Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

Υπερωκεάνιο Empire στο Θέατρο Αγγέλων Βήμα

Υπερωκεάνιο Empire στο Θέατρο Αγγέλων Βήμα

Το Θέατρo Αγγέλων Βήμα παρουσιάζει τη μουσική παράσταση Υπερωκεάνιο Empire, στο πλαίσιο της θεματικής ενότητας Noir.


Yπερωκεάνιο Empire. Η θάλασσα που διασχίζει,ένας  μουσικός ωκεανός. Το βράδυ στην μεγάλη σάλα,δίπλα στο πιάνο το σαξόφωνο και την κιθάρα, εμφανίζεται  λαμπερή η ντίβα της όπερας.

La Diva de l΄Εmpire.

Θέλοντας να προσελκύσει  περισσότερο κοινό και θαυμαστές,και να εκφραστεί με πάθος και  ελευθερία ,ξεκινά ένα μουσικό ταξίδι με αφετηρία την όπερα και σταθμούς νοσταλγικές και αγαπημένες μελωδίες.

Στον δρόμο αυτό ο Puccini συνταξιδεύει με τον Γιαννίδη, ο Piazzola διασταυρώνεται με τον  Kurt Well, ο Satie  προσπερνά τον Gershwin,o Aττίκ χαιρετά τον Lowe… Το πλοίο μας στην πορεία του χαιρετά από μακριά το πλοίο του Fellini.

E la nave va! Η ατμόσφαιρα μαγευτική. Η πριμαντόνα υποκλίνεται. Το εκστασιασμένο κοινό, χειροκροτώντας και ζητωκραυγάζοντας μέσα σ’ένα παραλήρημα την αποθεώνει.


Diva η σοπράνο Ελπινίκη Ζερβού, η οποία μεταξύ των εμφανίσεων της στο Cosi fan tutte του Mozart στην Εθνική Λυρική Σκηνή και την Carmen του Bizet στη Neukοllner Oper Berlin, κάνει μια μουσική στάση στο ΑΓΓΕΛΩΝ ΒΗΜΑ για να μάς ταξιδέψει.

                                                        
Ερμηνεύει η σοπράνο Ελπινίκη Ζερβου.
Στο πιάνο ο μαέστρος Παναγής Μπαρμπάτης,
Στην κιθάρα και το σαξόφωνο  Κώστας Φραντζής.
Ιδέα –Καλλιτεχνική επιμέλεια: Τόλης Τατόλας

Σχετικές ειδήσεις
Η Lydia Plain live στον Τεχνοχώρο Εργοτάξιον
24.08.2016 12:48
H Lydia Plain, μουσικός, δημιουργός και καλλιτέχνης, παρουσιάζει την μουσική της ζωντανά στο Εργοτάξιον την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016.
Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι boğaz musique live στη Ξάνθη
18.08.2016 12:07
Το Σάββατο 27 Αυγούστου 2016 η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι boğaz musique εμφανίζονται στα Στενά του ποταμού Νέστου στη Γαλάνη Ξάνθης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του «Φεστιβάλ Via Egnatia» της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης.
Οι Σώμα Trio live στο Θέατρο Πόρτα
08.01.2016 14:16
Με αφορμή τον κύκλο «Τρίτες Παράλληλες» καθώς και μία επικείμενη δισκογραφική εμφάνιση ως trio, το ΣΩΜΑ, Αντώνης Ανισέγκος στο πιάνο, Θύμιος Ατζακάς στις κιθάρες και το ούτι και James Wylie στο σαξόφωνο παρουσιάζουν πρωτότυπες και αυθόρμητες συνθέσεις τους την προσεχή Τρίτη 12 Ιανουαρίου στο Θέατρο Πόρτα.
Among The Pillars: En[Syn]Aesthesis + Thierry Jolif Maikov στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
18.11.2015 13:27
Στο πλαίσιο της έκθεσης – εγκατάστασης του Χρήστου Χρυσόπουλου En[Syn]aesthesis / Anna Vera , στο Υποσκήνιο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, ο Γάλλος μουσικός Thierry Jolif Maikov, την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015 θα αυτοσχεδιάσει εντός της έκθεσης.
D’ Art et d’ Amour στο Αγγέλων Βήμα
06.11.2015 13:44
Το Θέατρο Αγγέλων Βήμα μας προσκαλεί σε δύο βραδιές κλασσικού τραγουδιού με τίτλο D’ Art et d’ Amour.