Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016

Off With Their Heads - Kaiser Chiefs

Off With Their Heads - Kaiser Chiefs
Οι αγαπητοί Kaiser Chiefs ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου, τρίτου κατά σειρά άλμπουμ τους, η οποία προγραμματίστηκε να γίνει παγκοσμίως στις 13 Οκτωβρίου. Στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει από τη Universal Music Greece.

Το νέο τους άλμπουμ έχει τίτλο Off With Their Heads, και κρίνοντας από τα προηγούμενους δύο δίσκους που έγιναν χρυσοί στην Ελλάδα και έκαναν εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, η ζήτηση αναμένεται μεγάλη!

Υπεύθυνος για την παραγωγή του άλμπουμ είναι οι Mark Ronson και Eliot James, σε κάποια tracks έχει βάλει το χεράκι του και ο Andy Wallace (Nirvana,LCD Sounsystem κ.α.), ενώ υπάρχουν και remixes από τον Cenzo Townshen.

Το Never Miss A Beat που περιέχεται στο νέο δίσκο είναι και το πρώτο single που θα κυκλοφορήσει στις 6 Οκτωβρίου, το οποίο διακρίνεται από τα υπέροχα φωνητικά της Lily Allen.

Επίσης, στο κομμάτι Half The Truth υπάρχει και μία συνεργασία με τον Βρετανό rapper Sway.

Οι Kaiser Chiefs θεωρούν ότι πρόκειται για το καλύτερο άλμπουμ τους μέχρι στιγμής, Εμείς μένει μόνο να το διαπιστώσουμε…

Το track list:
1. Spanish Metal
2. Never Miss A Beat
3. Like It Too Much
4. You Want History
5. Can\'t Say What I Mean
6. Good Days Bad Days
7. Tomato In The Rain
8. Half The Truth
9. Always Happens Like That
10. Addicted To Drugs
11. Remember You\'re A Girl

Σχετικές ειδήσεις
You Want It Darker, το νέο άλμπουμ του Leonard Cohen
09.09.2016 13:30
O Leonard Cohen στα 82 του χρόνια κυκλοφορεί ένα άλμπουμ με νέα τραγούδια. Το άλμπουμ έχει τον τίτλο “You Want It Darker” και θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.
Walls: Νέο αλμπουμ των Mechanicall Bull
31.08.2016 09:59
Τρία χρόνια μετά το υποψήφιο για Grammy, “Mechanicall Bull”, η διάσημη ροκ μπάντα Kings of Leon κυκλοφορεί το 7ο άλμπουμ της με τίτλο “Walls” από την Feelgood Records.
 Έτοιμοι Ένα: Άλμπουμ των The Boy από την Inner Ear
18.08.2016 11:38
Το “Έτοιμοι Ένα” είναι το νέο Αλμπουμ των The Boy και κυκλοφορεί σε βινύλιο+cd και digital album από την Inner Ear.
Νέο άλμπουμ από τους Warpaint
11.08.2016 10:50
Οι Warpaint θα κυκλοφορήσουν το τρίτο studio άλμπουμ τους με τίτλο “Heads Up” από την Rough Trade στις 23 Σεπτεμβρίου 2016.
Ο Μύρωνας Στρατής live με νέο άλμπουμ στον Ιανό
02.03.2016 14:19
Ο Μύρωνας Στρατής, κυκλοφόρησε μόλις το πιο ώριμο άλμπουμ της καριέρας του με τίτλο ΒΑΘΙΕΣ ΑΝΑΠΝΟΕΣ και την Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016 θα ανέβει στη σκηνή του Ιανού για να τραγουδήσει τις νέες του επιτυχίες.