Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Stay the Night live στο Τσάι στη Σαχάρα

Stay the Night live στο Τσάι στη Σαχάρα

Το Τσάι στη Σαχάρα παρουσιάζει ένα διαφορετικό μουσικό πρόγραμμα με τίτλο "Stay the night", με πιστούς θαυμαστές και δυνατούς ακουστικούς ήχους, για μια βραδιά τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014.


Η Katelyn και ο Nick Liamis παρουσιάζουν το Stay the Night, μια ακουστική μουσική βραδιά - ταξίδι στα συναισθήματα.  Ο ερωτισμός των κλασσικών από τις ροκ μπαλάντες (I don't wanna miss a thing, Still Loving you, Nothing Else Matters), δίνει τη θέση του στη μελαγχολία της Βρετανικής Pop-Rock-Indie μουσικής ( Do I wanna know?, Use Somebody, Fix you) και έπειτα στην ενέργεια της σύγχρονης Pop μουσικής ( Counting stars, Wrecking Ball , Get Lucky).


Μια βραδιά που δεν πρέπει να χάσει όποιος βρίσκει την ομορφιά στην ακουστική πλευρά της μουσικής.

Σχετικές ειδήσεις
Η Eva Sakellari σε μία ακουστική jazz βραδιά στο Τρένο στο Ρουφ
22.12.2016 16:36
Για μία μοναδική ακουστική και ατμοσφαιρική jazz βραδιά επιστρέφει η Εύα Σακελλάρη στο Μουσικό Βαγόνι Orient Express του Τρένου στο Ρουφ την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου στις 21.30.
Βραδιές γεμάτες μουσική στο Hard Rock Cafe Athens
15.09.2016 14:56
Το Hard Rock Cafe Athens υποδέχεται την καινούργια σεζόν με πολύ μουσική! Στεγασμένο στον εμβληματικό χώρο στην Αδριανού 52, το Hard Rock Cafe Athens παρουσιάζει ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα που υπόσχεται να χαρίσει στους λάτρεις της rock, μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία!
Καλοκαίρι 2016 με μουσική στον Κήπο του Μεγάρου
01.06.2016 12:39
Το Μέγαρο ανανεώνει και φέτος το καθιερωμένο ραντεβού του με το κοινό στον πιο μουσικό Κήπο της Αθήνας, με μια σειρά πολυαναμενόμενων συναυλιών από καταξιωμένους καλλιτέχνες, ορχήστρες και χορωδίες που θα δώσουν έναν διαφορετικό τόνο στις καλοκαιρινές βραδιές της πόλης αλλά και στις φθινοπωρινές μας νύχτες, αφού το πρόγραμμα συνεχίζεται και τον Σεπτέμβριο, με εκπλήξεις και συναυλίες κλασικής μουσικής.
Human Touch “The Acoustic Set
25.04.2016 13:14
Οι Human Touch επιστρέφουν στη σκηνή του Athenaeum "Κελάρι" στις 14 Μαΐου 2016 με ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα προσαρμοσμένο στην ακουστική του χώρου.
Με μια προσευχή: Δημήτρης Βοζαΐτης and Band live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
01.03.2016 11:59
Ο νέος ερμηνευτής Δημήτρης Βοζαΐτης επιστρέφει την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 με τη νέα, τετραμελή μπάντα του και ανανεωμένο πρόγραμμα στη μουσική σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου - Upstage, με την μουσική παράσταση «Με μια προσευχή».