία των οιωνών επιστρέφει στον Σταυρό του Νότου. 

Αυτή τη φορά η κομητική του τροχιά, φέρνει στην Κεντρική Σκηνή τα τραγούδια του νέου του δίσκου «Γύρω Απ’τον Ήλιο» που μόλις κυκλοφόρησε από την ΜΙΝΟΣ-ΕΜΙ-UNIVERSAL.


Εκτός από το «ουδέν μονιμότερον του προσωρινού» σχήματος που τον συνοδεύει, «Παρ’ Ολίγον Κουαρτέτο», στην σκηνή μαζί με τον Μανώλη θα βρεθεί η Νalyssa Green - που κοσμεί τραγουδιστικά τον καινούργιο δίσκο - ερμηνεύοντας και προσωπικά της τραγούδια.  

Η έτερη συμμετοχή στον νέο δίσκο Νατάσσα Μποφίλιου με το «Ένα Φιλί Από Δυόσμο» θα δώσει το παρόν τραγουδώντας για πρώτη φορά ζωντανά ακριβώς αυτό το τραγούδι!Το «Παρ’ Ολίγον Κουαρτέτο» αποτελούν:


Μιχάλης Βρέττας – βιολί

Άρης Ζέρβας – τσέλο

Μιχάλης Πορφύρης – τσέλο
Θάνος Μιχαηλίδης – τύμπανα

Φιλική συμμετοχή: Γιάννης Σκούταρης – πιάνο


Σχετικές ειδήσεις
O Στάθης Δρογώσης και ο Μανώλης Φάμελλος στο Kremlino
20.12.2016 10:53
O Στάθης Δρογώσης και ο Μανώλης Φάμελλος θα βρεθούν για μία live εμφάνιση στο Kremlino, το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017.
Η Ευτυχία Μητρίτσα επιστρέφει για δύο live στο Σταυρό του Νότου
01.11.2016 16:12
Εκεί όπου ξεκίνησε τις προσωπικές της εμφανίσεις, η Ευτυχία Μητρίτσα επιστρέφει και μας δίνει τα πρώτα ραντεβού της σεζόν, στη σκηνή του Σταυρού Του Νότου Club, τις Πέμπτες 10 και 17 Νοέμβρη.
Ο Μανώλης Φάμελλος και ο Στάθης Δρογώσης στον Κήπο του Μεγάρου
14.06.2016 14:37
Ο Μανώλης Φάμελλος και ο Στάθης Δρογώσης, τραγουδοποιοί-φίλοι και …ιστορικοί σύμμαχοι από τον περασμένο αιώνα, δίνουν ραντεβού τη Πέμπτη 7 Ιουλίου στον Κήπο του Μεγάρου και μας προσκαλούν στη δική τους γιορτή της μουσικής.

H Βίκυ Καρατζόγλου στο Σταυρό του Νότου Plus
30.03.2016 16:28
H Βίκυ Καρατζόγλου, λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ «Τα Όνειρά μου Αληθινά» επιστρέφει για 2 μοναδικές βραδιές, 7 & 21 Απριλίου στο Σταυρό του Νότου Plus.
Ο Πάνος Μουζουράκης επιστρέφει στο Σταυρό του Νότου
22.03.2016 13:32
Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι εμφανίσεις του, το Δεκέμβριο στο Σταυρό του Νότου club, ο πολυτάλαντος Πάνος Μουζουράκης επιστρέφει στον «τόπο του εγκλήματος» τις Παρασκευές 1, 8, 15 και 22 Απριλίου.