Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Everlast: Life Acoustic Tour live στο Gazarte

Everlast: Life Acoustic Tour live στο Gazarte

Ο Everlast, η φωνή των House of Pain σε ένα ακουστικό live στο Gazarte που συνδυάζει blues, country και hip-hop!


Ο ιθύνων νους των House of Pain έρχεται στο Gazarte, το Σάββατο 22 Νοεμβρίου, για  ένα ακουστικό live ζωής , μία βραδιά αφιερωμένη στην ακουστική εκδοχή των αγαπημένων  τραγουδιών του Everlast, όπως ο ίδιος τα επέλεξε από ολόκληρη τη δισκογραφία του και τα οποία κυκλοφόρησαν στο τελευταίο του άλμπουμ με τίτλο, “Life Acoustic”.


Μία από τις πιο ιδιαίτερες καλλιτεχνικές στιγμές, με δύο μουσικούς επί σκηνής, τους ήχους των blues και την βραχνάδα του Everlast να αντηχεί υπό το ημίφως των κεριών σε έναν απαράμιλλης αισθητικής συναυλιακό χώρο με την πέτρα και το ξύλο να κυριαρχούν, δίνοντας ξεχωριστό τόνο σε αυτή τη μοναδική βραδιά! Το ελληνικό κοινό έχει τη δυνατότητα να συναντήσει έναν σπουδαίο καλλιτέχνη, στις πιο ιδανικές συνθήκες και να ζήσει μία δυνατή εμπειρία που δεν βιώνει κανείς συχνά.


Πρόκειται, στην ουσία, για μία αναδρομή στην πορεία του σπουδαίου αυτού καλλιτέχνη ο οποίος ευθύνεται για την παγκόσμια επιτυχία, “Jump Around”, που κυκλοφόρησε το 1992, σε παραγωγή DJ Maggs των Cypress Hill, για το οποίο οι House of Pain προτάθηκαν για Grammy, αλλά και για το αξεπέραστο “Put Your Lights On” -σε συνεργασία με τον Carlos Santana- που του χάρισε τελικά το Grammy.


Μία μουσική αναδρομή που περνάει μέσα από τα μονοπάτια των blues και της country χωρίς να χάνεται ποτέ το πέπλο του hip hop. «Για μένα όλα είναι hip hop» ισχυρίζεται ο ίδιος συμπληρώνοντας ότι «δεν υπάρχει διαφορά όταν γράφω έναν ακουστικό δίσκο και όταν ραπάρω με τους House of Pain.»


Εκτός από τα τραγούδια εκείνα που τον καθιέρωσαν διεθνώς, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να έρθει σε επαφή με ένα λιγότερο γνωστό υλικό, που ίσως επισκιάστηκε από τις παγκόσμιες επιτυχίες του, γνωρίζοντας μία άλλη πτυχή της προσωπικότητας του Everlast.  «Ήθελα να σκάψω βαθιά σε κάποια  τραγούδια-διαμάντια που δεν έτυχαν της αναγνώρισης που πιστεύω ότι τους άξιζε και ίσως τώρα οι συνθήκες να είναι πιο εύφορες και να μπορέσουν να βρουν το δικό τους φως.»

Σχετικές ειδήσεις
Ο Παύλος Παυλίδης για ένα δεύτερο acoustic live στο Gazarte!
19.07.2016 11:09
Το Full Moon Acoustic live του Παύλου Παυλίδη για τις 20 Ιουλίου είναι sold out! Και επειδή μία βραδιά δεν είναι αρκετή, στις 28 Ιουλίου 2016 ο Παύλος θα βρίσκεται ξανά στο GAZARTE για να τραγουδήσει unplugged στο ατμοσφαιρικό σκηνικό της πιο μαγικής ταράτσας της πόλης.
Ο Παύλος Παυλίδης σε ένα Full Moon Acoustic live στο Gazarte
29.06.2016 15:49
O Παύλος Παυλίδης θα εμφανιστεί για ένα full moon acoustic set στο Roof Stage του Gazarte!
Dimitris Tasenas & The Soul Vibrators - Starlight Acoustic II live στο Νομισματικό Μουσείου
17.06.2016 12:11
Μαγεμένοι από τον ήχο των 60's, οι Δημήτρης Τάσαινας και Αλέξανδρος Καραδήμος δημιουργούν τον Μάιο του 2013 στην Αθήνα, τους Soul Vibrators. To Psych Rock και Garage, αλλάζουν όψη και το Café του Νομισματικού Μουσείου γεμίζει με ηχοχρώματα που προσεγγίζουν την folk, country και πρώιμη rock n roll περίοδο.
Country Music Showdown @ Ρυθμός Stage
12.05.2016 12:33
Οι Greekcowboys and Country Girls, θα πραγματοποιήσουν το Σάββατο 14 Μαΐου 2016, στη γνωστή μουσική σκηνή Ρυθμός Stage το πάρτι τους “Country Music Showdown”.
Terry's Jazz Acoustic Trio live στο Café του Νομισματικού Μουσείου
08.03.2016 11:10
Το Terry's Jazz Acoustic Trio έρχεται live στο Café του Νομισματικού Μουσείου την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016, στις 21.00.