Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Ο Ζωντανός μουσικός Λεωνίδας Μαριδάκης στο Ernesto Art Café

Ο Ζωντανός μουσικός Λεωνίδας Μαριδάκης στο Ernesto Art Café

Με τον παιχνιδιάρικο τίτλο «Ζωντανός μουσικός», ο Λεωνίδας Μαριδάκης ξεκινάει να τραγουδάει με μια κιθάρα και ένα καχόν, τις Τρίτες από 11 Νοεμβρίου στο Ernesto Art Café, το γνωστό καλλιτεχνικό -καφέ μπαρ- στέκι της Νέας Φιλαδέλφειας.


Εναλλάσσοντας και άλλα μουσικά όργανα , αλλά σε φόρμα οne man show, θα παρουσιάζει τα νέα του τραγούδια, σε στίχους Μάνου Ελευθερίου, Φωτεινής Λαμπρίδη κ.ά. διασκευάζοντας παράλληλα στη διάρκεια της βραδιάς αγαπημένους συνθέτες και τραγουδοποιούς.


Το τραγούδι οφείλει να συναντάει την εποχή του και ο Λεωνίδας Μαριδάκης θα το ξεδιπλώνει με τον τρόπο του τις Τριτες στο Ernesto Art Café με έντονους ρυθμούς και άποψη. Το λάιβ θα διανθίζεται ενίοτε με συμμετοχές φίλων καλλιτεχνών, ενώ δεν θα λείπουν και τα πιο γνωστά τραγούδια του τραγουδοποιού όπως «Η αγάπη νικάει» και «Κόκκοι καφέ».

Σχετικές ειδήσεις
Ο Λεωνίδας Μπαλάφας στο Kremlino
14.12.2016 10:37
Ο Λεωνίδας Μπαλάφας επιστρέφει στον Πειραιά μαζί με την παρέα του για δύο εμφανίσεις στο Κρεμλίνο.
Σταύρος Ξαρχάκος - Ηρώ Σαϊα: Νέα διασκευή στο τραγούδι «Δεν έχει αρχή»
14.07.2016 12:44
Ακούστε την ολοκαίνουργια διασκευή στο τραγούδι ''Δεν έχει αρχή '' που τραγουδάει η Ηρώ Σαΐα με τον Σταύρο Ξαρχάκο.
Σωκράτης Μάλαμας Αλκίνοος Ιωαννίδης & Λεωνίδας Μπαλάφας στο Fix Factory Open Air
09.06.2016 11:48
H συνάντηση των τριών τους συνιστά ένα γεγονός από μόνη της. Πόσο μάλλον όταν γίνεται σε ένα από τα πιο ωραία καλοκαιρινά σημεία της πόλης.
Ο Λεωνίδας Μπαλάφας ζωντανά στο Club του Σταυρού του Νότου
31.03.2016 14:09
Λίγο πριν την κυκλοφορία της καινούργιας δισκογραφικής του δουλειάς με τίτλο «Λίκνο» ο Λεωνίδας Μπαλάφας επιστρέφει στην σκηνή του club του Σταυρού του Νότου για τέσσερις Πέμπτες στις 7, 14 και 21 Απριλίου και στις 5 Μαΐου 2016.
Λεωνίδας Μαράντης και The Spotlights live στην Κόκκινη Σβούρα
25.01.2016 14:32
Ο Λεωνίδας Μαράντης με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του video clip με τίτλο «Πιο λίγο από χθες», επισκέπτεται και πάλι τη φιλόξενη Κόκκινη Σβούρα στο Χαλάνδρι και μαζί με τους The Spotlights μας ταξιδεύουν από το Λονδίνο ως την Αθήνα διασκευάζοντας με μοναδικό τρόπο αγαπημένα τραγούδια από την βρετανική rock σκηνή (Beatles, Black Keys, Depeche Mode, Verve, Doors, Pulp), αλλά και τραγούδια από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο Λονδίνο – Αθήνα.