Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Baby στο Booze

Baby στο Booze
Η Ομάδα ΣΛΑΤΣ και η Κάτια Γκουλιώνη, που κάνει τη δεύτερη σκηνοθετική της απόπειρα, παρουσιάζουν για δεύτερη συνεχή φορά στο booze cooperativa την παράσταση τους, μετά το περσινό House που ξάφνιασε με την αμεσότητα του.

Πρόκειται για μία παράσταση για την διαδρομή, για την μεταρρύθμιση, για τη μνήμη, εμπνευσμένη από τον Άμλετ σε μετάφραση του Γιώργου Χειμμωνά.

Το έργο αναπαριστά την αρχή και το τέλος της αθωότητας. Οι ηθοποιοί, πλαισιωμένοι από την ανάβαση στις κερκίδες ενός μικρού θεάτρου δημιουργούν μία ιδιόμορφη αντίστροφη σκηνή και τοποθετούν το κοινό στην θέση τους.

Η Ομάδα ΣΛΑΤΣ αποτελείται από τους ηθοποιούς Λεωνίδα Γιαννακόπουλο, Γιώργο Ευθυμίου, Γεράσιμο Πετικάρη, Θανάση Ταταύλαλη, Κάτια Γκουλιώνη και Σταυρίνα Ψιμοπούλου.

Ενδυματολόγος είναι ο Θοδωρής Κωβαίος και σκηνογράφοι ο Θοδωρής Κωβαίος και ο Γιώργος Καραγιώργος.

Η μουσική σύνθεση και η εκτέλεση είναι του Γιώργου Μπακαλάκο, ενώ η σκηνοθεσία είναι Κάτιας Γκουλιώνη και του Θανάση Ταταύλαλη.

Σχετικές ειδήσεις
Παράσταση για τη Ρόζε Άουσλεντερ στο Booze Cooperativa
15.02.2017 11:57
Στο πλαίσιο των παραστάσεων "Οι Αιρετικές Γυναίκες της Λογοτεχνίας" το Booze Cooperativa φιλοξενεί μία παράσταση για την ποιήτρια Ρόζε Άουσλεντερ.
Κάθε δεύτερη Τρίτη, στον Τεχνοχώρο Φάμπρικα
13.02.2017 14:47
Το βραβευμένο με 1ο βραβείο ελλήνων λογοτεχνών το 2014 έργο της Αντωνίας Θεοχαρίδου, με τίτλο «Κάθε δεύτερη Τρίτη», παρουσιάζεται στο Τεχνοχώρο «Φάμπρικα» σε σκηνοθεσία Γιώργου Σπηλιωτόπουλου από 15 Φεβρουαρίου 2017.
Σχεδόν σαράντα, του Γιώργου Χατζηπαύλου για 2η χρονιά στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
04.11.2016 14:31
Ο απολαυστικός Γιώργος Χατζηπαύλου επιστρέφει στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης με την παράσταση Σχεδόν σαράντα, μια παράσταση stand up comedy - αναδρομή σε όλες τις φάσεις της ζωής του άντρα μέχρι τα σαράντα.
Το Ψάρι επιστρέφει στο Booze
21.03.2016 11:12
Το Ψάρι, η παράσταση που τόσο αγαπήθηκε από κοινό και δημοσιογράφους, επιστρέφει στη σκηνή του Booze Cooperativa.
Η Γυναίκα της Ζάκυνθος, του Δ. Σολωμού στο Booze Cooperativa
17.03.2016 11:40
Το Booze Cooperativa μας προσκαλεί στην παράσταση Η Γυναίκα της Ζάκυθος, το έργο του Διονύσιου Σολωμού, σε σκηνοθεσία και ερμηνεία της Φωτεινής Καπελλάκη και της Κατερίνας Παπαγεωργίου.