Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Η Σμαρώ Παπαδοπούλου στο Ρυθμός Stage

Η Σμαρώ Παπαδοπούλου στο Ρυθμός Stage

Η μουσική σκηνή Ρυθμός παρουσιάζει τη στιχουργό Σμαρώ Παπαδοπούλου, τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου, σε μια μουσική βραδιά εφ΄ όλης της ύλης.


Θα ακουστούν τραγούδια της που έχουν ερμηνεύσει πολλοί καλλιτέχνες , μεταξύ των οποίων, η Χάρις Αλεξίου (Βύσσινο και νεράντζι), η Μελίνα Κανά (Άρνηση), η Μελίνα Ασλανίδου (Πάει καιρός), ο Γιώργος Νταλάρας (Δέκα χειμώνες), η Γλυκερία (Πρόκληση), Η Ελένη Βιτάλη (Έχω τον τρόπο), η Θεοδοσία Στίγκα (Πες μου) κ.ά.


Τραγουδούν οι Θοδωρής Παπαδόπουλος, Ερωφίλη, Αγγελική Ζήκα, Κώστας Σκανδάλης και Ιουλία Καραπατάκη.


Μουσικοί από ψυχής θα είναι οι Κώστας  Σταυρόπουλος (κιθάρα, λαούτο, πιάνο), Ευγένιος Χαλίλ (μπουζούκι, κιθάρα), Τιγκράν Σαρκσιάν (πνευστά), Αντωνία Τσολάκηψ (μπάσο), Εύη Κανέλλου (κρουστά), Ανδρέας Αρβανίτης (λύρα)

Καλή Ακρόαση…

Σχετικές ειδήσεις
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων live στο Ρυθμός Stage
14.02.2017 11:58
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων σημαντικός συνθέτης και αγαπημένος τραγουδοποιός, αφήνει για λίγο την πολυαγαπημένη του πατρίδα, για να μας συναντήσει στο "Ρυθμός Stage" τις Παρασκευές 24 Φεβρουαρίου και 3 Μαρτίου.
Η Χριστίνα Παπαδοπούλου και η Ζωή Βεργάκη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage
18.10.2016 15:51
"Δυο κόσμοι διαφορετικοί", η Χριστίνα Παπαδοπούλου, ερμηνεύτρια, τραγουδοποιός και λαουτιέρισσα και η Ζωή Βεργάκη, ερμηνεύτρια και στιχουργός, συναντιούνται για να ενώσουν "Τα Αντίθετα" σηματοδοτώντας το ξεκίνημά τους μαζί, από τη μουσική σκηνή του Γυάλινου – Up Stage, την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου.
Η Ευρυδίκη live στο Ρυθμός Stage
16.05.2016 16:01
Η Ευρυδίκη μετά από έναν πολύ δημιουργικό χειμώνα, επιστρέφει για μία και μόνο εμφάνιση στον "Ρυθμός Stage" στην Ηλιούπολη την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016.
Country Music Showdown @ Ρυθμός Stage
12.05.2016 12:33
Οι Greekcowboys and Country Girls, θα πραγματοποιήσουν το Σάββατο 14 Μαΐου 2016, στη γνωστή μουσική σκηνή Ρυθμός Stage το πάρτι τους “Country Music Showdown”.
Ο Δημήτρης Μπάσης με τη Σοφία Κουρτίδου στο
18.03.2016 12:37
Ο Δημήτρης Μπάσης και η Σοφία Κουρτίδου συμπράττουν σε μια μουσική παράσταση με ήχους μοντέρνους, έντεχνους αλλά και λαϊκούς, για δύο παραστάσεις στον "Ρυθμός Stage" τα Σάββατα 2 και 9 Απριλίου.