Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Ο Morrissey επιστρέφει στην Αθήνα για ένα live στο γήπεδο Tae Kwon Do

Ο Morrissey επιστρέφει στην Αθήνα για ένα live στο γήπεδο Tae Kwon Do

Την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου ο Morrissey, o Βρετανός βάρδος θα δώσει μια μεγάλη συναυλία στο γήπεδο του Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο, στα πλαίσια της “World Peace Is None Of Your Business Tour” για την προώθηση του ομώνυμου δίσκου που κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες.


Προκλητικός και επιδραστικός, λατρεμένος από το κοινό όσο λίγοι, σταρ και αντι-σταρ ταυτόχρονα, ο Morrissey ξεπερνάει τα όρια του τραγουδιστή/τραγουδοποιού, καθώς η περσόνα και η τέχνη του έχουν πια στεφθεί με φήμη ανάλογη ενός Oscar Wilde. Τα δεκάδες τραγούδια του που έχουν γίνει επιτυχίες (με τους Smiths και στην προσωπική καριέρα του) αλλά και οι αντιδράσεις που προκαλούν οι εκάστοτε δηλώσεις του για ποικίλα κοινωνικά θέματα, το αποδεικνύουν.


Το ελληνικό κοινό τον λατρεύει και το έχει αποδείξει κάθε φορά που μας επισκέπτεται, με πιο πρόσφατη την, προ διετίας, μεγαλειώδη εμφάνισή του στο θέατρο του Λυκαβηττού.


Στη συναυλία της 5ης Δεκεμβρίου ο Morrissey θα μας παρουσιάσει το νέο δίσκο του “World Peace Is None Of Your Business”, αλλά και πολλά πασίγνωστα τραγούδια από την τριαντακονταετή καριέρα του.

Σχετικές ειδήσεις
Η LP επιστρέφει στην Αθήνα!
22.02.2017 16:30
Η LP επιστρέφει στην Αθήνα για μια συναυλία στις 12 Ιουλίου 2017 στην Τεχνόπολη!
Η Chinawoman επιστρέφει στην Αθήνα
05.10.2016 10:03
Η Michelle Gurevich, γνωστή σε όλους μας ως Chinawoman, έρχεται στην Αθήνα για μία μοναδική εμφάνιση, την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, στο Fuzz Live Music Club!
The Warlocks live στο An Club
25.08.2016 16:59
Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής τους περιοδείας, για την προώθηση του έβδομου σε σειρά full length album τους, με τίτλο "Songs from the Pale Eclipse", οι Αμερικανοί psychedelic rockers The Warlocks έρχονται για πρώτη φορά στην χώρα μας από την "Πόλη των αγγέλων", για ένα μοναδικό live στο ιστορικό υπόγειο του An Club.
Η Lara Fabian για μία συναυλία στην Ελλάδα!
14.07.2016 15:21
Η λατρεμένη Lara Fabian, η απόλυτη ντίβα του σύγχρονου τραγουδιού, θα βρεθεί για μια μοναδική συναυλία στην Αθήνα, την Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου στο Κεντρικό Γήπεδο Τέννις στο ΟΑΚΑ, για να χαρίσει μία μαγική βραδιά στους Έλληνες fans!
Η Imany επιστρέφει για μία συναυλία στην Αθήνα!
10.05.2016 15:31
Η Ιmany επιστρέφει στην Αθήνα για ένα ακόμη live που θα το θυμόμαστε για καιρό...