Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

Η Σμαρώ Παπαδοπούλου στο Ρυθμός Stage

Η Σμαρώ Παπαδοπούλου στο Ρυθμός Stage

Η μουσική σκηνή Ρυθμός παρουσιάζει τη στιχουργό Σμαρώ Παπαδοπούλου, τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου, σε μια μουσική βραδιά εφ΄ όλης της ύλης.


Θα ακουστούν τραγούδια της που έχουν ερμηνεύσει πολλοί καλλιτέχνες , μεταξύ των οποίων, η Χάρις Αλεξίου (Βύσσινο και νεράντζι), η Μελίνα Κανά (Άρνηση), η Μελίνα Ασλανίδου (Πάει καιρός), ο Γιώργος Νταλάρας (Δέκα χειμώνες), η Γλυκερία (Πρόκληση), Η Ελένη Βιτάλη (Έχω τον τρόπο), η Θεοδοσία Στίγκα (Πες μου) κ.ά.


Τραγουδούν οι Θοδωρής Παπαδόπουλος, Ερωφίλη, Αγγελική Ζήκα, Κώστας Σκανδάλης και Ιουλία Καραπατάκη.


Μουσικοί από ψυχής θα είναι οι Κώστας  Σταυρόπουλος (κιθάρα, λαούτο, πιάνο), Ευγένιος Χαλίλ (μπουζούκι, κιθάρα), Τιγκράν Σαρκσιάν (πνευστά), Αντωνία Τσολάκηψ (μπάσο), Εύη Κανέλλου (κρουστά), Ανδρέας Αρβανίτης (λύρα)

Καλή Ακρόαση…

Σχετικές ειδήσεις
Η Χριστίνα Παπαδοπούλου και η Ζωή Βεργάκη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage
18.10.2016 15:51
"Δυο κόσμοι διαφορετικοί", η Χριστίνα Παπαδοπούλου, ερμηνεύτρια, τραγουδοποιός και λαουτιέρισσα και η Ζωή Βεργάκη, ερμηνεύτρια και στιχουργός, συναντιούνται για να ενώσουν "Τα Αντίθετα" σηματοδοτώντας το ξεκίνημά τους μαζί, από τη μουσική σκηνή του Γυάλινου – Up Stage, την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου.
Country Music Showdown @ Ρυθμός Stage
12.05.2016 12:33
Οι Greekcowboys and Country Girls, θα πραγματοποιήσουν το Σάββατο 14 Μαΐου 2016, στη γνωστή μουσική σκηνή Ρυθμός Stage το πάρτι τους “Country Music Showdown”.
Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης για δύο εμφανίσεις στο
05.11.2015 14:58
Ο Θεσσαλονικιός τραγουδοποιός Δημήτρης Ζερβουδάκης έρχεται στην Αθήνα για δύο ακόμη συναντήσεις με το αγαπημένο του κοινό. Τα Σάββατα 28 Νοεμβρίου και 5 Δεκεμβρίου θα βρίσκεται στη μουσική σκηνή του "Ρυθμός Stage".
Ο Γιώργος και ο Σταύρος Μυλωναδάκης live στο Ρυθμός Stage
02.11.2015 16:32
«Όλα αλλάζουν» στο "Ρυθμός stage", με τους Γιώργο και Σταύρο Μυλωναδάκη, τις Τετάρτες 25 Νοεμβρίου και 2 Δεκεμβρίου!
Οι Χαΐνηδες για τρία live στο Ρυθμός Stage
29.10.2015 14:53
Οι Χαΐνηδες επιστρέφουν στο Ρυθμός Stage για τα τρία πρώτα Σάββατα του Νοεμβρίου (7, 14 και 21), παρουσιάζοντας μία μουσική παράσταση όπως μόνο οι Χαΐνηδες ξέρουν.